0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet evet kısa süre içinde paylaşacağım, kusurabakmayın.
Katılıyorum abi, 1.6 CC motorların vergisi beni korkutuyor açıkcası.Son zamanlarda Ford bu yönde iyi ataklar yapıyor 0.900cc'lik Turbo motorlarla verim almaya çalışıyor Vergi,yakıt, bakım masrafları bakımından ideal gibi duruyor.
Firmaların 0.9 CC motor geliştirmesi bizim ülkemizde çözüm olmakdan heran çıkabilir sağolsun devletimiz gece yarısı bir kanun çıkartır 0.9 vergisi ile 1.6 vergisini eşitler olur biter. Emisyona göre vergi sistemi gelmez gelemez hibrid için bile hala motor hacimine göre vergi alınıyor halbuki avrupa ülkeleri bunu çokdan aştılar teşvik gelmesi lazım.
Vaay vaay vaay çok hoşuma gitti.
Estafurallah abicim bir mahsuru yoksa sevinirim.
abi kaskoyu kaça yaptığınıda paylaşacakdın onada bir el atıversen bir zahmet...
bu arada ben konuya belki de lodoslama dalıyorum ama ben bugün kaskoyu eski kaskomla birleştirdim 200 lira para verdim.ama baştan yaptıracak olsaydım 1328 lira tutuyordu ve 3 yıl hasarsızlık indirimim vardı.tahminen 650-700 arası bir şey çıkardı
Hepsinde mevcut yanlış hatırlamıyorsam.
Xenon hiç birinde yokki bixenon olsun
Xenon ayrı bir şey, bahsedilen far sistemiyle alakalı bir durum yani uzun ve kısa far aynı mercekten çıkış yapıyor.
Mercek yapısı hepsinde var tamamda bixenon desteği hiçbirinde yok. ayrıca mercekli olupda sadece xenon far olan araçlarda var mercek olunca illa bixenon olucak die bir kaide yok bundan öncelerde avensisde mercek vardı sadece xenon far var idi anlatmak istediğim bu ayrıca yeni aurisde bixenon ülkemize gelenlerde yok avrupanın diğer ülkerinde opsiyonel olarak sunuluyor almanya da ingiltere de felan.
umarım ılerkı zamanlarda opsıyonel olarak koyarlar bı xneon paketını...
bir farlar zaten standart ama xenon koyabilmesi için far yıkama koyması gerek.