cenk abi aracın kaskosunu kaça yaptırdın diye sormuştum geçmiş sayfada kaçırdın galiba...mahsuru yoksa bilgilendiririsen memnun olurum...
Çok özür dilerim kaçırmışım. Yanlış anlamassanız bilmiyorum gerçekten. Sigortacım halletti ama bakmadım 1200 tl falandır diye düşünüyorum. Öğrenir yazarım.
Tekrardan özür dilerim.
Çok özür dilerim kaçırmışım. Yanlış anlamassanız bilmiyorum gerçekten. Sigortacım halletti ama bakmadım 1200 tl falandır diye düşünüyorum. Öğrenir yazarım.
Tekrardan özür dilerim.
estfr abi ne demek sorun değil...ben fiyat aldımda bilgi amaçlı sordum..aksigorta full kasko 1270 dedi toyota kasko gümüşe 1027 altın kaskoya 1700 dedi banada araştırıyom işin aslı ama toyota kasko aklıma yatıyor gibi aldığım plazada yaparlar direk...ama karar veremdim işin aslı..
estfr abi ne demek sorun değil...ben fiyat aldımda bilgi amaçlı sordum..aksigorta full kasko 1270 dedi toyota kasko gümüşe 1027 altın kaskoya 1700 dedi banada araştırıyom işin aslı ama toyota kasko aklıma yatıyor gibi aldığım plazada yaparlar direk...ama karar veremdim işin aslı..
Ben sigortacımdan çok memnunum ve hiç sorun yaşamıyorum. Tek kişi ile muhattabım ve herşeyimle ben düşünmesem bile ilgilenip tüm sorunları benim için çözüyor.
Geçen para iadesi yapmış zorunlu sigorta poliçem eski araç satılınca iptalmi etmiş öyle birşeyler. Saolsun valla ne diyeyim.
Ben sigortacımdan çok memnunum ve hiç sorun yaşamıyorum. Tek kişi ile muhattabım ve herşeyimle ben düşünmesem bile ilgilenip tüm sorunları benim için çözüyor.
Geçen para iadesi yapmış zorunlu sigorta poliçem eski araç satılınca iptalmi etmiş öyle birşeyler. Saolsun valla ne diyeyim.
Valla abi keşke herkes işini bu şekilde yapsa (hepimiz dahiliz)
Benim poliçem Aksigorta Gümüş. Geçen ay tazelediğim poliçeme yıllık primi olan 450TL yi taksitlerle ödemekteyim.
Aralarındaki en önemli fark şu, ortalama yılda kaç defa kaza yaptığınıza bakarak buna siz karar vermelisiniz.
Benim poliçem Aksigorta Gümüş. Geçen ay tazelediğim poliçeme yıllık primi olan 450TL yi taksitlerle ödemekteyim.
Aralarındaki en önemli fark şu, ortalama yılda kaç defa kaza yaptığınıza bakarak buna siz karar vermelisiniz.
Ben kaza yapsam sorun değilde duran arabaya çarmak hobi Pistanbulda !
Ben kaza yapsam sorun değilde duran arabaya çarmak hobi Pistanbulda !
O durumda zaten karşı tarafın trafik sigortası hasarı ödeyeceğinden sizin indiriminiz azalmaz.
O durumda zaten karşı tarafın trafik sigortası hasarı ödeyeceğinden sizin indiriminiz azalmaz.
Trafik sigortasıda ya yan sanayi ya da çıkma parça gönderiyor.
Tamiri için otomobili yetkili servise bıraktığınızda böyle şey olabiliyor mu?
Öylede oldu zaten

raporlara tamamen hatasızım yazıp karşı tarafa tamamen hatalıyım/kusurluyum yazdırdım hep

Trafikle de aram iyidir
Valla öyle birşey yapılırsa taburelerine ben tekme atarım.
Hiç bir markanın yetkili servisi böyle bir şeye izin vermez/veremez aksi halde yetkilerini kaybederler.
Hatta bırakın küçük parçaların orjinalliğini, metal aksamda dahi çekiç kullanılmaz, komple değiştirilir.
Tekin abicim uyanda balığa gidelim

Arkadaş yetkili servise aracı bırakıyor eksper geliyor parçaları da göndereceğini söylüyor sigorta tarafında ama gelen parça yamalı işlem görmüş bir parça halbuki araç yekili serviste ama orjinal kullanılmasına izin yok.

Hiç bir markanın yetkili servisi böyle bir şeye izin vermez/veremez aksi halde yetkilerini kaybederler.
Hatta bırakın küçük parçaların orjinalliğini, metal aksamda dahi çekiç kullanılmaz, komple değiştirilir.
İşte doğru bildiğimiz yanlışlar.
Arkadaş yetkili servise aracı bırakıyor eksper geliyor parçaları da göndereceğini söylüyor sigorta tarafında
ama gelen parça yamalı işlem görmüş bir parça
halbuki araç yekili serviste ama orjinal kullanılmasına izin yok. 
Böyle bir şeyi yapan yetkili servis büyük risk altına girdiğinin farkındadır herhalde.
Orjinal kullanılmasına izin yok kısmına katılmıyorum.
Böyle bir şeyi yapan yetkili servis büyük risk altına girdiğinin farkındadır herhalde.
Parça seri numaraları ? Boşuna verilmiyor di mi bunlar. Cuma bakıma gidiyorum bakalım neler öğreneceğiz.
Abi servislik bir durum yok ki, mesela onunda bir yolu var kaza raporu çıkmadan kaskodan halloluyor karşı taraf hatalıysa trafik belli bir bölümünü gideriyor kalanı ya cepten ya da kaskodan.
Trafiğe kalınca durum parçalar trafikten gönderilir durum budur. Servisin elinde olan bir durum değil yani.
Emek Bey,
Hayırlı olsun. Kazasız belasız eğlence dolu km ler diliyorum size ve ailenize.
Tek farkı plakları olan araç sahipleri olarak size katılıyorum ve gerçekten dediğiniz gibi yolda "yağ" gibi kayıyor. Bugun 1076 km ye geldik ve araca gittikce daha çok ısınıyoruz araca.
sagolun tekrar , buarada arka kamera gecede baya bir net,
Gerçekten güzel, başarılı olmuş bu kamera

Foto için teşekkürler. Kamera aslında fotodan daha net bir görüntü veriyor. Ama eskisine göre çok çok çok iyi.
takdir ettim sigortacını abi helal olsun işini takip etsin düzgün yapsın canımı yesin...biizm yerimize bizi düşünen bir iş sahibi bulmak bayağı bir zorlaştı artık...
hasarsızlık sıfır ama

ispatım yok ilk defa ruhsat üstüme araba alıyorum abi:)
kim öderse onun hasarsızlığı azalıyor yani...

o zaman durum kötü

çarpan araba kaskolu olsada onun kaskosunun anlaşmalı özel servis varsa yine yan sanayi gelme riski var yani o zaman bir hak talep edemezmiyiz?
işin sonunda haklı olurmuyum bilmiyom ama bende niza çıkarırım..ne yapayım ben yan sanayi parçayı...
Abi servislik bir durum yok ki, mesela onunda bir yolu var kaza raporu çıkmadan kaskodan halloluyor karşı taraf hatalıysa trafik belli bir bölümünü gideriyor kalanı ya cepten ya da kaskodan.
Trafiğe kalınca durum parçalar trafikten gönderilir durum budur. Servisin elinde olan bir durum değil yani.
çok şey öğrenmem lazım ne zormuş sıfır kaskolu araba almak yaa benim 92 torosun böyle dertleri hiç yoktu vardıda yada ben hiç kaza yaşamadığım için kullanmak nasip olmadı bilgisiz kaldık bu konuda..en mantıklısı öyle birşey yaşarsak e kısadan kaksocuyu arayıp akıl almak olayla iligli o bize yol yordam göstersin...poliçeyi almak için akıl veriyor o zamanda akıl verir heralde..:)allah kullanmak nasip etmesinde varsın ödeyelim dursun cahil kalalım demek geliyor içimden:)

görüntü gayet güzelmiş..acaba zifiri karanlıktada böyle net oluyormu...teşekkürler bilgilendirme için...