0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben 2 ay kadar önce yetkili servise gittim normal şartlarda direksiyon kutusunun değişmesi gerektiğini sağ rot kolu tarafında boşluk olduğunu söylediler. Ama biz bir işlem yapacağız dediler kubul ederseniz peki dedim direksiyon kutusunun sağ tarafına gresörlük açtıllar delerek sonra kutu içerisine gres bastılar valla benim sorunm çözüldü bir toyota servisinin bu şekilde işlem yapacağı aklıma gelmemiştisorun % 100 çözüldü 6 aysonra birdaha gres bastırın dediler şimdilik sorun yok...
Bendede 2005 terra var bu konuyu aylır öncesinden burada paylaşmıştım bakarsanız görürsünüz. servise gittim bana bunlar kronik arıza dediler yapacak birşeyin olmadığını değişsek bile 1 sene sonra aynı arıza olur dediler
sorun % 100 çözüldü 6 aysonra birdaha gres bastırın dediler şimdilik sorun yok...
Arkadaşlar direksiyonu sert olan varmı? yani bir megane 2 ye göre sert geliyor direksiyon siz ne diyorsunuz, aracın aküsü bittiğinde zorla çevirilmiş direksiyon acaba bozulmuş olabilirmi, çok sert değil ama yinede sert gibi...
Evet, Megane II'ye göre Corolla'nın direksiyonu sert.
Daha güzel Yumuşak direksiyon oldum olası bana güven vermemiştir.
Arkadaşlar merhaba adım serkan bendede 2006 model corolla var ve sadece çok bozuk yollarda yada arnavut kaldırım taşlı yollarda fark ettim düz yolda zeten sorun yok bir kaç arkadaş direksiyonun hemen altındaki kutuyu açıp oradaki somunu sıktırmışlar sanırım sorun çözülmüş bu şekilde yaptıran varmı ben denemekte fayda var diye düşünüyorum sizler ne dersiniz.
Audi'yi kullandıktan sonra Corolla'ya geçtim mi iste o zaman beni göreceksiniz.Besmelesiz asla yola çıkmam ama Corollaya binince artık arka arkaya besmeleler sıralanıyor Arada öyle bir direksiyon farkı var
Bugün sanayiye gittim konuşurken Toyota yetkili servisinen ayrılmış burunun olduğunu öğrendim yanına gidip direksiyon hakkında konuştuk arabayı alıp gezdi.. geldi ve direksiyon kutusunun altından bir şeyleri sıktı.. sonra sorun ordatan kalktı hakkaten arabadan o ses gelmeyince ne güzel oluyor.. bu arada benim araba 2005 46.000 km de
İstanbul Kartal Sanayinde Dumankaya dan ayrılmış bir usta