0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oh be.demek ki herseyin caresi varmis.
Akadaşlar merhaba bende 2005 hb corolla var aynı sorun vardı en sonunda direksiyon kutusunu tamir ettirdim sakaryada 100 tl aldılar. 2 yılda garanti verdi sorun çözüldü kutunun yeni fiyatı 1725 tl içim rahatladı valla arabadan keyif alır oldum.
direksiyon kutusu söküldü sonra tıkırtı yapılan burç ( plastik bir parca) çıkarıldı. yerine torna tezgahında daha kaliteli olan beyaz renkte plastiğe benzeyen ama çok sert teflon diye bir malzemeden buç yaptılar. o takıldı sonra direksiyon kutusu yerine takıldı denedik gerçekten mükemmel oldu ses yok çok şükür 2 yılda garati veriyoruz dedi zaten kutu üzerinde sağ tarafta burç var solda yok onuda değiştirince sorun çözüldü.
İtimat oto özel toyota servisi serkan kayacı samet kayacı : 543 793 0977 555 634 8108modern san sit inönü bulvarı no:64 sakarya
direksiyondan ses gelen bozuk yolda çok hafif frene dokunarak gidin eğer ses kesiliyorsa ses bendeki gibi fren kaliperinden geliyordur. ben kaliperi söktürdüm ama bir çözüm bulamadım garip bir tasarımı var. elle sertçe sallayınca oynuyor. frene dokunarak bozuk yolda gidersen ses kesiliyor.diyeceğim bir kontrol et boşa direksiyon kutusuna para verme.
ben bilgi için kişiyi aradım 100 tl falan değil ben sökerim 150 tl diyor direksiyoncuya gider odaayrı para 350 tl tutar diyor
sen kendin dene sadece. usta daha iyi bilir deme bende de önce solda geldi sonra sağdan geldi şimdi 2 taraftan da geliyor. denersen sonucu buraya yazar mısın. başkalarına faydası dokunabilir.
ankarada servisime gittim bir yerlerini sıktı mı gevşetti mi bilmiyorum arıza devam ediyor ama ben direksiyon da hiçbirsey hissetmiyorum. az bir bosluk var direksiyonda onada dokunmuyorum artık