0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mahmutcuğumumarım mutlu son olur. ben adına çok sevindim sevdiklerin adına sevindim. kendi adıma sevindim. güle güle, kullan aslan delikanlı.
MahmutSorununun tekrarlaması dileklerimle geçmiş olsun.Bilgilendirme içinde ayrıca teşekkürler.
Hayırlı olsun abi güle güle yıprat.
4,5 Lt yağ konuldugunda çubugun neresinde kalıyor.Servis dahil ben hiç bir zaman arabamın yağını MAX çizgisine kadar doldurmamalarını rica ettim.Ortalarda kalsın diyordum.Neden krank mili karşı güçlerle zorlansın sonuçta bununda toleransı var.Ama hiç kimseyede böyle yapın diyemem.Sizin konunuza dönersek yağ yakma sorununu tahmin ederek yakabilecegi miktarı eklemiş olabilirler.Tabii bu sadece tahmin.
Hayırlı olsun , güle güle kazasız belasız günlerde kullanın.
Hadi Gözün aydın kardeşim, çok sevindim adına.
Geç te olsa sorunun çözüldüğüne sevindim. Halbuki baştan böyle yaklaşsalar belki de bu gerginlikler olmayacaktı.
hayırlı olsun güle güle kullan
Hatırlarsın belli konuşmuştuk seninleBenim eski aracımda (2009 Yaris D4D) da aynı sorun vardı. Senin araca yapılan işlemlerin aynısı (blok hariç) yapılmıştı ama yağ eksiltmeye devam etmişti.İnşallah senin araçla tekrar etmez.Kazasız belasız sürüşler...
Bence blok değiştiği için artık yağ eksiltmez.Tekrardan hayırlısı ne ise o olsun kardeşim.
Mahmut abi adına sevindim.Bir arkadaşımda da 2011 D4D corolla var ikinci el aldılar Elegant paketi, onlarda yağ yaktığının farkına varmışlar...Toyotanın sorunu çözmesi iyi olmuş.
İlk depoyu doldurdum ve yol bilgisayarındaki tüm verileri sıfırladım bakalım yakıt bittiğinde ortalama ne olacak.
yol bilgisarında kalan km kaç gösteriyor doldurduğunuzda. Benim bu aralar 700 km geçmiyor normal mi sizce? Arabada piston ve sekman değişti. Önceden pek dikkat etmiyordum. Aracımı kısa mesafe kullanıyorum (7 km) bir depoyla ortalama 650-700 km yol yapıyorum. Piston ve sekman değişeli 5000 km oldu.