0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2002 2007 modellerinde olan fanatik bir arıza hiç bir şey yapamıyorsunuz paranız varsa degiştireceksiniz yada altan torsiyon cıvatasını sıktıracaksınız bedeki araızada aaynı ben torsiyon cıvatasını sıktırıp aradaki boşlugu kapatıyorum
Evet sevgili arkadaşlar.bu sorun bendede var.2007 corolla HB kullanıyorum.garantisi bittikten kısa bir süre sonra direksiyondan ses gelmeye başladı(özellikle stabilize yollarda)servise gittim.arabayı incelediler ve arızanın direksiyon üst kolonda olduğu ve bunun elektro/mekanik sistem olduğu ve bir sürü corolla sahibinin bu dertten sıkıntılı olduğunuancak bu arızanın kesinlikle sürücü hatasından kaynaklanmadığıda söylendi. değişim için 2300tl istendi.bende mademki bu arıza genel,sürücü hatası değil,neden garantiden karşılanmıyor diye ısrar ettiysemde bir sonuç alamadım.Konuyu toyota Türk e götürdüm.Onlarda garanti süresi bittiği için bunu üctetsiz değiğştiremiyeceklerin söylediler.yani 2300tl yi vereceksin dediler.Toyota alacakların dikkatlerine sunmak istedim.Ankarada olanlar için Oto sanayii şaşmazda sadece bu konuyla ilgili bir atelye buldum.garantili olarak 200tl ye yapıyor.Sonuç olarak 3.toyotamı kullanıyorum ama müşteri memnuniyeti diye bir kavram var,ama sadece lafta.bir daha toyota almayacağım ve almak isteyenleride bu konuda bilgilendireceğim.hepinize kazasız sürüşler diliyorum.
bende aynı sorundan dolayı servise gittim 72.000km de direksiyon kutusu değişti ama tıkırtıya devam sordum parke yolda olması gayet normaldir dedi
merhaba özcan bey bende yeni bir üyeyim ....kayseriden yazıyorum bende.2006 modl d4d corollam var chep-up soktum direksiyon kutusunda boşluk var dediler degişmemiz lazım dediler (1500) tl bu konuda galiba sadık usta bayaga iyimiş rica etsem açık adresini ve ve tlf gönderirmisiniz ....iyi günler ...
ikinicisi ise direskiyondaki boşluk sadece direksiyonla alakalı olmaz, rot başlarında oluşan aşınmada direksiyonda boşluğa neden olur, öncelikle bunu bi kontrol ettirin paranız boşa gitmesin.