0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
d4dcilere ve kendimde dahil olmak üzere 00-01 vvt-i cılara bulaşmak istedim sabah sabah
Hadi geçmiş olsun Mahmut, sorununun çözüldüğüne çok sevindim. Neler çektiğini iyi biliyorum. Allah bir daha yaşatmasın.
Motor değişimi için aracımı servise bıraktım. Geçici olarak 1.4d-4d m/m corolla verdiler, araç daha 200km. Bu vesile ile yaklaşık 5 gün yeni aracı test etme şansım olacak.
Mahmut bey sizin ikame araç yeni corollamıydı ?
Sevgin Bey Merhabalar;Forum un acemisi olduğum için size direk mesajı nereden atacağımı bulamadım, buradan yazıyorum kusura bakmayın. sizinle aynı dertten muzdaribim ve servis piston segman ve vakum valfi değişecek diye kağıdı elimize verip size randevu vereceğiz diye gönderdi. ama işlemi yaptırmayacağım, mahkeme sürecine gidip hakkımı arayacağım. bu konuda sizin tecrübelerinize ve yardımlarınıza ihtiyacım var. size ulaşabileceğim bir numara verirseniz kısacık görüşmek ve bilgi almak isterim. şimdiden teşekkür ederim.
Herkese merhaba. Bende 2011 model corolla aracımda yağ problemi yaşıyorum. Şu an araç 49500 km`de. Sırasıyla 7500km ,17500km,29000km,49200km de yağ problemi yaşadım. 17500 km`de kavga dövüş vakum pompası ve turbo değişti. Aracımı düzenli olarak 10000km`de bir bakıma götürdüm. En son gümrük ve ticaret bakanlığına şikayet ettikten sonra motor üst bloğu ve piston,segman değişimi yapılması için Toyota benimle iletişime geçti. Ben hala yaptırmak konusunda kararsızım. Çünkü Toyota`ya karşı güvenim kalmadı. Ayrıca ruhsatta motor numarası değişeceği için ruhsat tescil tarihi değişecekmi? Değişirse bu bana dezavantaj olurmu?
Motor değişimi yapılan aracımı servisten aldım, tam artık herşey yoldunda derken. Eve bile varamadan yolda giderken birden motor ışığı yandı, ardından check engine/check vsc yazısı dönüşümlü olarak yanmaya başladı. Servisi aradım, yola devam edin yarın getirirsiniz dediler. Sabahtan gittim turbo kalibrasyonu yapıldı tamam dediler. Aracı aldım eve gelmeden yine aynı şekilde ışıklar yandı ve aynı yazılar çıktı. Yarın gelip alacaklar bakalım ne olcak. Önceden yağ eksiltiyordu ama en azından çalışıyordu şimdi ne olduğu belli değil. Araba 2600 devir üzerine çıkmadı yolda kaza yapacaktım az kaldı.
Hava akismetrenin kablosuda takilmamis olabilir onuda kontrol edin derim.
Öncelikle yeni motor hayırlı olsun.Arızada geçmiş olsun.Konnektörlerden birisi takılmaz ise sürekli arıza verir.Bence farklı birşey var.Hangi şartlarda arızaya giriyor?Motor devri ısısı hız ....Sanki wastegate olabilir gibi geldi.Ama bu teşhis yöntem en başta hatalı sadece bir fikir olarak kabul edin.