0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
author=Turan DEMİRALAY (3345) link=topic=53172.msg729110#msg729110 date=1376171495]Ne çok Toyotası olupta Alman araç hayranı olan varmış;forum doldu taştı valla.
Ne çok Toyotası olupta Alman araç hayranı olan varmış;forum doldu taştı valla.
15 yıl toyota kullandım hala daha yeni kasa dizel mmt yaris kullanıyorum , çok şükür bugüne kadar bakım dışında ampul bile değiştirmedim. Nasıl oluyorda bukadar sorun var deniyor hayret ediyorum doğrusu!
Alman arac alan her halukarda aracin omru boyunca tamir masraflarina Toyota sahiplerine nazaran daha buyuk bir butce ayirmak zorunda. Is tercihe kaliyor.
Aha yaşam belirtisi
Arkadaş her konuda Alman - Japon karşılaştırması yapılmasından sıkılmadınız mı? Valla ben sıkıldım ve tahmin ettiğim kadar Toyota sahibi üyelerimizde sıkıldılar. Yapmayın arkadaş, bir soruna yazarken yok Alman böyle Fransız şöyle demeyin. Bugüne kadar kullandığım Toyota'lar hiç yolda bırakmadı ana Alman arabaları ile yolda kaldım bu Alman arabasının kötü olmasındandır diyebilir miyim?Ayrıca çok seviyorsanız açın ayrı bir konu orada konuşun her konunun altına zıplamayın, yerinizi bilin.Mesajımı bir üye olarak yazdım...