Aurisi beyaz dışında tercih edilmesi çok az gözüküyor birde skyview beyaza eklenince çok güzel bir görüntü ortaya çıkıyor

Camlarada servisde orjinal film çektireceksin tadından yenmez

:D
Aynen ! Nereye park etsem muhakkak inceleyen birileri oluyor. Araca baktikca farkli hatlari cok daha belli oluyor.
Cam tavan gece bile ic mekanin ferah ve dinamik olmasini sağliyor. Ayrica aracin disardan bakildiginda daha geniş ve "ağır" gorunmesini sağliyor ozellikle piano black ile uyumu inanilmaz guzel/akici.
Tarafsiz gozle bakabilen bir cok kisi begenecektir. Ayrica aracin arka kisminda olusan koseli cizgiler benzedigi one surulen araclardan cok daha farkli.
Kırmızı: Çok doğru her seferinde bu durumu dile getirdim önceki sayfalarda bir çok kez dile getirdim.
Orjinal bir görüntü olduğu için göze hitabı çok iyi, insana çekici geliyor.
Beyaza cam tavan çok iyi duruyor hakkat.
evet beyazda çok havalı duruyor...camlarıda film yaptımı çiçek gibi olur bunda şüphe yok...
Aurisi beyaz dışında tercih edilmesi çok az gözüküyor birde skyview beyaza eklenince çok güzel bir görüntü ortaya çıkıyor
Camlarada servisde orjinal film çektireceksin tadından yenmez
:D
benden başka siyah alan olmayacak galiba

siyah oluncada cam tavana gerek duymadım zaten bütçe olarak 50 geçmemesi gerekiyordu fiyatın bende...manuel düz tavan siyaha devam dedik..camları film yaptıracam bedavasından ama araba siyah camlar siyah falan içeriden bakınca dikiz aynalardan görüşde etkiler diyorlar pederin arabada gece görüşünde baya etkiliyor yada benim gözlerde sorun var onunkiler 2 numara...acaba diyrum arkalara koyu ön camlara en açık filmdenmi yaptırsam...
evet beyazda çok havalı duruyor...camlarıda film yaptımı çiçek gibi olur bunda şüphe yok...
+1 Sonuna kadar katılıyorum.
+1 Sonuna kadar katılıyorum.
Cahiilğimi mazur görün; arka cam çok koyu renk içerisi gözükmüyor ! Bu Türkiyemizde yasak değil mi? Sadece ön camlarda mı limit var?
Daha önceki aracımız siyahtı bir daha siyah almayı düşünmüyorum açıkçası.Sercan abi de beyaz dediğine göre o da artık koyu renk düşünmez herhalde.

Koyu renk aracın bakımı gerçekten çok zor oluyor, tüy konsa göze batıyor ama duruşuda bir ayrı oluyor açıkcası.

Cahiilğimi mazur görün; arka cam çok koyu renk içerisi gözükmüyor ! Bu Türkiyemizde yasak değil mi? Sadece ön camlarda mı limit var?
Yasada yasaktır demiyor ama yasak değildir de demiyor belli bir derecesi vardı ben yıllar önce araştırdığımda %33'dü şimdilerde durum ne bilmiyorum ama. Kalkacak diyorlardı bu muamma. Bu arada fabrika çıkışlı siyah camlara hiç bir şekilde müdahale edemezler çünkü camlar karartmalı yani film değil.
Daha önceki aracımız siyahtı bir daha siyah almayı düşünmüyorum açıkçası.Sercan abi de beyaz dediğine göre o da artık koyu renk düşünmez herhalde.

siyahın bakımı zor illaki ama hatun illa siyah olsun dedi iyi dedik hadi hatırın kalmasın olsun dedik bizde

allahdan çok km yapan biri değilim yılda 5-6 bin yapıyorumda kapalı garajda duracak arabada onlar bana avantaj sağlayacak...yoksa benim favorım beyaz araç camlar ufak yollu bir film çektirmekdi...
benim bildiğim içerisi görünmedikten sonra yasak ama bakıyorumde her arabada var film..çevremde polisin durudurp cam filmi söktürdüğünüde duydum ceza yazıpta...araç muayeneden hafifi ksuurlu olarak geçiyormuş madem yasak muayeneden neden geçiyor...nasıl bir yasaksa

Koyu renk aracın bakımı gerçekten çok zor oluyor, tüy konsa göze batıyor ama duruşuda bir ayrı oluyor açıkcası. 
Yasada yasaktır demiyor ama yasak değildir de demiyor belli bir derecesi vardı ben yıllar önce araştırdığımda %33'dü şimdilerde durum ne bilmiyorum ama. Kalkacak diyorlardı bu muamma. Bu arada fabrika çıkışlı siyah camlara hiç bir şekilde müdahale edemezler çünkü camlar karartmalı yani film değil.
siyah araba daha heybetli duruyor...pedrin arabasında 2 numara film var polis durdurmuş filmleri sormuş peder ben anlamam film falan aldığımda böyle idi plazaya sorun demiş

:)onlarda geç demişler...kafalarına göre ceza olayıda öyle anlaşılıyor..
siyah araba daha heybetli duruyor...pedrin arabasında 2 numara film var polis durdurmuş filmleri sormuş peder ben anlamam film falan aldığımda böyle idi plazaya sorun demiş 
:)onlarda geç demişler...kafalarına göre ceza olayıda öyle anlaşılıyor..
Siyah konusunda hem fikirim gerçekten biraz daha klas duruyor
Fİlm konusunda bence Emniyetimizin biraz daha anlayışlı olması gerek. (Bu arada yakın zamanda devlet daireleriyle bir çok kez iş yaptım, işler en iyi şekilde Emniyet Müdürlüğünde ilerliyor.)
Siyah konusunda hem fikirim gerçekten biraz daha klas duruyor
Fİlm konusunda bence Emniyetimizin biraz daha anlayışlı olması gerek. (Bu arada yakın zamanda devlet daireleriyle bir çok kez iş yaptım, işler en iyi şekilde Emniyet Müdürlüğünde ilerliyor.)
üsluplada çok ilgili kardeş doğru kelimelerle doğru cümleler seçilirse çok gıcık birisine denk gelinmezse çözülecek bir sorun gibime geliyor...
üsluplada çok ilgili kardeş doğru kelimelerle doğru cümleler seçilirse çok gıcık birisine denk gelinmezse çözülecek bir sorun gibime geliyor...
Ayneen öyle aslında burada durum biraz kişiye göre muameleye geliyor, mesela GBT'si sıkıntılı aracı favsolu bir arkadaşla, normal bir arkadaşı bir tutmamak gerek diye düşünüyorum.
Kısacası bu konu muamma

) kanunda yeri olsa bile

Aurisin camları belki standart koyulukta fakat camların sekli ve aracın iç rengi nedeni ele içerisini görmek çok zor.
Ayrıca cam tavanda sanki cam tavan değilde kaplama film gibi duruyor
Bir ara uzun yola çıkmak istiyorum aklımda bir çok yer var ama Gelibolu ilk sıralarda. Varmı planalanan bir tur ? Yeni Aurisi birde uzun yolda görsek ?
Bir ara uzun yola çıkmak istiyorum aklımda bir çok yer var ama Gelibolu ilk sıralarda. Varmı planalanan bir tur ? Yeni Aurisi birde uzun yolda görsek ?
Şu an için yok ş.arası bir program.
Yerinde olsam bir tur atar gelirdim abicim
Hafta ici daha sakin ve keyifli oluyor

hafta ici yaparim