0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zamanla biraz daha düşer diye tahmin ediyorum. Revizyon sonrası kaç km olmuştu?
Abi bende böyle düşünüyorum. Revizyon sonrası 50 tl lik yakıt aldım o bitince zaten depoyu fulleyip km yi sıfırladım su an 530 km gitmişim 50 tlik yaktlada kabaca 200 gitmis olsam 700-750 km gitmisim.
Yine de revizyon sonrası iyi değer bence. Bir 2-3 bini görmek, birde yağ değişiminden sonra takip etmek lazım.
hayırlı olsun umarım bir daha sorun yaşamazsın güle güle binersin arabana
Mahmut geçmiş olsun. Umarım tekrar etmez. Kazasız, belasız güzel günlerde kullanman dileklerimle.
Sağol abi .
konuyu saptırmak gibi olmasın ama kardeşim ben alamadım bari sen al da binelim bizim bir arkadaş almayı düşünüyor rapor ile amg paket en son 87.000 tl düştüler bilgin olsun.
Hayırlı olsun Mahmut arkadaşım. Senin adına sevindim. Sorunsuz uzun yıllar binersin inşallah aracına. Bende bakımdan bu yana 5500km geçti. Bakım sonrası yağı kontrol etmiştim seviye tam üst noktadaydı. Birde dün baktım. Seviye iki noktanın tam ortasında. Biraz kıllandım ama kış mevsimi araç ısınmadan kısa mesafeli kullanıp stop ediyorum ve bunu gün içinde 4-5kez tekrarlıyorum. Ayda bir kaç kez 120km uzun yol yapıyorum. Ortalama yakıt tüketimim 5.3lt şehir içi ve şehir dışı karışık. Aracın çekişi ve tüketimi maşallah dedirtiyor. O yüzden bana normal gibi geldi.
Abi Allah size daha iyilerini nasip etsin .87000 mi ne yapmışlar abi ben en son sorduğumda 75000 küsür dediler . Böyle giderse yalan olacak gibi .
Mahmut abi liste fiyatina göre c180 Amg Selection Plus paketi 133 bin liraydi.Mercedeste çalıştığım için yakından takip ediyorum.
Kardeşim 133/1.45=91700 ediyor demek pazarlık falan Onur abinin dediği gibi 87000 ne denk geliyor . Ben en son sorduğumda liste fiyatı tam hatırlamıyorum ama ötv li 120000 değildi ama şimdi fiyatlar uçtu . Neyse hayırlısı olsun .
Yılbaşından önce biraz daha uygundu fiyatlar.Bu aralar uçtu Auris son sıfır aracımız olacak galiba.
hayirli olsun mahmut bey. insallah ayni dertleri cekmessiniz. ben hala yakit tuketimi olarak 8 lerdeyim. yag seviyesi ayni hic degisme yok. galiba bu kis boyle cikacak. gecen sene yaz aylarinda 7.2 lerdeyken kisin 6.5 gormustum en son. bu kis iyice sapitti. anlayamadim gitti. boyle kullanacaz artik napalim.
Mahmut kardeşim hayırlı uğurlu olsun.Umarım bir daha bu sorunla karşılaşmaz aracına keyifle binersin.Allah kaza bela vermeden güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
dizel araçlarda çoğunlukla görünen bu yağ yakma sorununu ne kadar korkarak takip etsemde malesef bu gün benim de başıma geldi. aracımda 10 15 saniyelik düşük yağ seviyesi yazısı göründü aracım daha 28000 km de ve ilk kez uyarı verdi. henüz servise götürmedim çünkü üç aşağı beş yukarı karşılaşacağım durum hakkında sizlerin paylaşımlarınızdan dolayı biraz fikir sahibi oldum. bide malumunuz henüz bu şikeyetten muzdarip olan kişiler için kalıcı bir çözüm sunulamaması sadece iğleştirmeye gidilmesi hatta bu işlemler sonucu bazılarında daha kötü sıkıntılara sebep olması. neyse konuyu toplıyayım sizden yardımdım istediğim bu konuyla ilgili yasal sürece başvuran arkadaşlardan dağva süreci hakkında bilgi paylaşımında bulunmalarını rica etcem burdan elde edebileceğim bir çıkış noktası varsa bu süreci başlatmak niyetim aksi taktirde aracımı elden çıkartacağım. gerçekten çok can sıkan bir durummuş.