0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhabalar; benim aracımda da aynı sorun var aracımı ankara'da rengi yok diye eskişehirden aldım yola çıktım direksiyondan ses geliyordu, 1000 bakımdan 60000 bakıma kadar her seferinde dile getirdim 30000km de direksiyon üst kolonu değişti ses azaldı ama sonradan yine arttı akota serviste ilgili görevli ses yok dedi toyan'a götürdüm ses var direksiyon kolonu değişmesi lazım dediler 1 hafta sonra aradılar aracımı bıraktım akşam almaya gittim hiçbir işlem yapmamışlar gerek duyulmamış böyle bir saçmalık olamaz sonradan tekrar akotaya gittim ses var ama çalışma boşlugu dediler aynı aracın station wagon olanını kullanıyoruz o araçta böyle bir ses yok garanti bitmesine de az kaldı tüketici hakları mahkemesine basvurmayı düşünüyorum istanbulda 55000km de ki auris sanzıman sorunu yüzünden mahkeme kazanıldı para iadesi ya da sorunsuz sıfır araç verilmesi yönünde , benim beklentim bunlar değil sorunumu adam akıllı ilgilenip çözsünler yeterli..
merhaba arkadaşlar... bu konuyla ilgili üç veya dört defa yazdım,yine yazmak istiyorum. (ünv. tez konusu olabilir aslında)2007 aracımı 18.000 km aldım aldığımdan beri bu sesten rahatsızım.servisle akraba olduk desem yeridir. sağolsun servis elemanları nazıma katlandılar.bu sesten dolayı ;iki defa direksiyon kolonu,direksiyon mili,Burda arkadaş herşeyini değişmiş ses gene var gene avr diyor..Ben bir önceki yorumumda bu sesin motor kulaklarından da geldigini söylemiştim.Servise gidip mücadeleye devam servis müdürü ile.fren kaliperleriön amortisörler,ve alt direksiyon kutusu değiştiii.sonuç: ses gene devam ediyor değişmedik parça kaldı mı? bilmiyorum. servisimi değiştirmek gibi bir alternatif denedim son umutla, yeni servisim teknik elemanla teste çıkardı, bozuk sayılabilecek yolda denedi ses falan duyamadık tık yok,eve geldim. ertesi gün tıkırtı sesi maşallah devam ediyor. bu araba kesin beni sınıyor delirtebilirmiyim diye bu arada garanti bitiyor 12.ayda