0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sonkar
Toyota’nın heyecan verici yeni tasarım anlayışını tam olarak yansıtan Yeni Auris, piyasaya sunulduğu ilk ay olan Şubat ayında C-HB segmentinde en çok satılan otomobil oldu. Toyota’nın 2013 yılındaki yenilenme atağının ilk ürünü olarak Şubat ayından itibaren tüm Türkiye’de piyasaya sunulan Yeni Auris ilk ayda 1.037 adetlik satış ve yüzde 18,9’luk segment payı ile liderliğe uzandı. Çekici görünümü, dinamizmi ve keyif veren sürüş özellikleriyle gençleri ve genç aileleri hedefleyen Yeni Auris, “Bekle Hayat Geliyoruz Biz” sloganlı reklam filmiyle de büyük ilgi toplamıştı.
Şaşırdım mı tabiki de hayır bakınız önceki sayfalara bir çok kez tartıştım, dil döktüm, anlayana teknolojisinden bir nebze bahsettim ama inandıramadım şimdi müthiş bir cevap oldu.Teşekkürler Selçuk paylaşım için.
Anlatamazsin abi, sene sonu gelecek hani dicekler sizin auris sadece 7000-8000 bin satmis, her ne kadar bizim ulke olarak bu yillik kotamiz o talep ciktu ama fazlasini getirtemedik desende anlatamazsin
http://otomobilgazetesi.com/yeni-auris-satisa-sunuldugu-ilk-ayda-segmentinin-lideri-oldu-12091.htmlBravo diyorum gerçekten Fanatiklik olarak algılanmasın ama büyük başarı bence yanlış mıyım?
Toyota’nın heyecan verici yeni tasarım anlayışını tam olarak yansıtan Yeni Auris, piyasaya sunulduğu ilk ay olan Şubat ayında C-HB segmentinde en çok satılan otomobil oldu. Toyota’nın 2013 yılındaki yenilenme atağının ilk ürünü olarak Şubat ayından itibaren tüm Türkiye’de piyasaya sunulan Yeni Auris ilk ayda 1.037 adetlik satış ve yüzde 18,9’luk segment payı ile liderliğe uzandı. Çekici görünümü, dinamizmi ve keyif veren sürüş özellikleriyle gençleri ve genç aileleri hedefleyen Yeni Auris, “Bekle Hayat Geliyoruz Biz” sloganlı reklam filmiyle de büyük ilgi toplamıştı.Alıntıdır. İ30mu hahahahahhah
Yalan haberdir o o fiyatlara donanım zengini astra varken(kapıları bile şloop diye kapanıyor), 60 bine boş d sınıfı araç varken, 40 binlere koskoca VW POLO alınabilirken Auris satarmıymış canım hem o saat ne orda, konsolda saatin ne işi var, saat mi kalmış bu devirde..
kendine yakışanı yapmış...ama eleştirenler bu habere yalan derler şimdi fanatik ol yada olma görünen köy kılavuz istemiyor sercan kardeşim...rakamlar gerekeni söylüyor...doğru arabaya postu atmışım
Abi auris wagon black versiyonu gördünüz mü? cenevrede one öyle ya süper olmuş.
Abi auris wagon black versiyonu gördünüz mü? cenevrede one öyle ya süper olmuş. Ama beğenmezler abi bizim milletimiz beğenmez herşeyi çok iyi bildiğimiz için o olmamış bu olmamış bu buna benzemiş bu kadar yani başkada birşey yok. Gecenlerde facede dolaşırken arabam.com rav4 resimlerini paylaşmış biri dacia duster daha iyi demiş ya girdim baktım profiline yaşını başını almış 40 yaşlarında biriydi bukadarına artık inanamıyorum görüceksiniz rav4 beğenen yoktu herkez olmamış demiş veya başka markalara benzetmiş.
resim pek net degil telefon+arada dallar ama çok hoşuma gidiyor cam tavan + beyaz renk güzel bir haberde,http://otomobilgazetesi.com/yeni-auris-satisa-sunuldugu-ilk-ayda-segmentinin-lideri-oldu-12091.html
Beyaza cam tavan çok iyi duruyor hakkat.