0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iyide kim bu usta yani nasıl ulaşabilirim dükkan ismi tlf vs varmı
Geçmiş olsun
Bugün sanayiye gittim konuşurken Toyota yetkili servisinen ayrılmış burunun olduğunu öğrendim yanına gidip direksiyon hakkında konuştuk arabayı alıp gezdi.. geldi ve direksiyon kutusunun altından bir şeyleri sıktı.. sonra sorun ordatan kalktı hakkaten arabadan o ses gelmeyince ne güzel oluyor.. bu arada benim araba 2005 46.000 km de
kime neden
İstanbul Kartal Sanayinde Dumankaya dan ayrılmış bir usta
Ayhan usta mi abi? Yaninda hemen oto boya vardi
Size,nedeni alıntıda
Ertan bey şifreyi anlamadım.. beni merakta bıraktınız bir yahlışımız mı oldu acaba açıklayabilirmisiniz.
kusura bakma bende yanlış anladım.. bir hata yaptık o yüzden diye.. bendeki sıkıntı direksiyon simidinin altında kalan bir somun ile ilgiliymiş gevşemiş ses oradan yapmış... oysa Dumankayaya götürdüm baktılar yapacak bişey yok kronik bir arıza sorun yok devam edersiniz değişmeyede gerek yok demişlerdi... ama ben 15 gündür çok rahatım MAŞALLAH ses gelmeyince kafam takılmıyorrrr
Japonya dan cevap---- Dear Mr. Kara:Thank you for your email of April 14, 2013concerning your Corolla.We are sorry to learn of the situation you haveencountered.In order to ensure a thorough review of thesituation as described, your email has beenreferred to Toyota Turkey Marketing & Sales Inc..They are responsible for customer concerns intheir market.They will work closely with your retailer to addressyour concerns as a matter of urgency. You will becontacted by Toyota Turkey Marketing & Sales Inc.shortly.
Tikirti burcu imal edilmiyor kutu komple 1700tl...o yuzden kimse kutu degistirmiyor saniye de burc yaptiriyor.az once musteri hizm. aradi her seyi detayli konustuk konuyu teknik bolum inceleyecek .benim fazla umidim yok,ama
Carsamba gunu araci incelemek icin samsun derindereye davet edildim.araci inceleyip rapor vereceklerini soylediler.