0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://otomobil.haber7.com/donanim-modifiye/haber/1073760-kendi-kendine-giden-mercedes-geliyor
Levent bey neden TOYOTA'nızı satıp alman grubu araç almayı düşünmüyosunuz ?
Benzin bidonunu kapan geliyor
Hadi satıp tata veya ssyaong alalım toyota ne ki ya
Tata alınır evet, ne de olsa bugüne bugün Tata, Jaguar ve Land Rover in sahibi.Ssang young'un üstunde de Mercedes motor ve şanziman var. Vitesleri de hissettirmiyor, ttttam otomatik 6 ileri.
Hocam bir önceki mesajınızla çelişiyorsunuz. Ne alacağınız ya sa maddi durumunuz elbette kimseyi ilgilendirmez lakin bütçe kısıtından dolayı Toyota alan birinin bunu söylemesi doğru mudur? Madem bütçe kısıtınız var alınır dediğiniz arabaları niye almıyorsunuz?Laf olsun, sözüm altta kalmasın olayını aşın artık. Benim de param olsa gider 3.20d alırım ama yok. Bütçem Japon arabasına yetiyor buna biniyorum ve fiyat/performans açısından memnunum. Eksikleri ya da hataları yok mu? Elbette var ama hayat bu ne kadar ekmek o kadar köfte.
Evet doğru, "ne kadar ekmek, o kadar köfte".Verdiğim cevap, bana laf atanlaradır. Ali bey, ne kadar bazı şeylerden memnun olmasam da, ben arabamı yine severek kullanıyorum. Benim lafım, kör fanatikleredir. Hani, benim lafıma karşılık, pazarcı usulü cevap verenleredir. Pazar torbasında çürük domates çıkınca derler ya"git o zaman başka yerde al", bu kurtuluş sözüdür. Hatanın ve ya savunduğun davanın eksiğinin görmeme sözüdür.Bazi insanlar vardır, hatayı kabullenmeyip, sürekli savunma yapar. Bazıları da, taktı mı takar.Ben de o takan insanlardanım işte, hem takıntılıyım hem takarım, huyum kurusun. Ben de taktım olumsuz olan konuların umursamazca çözümlenmemesine.Eksiklerin umursamazca giderilmemesine. Başak bir şey yok.Saygılarla
Levent Bey,Takıntı konusunda emin olun benim kadar olamazsınız. Sadece araç içindeki ses yüzünden araba değiştiren biri olarak bu söylemlerinizi anlıyorum. Fakat bakış açılarımız farklı, ben herhangi bir marka ile kıyaslamıyorum aracımı ya da araçlarımı. Sahip olduğum aracın bu sorunu olduğunu gördüm, yaşadım keşke param olsa daha iyisini alsaydım dedim. Corolla - Jetta ya da Civic - Octavia kıyaslamasına girmedim hiç, üstelik bu araçlar çok yakın arkadaşlarımda varken ve ben o araçlara sürekli biniyorken bu kıyaslamaları yapmadım.Sonuç itibari ile araba işi biraz şans, biraz kişisel tercih biraz da tecrübenin değerlendirilmesidir. Ben 5 yıl Toyota kullandım araç içindeki tıkırtı ve fren balatalarındaki ses dışında sorun yaşamadım, Honda aldım 5. ay araç içi ses sorunu için 3 - 5 kez servise gittim sorun çözülmese emin olun bunu da satardım ama ne alırdın diye sorarsanız cevabım yok çünkü bütçem daha iyisini almaya şuan müsaade etmiyor ve bende bu yüzden kendi kendimi demotive etmiyorum.Bu arada pazarcı örenği bu durum için olmamış, zira pazarda 2 - 3 TL veriyorsunuz, arabaya verdiğiniz para belkide 3-5 yıllık kazancınız oluyor. Bu kadar basite indirgemeden araçları ile mutlu olan insanların gözünden de bakmanızda fayda var.Selamlar
Kusura bakmayin Levent bey ama ben olsam test surusu sirasinda araci durdurur sizi evinize yollardim, madem herseyi kotu ne diye test surusu yapiyorsunuz? hadi test surusu yaptiniz karsinizdaki insana biraz saygi gosterseydiniz keske.
1) her şeyin kötü olduğuna test etmeden nasıl karar verilebilir ?2) test sürüşü, sadece otomobili beğendirmek için midir ?3) test sürüşünün gerçekleşmesini sağlayan "plaza görevlisi/satış danışmanı", aracını 2.el'de satmaya çalışan bir insan mıdır ? yoksa görüşleri ve fikirleri toparlayıp yazılı olarak kayıt altına mı almalıdır ?4) şahısa hakaret olmadığı sürece sadece maaşlı çalışanı olduğu bir firmanın ürününe ait müşteri serzenişi varlığında müşteriyi azarlamak hakkı kimde saklıdır ?5) bütün bu tartışmaların sorumlusu olan toyota pazarlama ve üretim politikasını savunduğumuzda elimize ne geçer ?6) "müşteri her zaman haklıdır."
Boş hayranlık değil, bir şey var ki öyle konuşuluyor.İzle:Jetta versus Corolla Chico Volkswagen