0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Orası öle abicim Aslında her kaskonun kendince detayları var mesela Toyota Altın kasko dedikleri eskiden aracınız ağır hasara giriyorsa kişinin isteğine bağlı olarak perte çıkabiliyordu şimdi biraz değişiklik geldi (değişiklik hakkında net bilgim yok) ama orjinal parça kullanma hakkınız var.
yarın şu gümüşle altının farkını öğrenem ben detaylı...misal adam bana çarptı onun kaskosu karşılayacak aracımın tamirini dimi belki onun poliçesinde orjinal dalgası yok yan sanayi takacaklar bunları nasıl çözebiliriz ki...
Bir de ikinci bir kullanıcı gösterirsen aracında kaskoda indirim oluyor bilgine.Bir de 20 30 lira bir farkla karşı tarafa ciddi bir zarar verme durumunda cebinizden bir miktar çıkmıyor, geçenlerde Ufuk daha güzel bir şekilde açıklamıştı konuşurken.
kardeşim bu işler bayağı bir karışık işlermiş..ama burda en önemli nokta allah göstrmesin başa bir iş geldiğinde kaskoyu yapanın işin peşinde durması kendi başına gelmiş gibi...
Aynen öyle abi, bir kaza durumunda aslında kaskoyu yaptırdığınız yerde bitmiyor olay eksper kasko şirketi vs. gibi etkenlerde önemli neticede herkes işi düştüğünde ilgi alaka duyuyor.
aradaki rakamda çok 1027 gümüş olan 1700 altın olan kaskocunun dediği gibi 700 fark vermemize gerek yok mu?? gerek yok madem öyle konuşuyorsun neden altın kasko var alem rantçı olmuş
Aslında bende öyle yaptım 250lira daha pahalıydı ama düşük fiytalıyı seçtim o da yüksek değerlerde ama tabi diğeri gib değildi. Oraya vereceğim parayı Trafiği ödedim.
bende öle düşündüm karşı tarafta öyle deyince insan vermek istemiyor...1027 yeterli rakam gibi geliyor..yada aksigortanın full deyip 1270 dediği ile arasındaki fark ne...benim için öncelikli konu orjinal parça kullanılması...
1270liralık kasko ile arasındaki farkları bence iyice öğren abi daha sonra bizleri de bilgilendir.
Aracımda oluşan tüm hasarlar Yetkili servis tarafından orjinal parçalar ile değişti. Aracın tüm dosyasını ( bakım, tamir, yakıt vs gibi faturalarını) aracı satarken yeni sahibine teslim edilmek üzere bıraktım. Bana verilen evraklarda takılan tüm parçaların şarça numaraları ve stok numaraları vardı. Yetkili servisin çıkma parça kullanacağını hiç sanmıyorum. Fakat bugün sigortacımı bir arayayım Hanımefendi bana gerekli bilgiyi verecektir. Bende burada sizinle paylaşırım ne öğrendiysem.
Konuyla hiç alakası yok ancak bu bölümde çok dolaşıldığı için buraya yapıştırmak istedim linki http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lexus-cok-temiz-kazasiz-35.000-km-de-sahibinden-lexus-is-250awd-115457083/detay
Anlamıyorsunuz ki Yetkili servis yan sanayi kullanmıyor, Trafik sigortası yan sanayi parça ve işlem görmüş çıkma parça gönderiyor.Bizim de araç işlem gördüğünde orjinal parçalarla değişti ama kaskom devreye girdiği için. Anlatamıyormuyum anlamamak mı istemiyorsunuz.
is cok mantikli Turkiyede olsam kacirmazdim.
1000 km bakim geldi Sabah Sabah benimle muhattab olacaklar, yazik )
Hangi servisi kullanıyorsun abi?