0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Focusun Corolladan, Fiestanın Yaristen, Mondeonun Avensisten, C-maxın Versodan donanım olarak açık ara geri kalan yanları neler öğrenebilirmiyiz Genelde herkes kullandığı arabayı sever savunur. Büyük sorunlarda ise firma arabasının arkasında durmazsa arabasından soğur. Ancak efsane kasa diye anılan Corollaların olduğu seneler 90 larda kaldı ama etkisi hala devam etmekte Anlaşılan bu diğer ülkelerde de uzayıp giden tartışmalar.Тест-драйв Ford Focus 3 vs Toyota Corolla
Aynen Selçuğun verdiği örnekte gayet açık kimin önde olduğu.
Yol tutuşta jetta corolladan daha iyimi yoksa corolla jettadan daha mı iyi ? Bunun cevabı videolarda. Yukarılarda bu dile gelmiş yoksa konu başlığı ile alakasız.www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cH7Zv7G5FXUwww.youtube.com/watch?v=5CUkVwZ2dA4
Ben videolarda bir cevap görmedim? Her ikisinde ESC ON yazıyor, ne demek bu?
Biliyorum çok klasik olacak ama google emicaya sordum bir kaç örnek verdi..................................
Tabiki bu tablo İngilterede yapılmış ve Türkiyeye yansıması farklı olabilir. Şöyleki pek çok araba markası ülkelere göre değişen üretimler yapmaktadırlar. Örneğin İtalyada üretilen Fiat ile Türkiyede üretilen Fiatlar arasında işçilik farkı herkezce bilinmektedir. Markalar Amerikaya ürettikleri arabaların kapılarına ilave çelik koruyucu bariyerler yerleştirmektedir. Toyatanın Afganistan için ürettiği araba ile Almanya için ürettiği araba bire bir aynı değildir. Bu örnekler uzar gider.Araştırmanın yapıldığı ülke İngiltere ve İngilterede Euro5 standardında yakıt kullanılmakta. Oysa Türkiye Euro3 standardına yeni yeni adapte oluyor. Keza İngilterenin kaçak yakıt sorunuda yok . İngilterenin yol standartları ile Türkiyenin yol standartları tutmuyor. Ülkemizle sıcaklık - nem - toz gibi veriler oldukça farklı. Yani aynı araştırma Türkiyede yapılmış olsa sonuçlar biraz oynayabilir.Arada uçurum olmasada ülkemiz için bu tablonun biraz değişebileceğini düşünmek hata olmaz. Yakıt kalitesinden ötürü özellikle dizel araçlarda bu sıralama değişecektir.Kolay Gelsin.www.evdeteknik.com
Herkezin bu sınıfda yol tutuşta 1 numara bildiği focusun neden orası burası oynuyor? Auris daha stabil açık ara hemde.www.youtube.com/watch?v=M8ODVpG-qyAwww.youtube.com/watch?v=_GB_y2M8J0A
Verdiğiniz linklerin içinde şöyle bir yazı var.http://www.evdeteknik.com/ensorunsuzaraba.html
Levent bey, ................... Bu arada yukarıda kaçak yakıt kelimesi geçmiş sanırım Toyota'nın belli bölgelerde tercih sebeplerinden bir taneside yakıt seçmemesi
Focusun yol tutuşu sınıfında hiç bir arabada yok bunu kime sorsanız bilir . Volvo nasıl ki güvenliği ile ün salmışsa fordda yol tutuşu ile ün salmıştır . Eğer forddan daha iyi yol tutan bir araca bakıyorsanız premium markalara bakacaksınız .Bir kaç video ile corolla , auris veya başka model marka bir aracın yol tutuşunun focustan daha iyi olduğunu düşünen arkadaşlara kazasız belasız yolculuklar dilerim . Bu konuda onlara diyecek bir şeyim yok .
Bunu benden iyi bilemezsiniz? 2011 yılı yaz aylarında yurtdışında (Shell) bir benzlikten yakıt almıştım ve malesef motor arıza lambası yanmış ve arabanın motoru stop etmişti.Toyota yardımı aradım, yurtdışında olduğum için yardım alamamıştım. Arabanın motoru 5 dak kadar sonra çalışmıştı. 10km kadar sonra motor arıza lambası sönmüştü. TR'ye dönünce srvise gittim, yakıt arıza olduğunu ilettiler. Ancak yakıt kalitesi mi başka bir şey mı diyemediler.
Milletin ne dedigine bakarsak o zaman Toyota en sorunsuz arac. Sonuc: Testler daha objectif ve bu test sonuclarina gore Toyota yol tutus olarak bir adim once gibi duruyor.
Abi o zaman toyotanın sorunlu olduğunu kabülleniyoruz mu ?