0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
E18 öğrendiğim iyi oldu neye bindiğimizi bilelim kardeş sağolasın...
toyota türkiyede kasım gibi auris üretimi durduruldu.yenı corolla için hazırlık yapmaya başladılar.üretim ingiltereye kaydırıldı.Bence aralıkta değil kasım ayı üretimi bu araçlar.Faturalarında yazar zaten.eskiden aurislerde türkiye montajı oldugu için nmtz yazarken simdi ingiltere sb1kz yazıyor herhalde şase numarasında
2013lerin Üretimi İngilterede başladı Kasımda olarak biliyorum daha doğrusu hatırlıyorum.
Biz ne dedik ya la artiz
premium versoyu 65000 tl ye bırakıyorlar.alacam almayada otomatik acep çıkarmı? ben aldıktan 3-5 gün sonra cıkarsa üzülürüm... alsam mı almasam mı bilemedik... acaba 57000 tl ye golf otomatiği mi alsak... of ne zor ya bu işler... yap otomatiği ne istiyorsan verecez diyoz ama toyota anlamıyo rbu işi... dsg golf mü alsam yaaaaaaaaaa
otomatik bir verso istiyordum olmadı... bir yanım verso istiyor diğer yanım otomatik araba istiyor... farklı araçlar biliyorum golf ile verso ama... ne yapayım otomatik olsun istiyorummm..o da yok... versoyu almak istiyorum ama...kararsız kaldık resmen eşimle...
Ali bey,Durdugunuz kabahat hemen Aurisi satip astra alin..2012 Auris kullanicisiyim demissiniz, guzelim astra dururken nasil oldu da auris aldiniz??
39bin 500 lik astrada hiz sabitleme olacağını sanmıyorum. Arka cam otomatikleri olabilir ancak cruise control baslangic seviyesinde eminim yoktur.
39,256 astranın 2012 fiyatı.2013 astra 40,755 lira edition donanımı.Nerdeyse herseylerı aynı.Opel astranın artısı 1,6 ecotech motor ve hız sabitleme si var.Otomatik klima yok gibi astrada.1,33 auristede otomatik klima var.ekstradan auriste diz hava yastıgı var.Astrada diz hava yastıgı yokAma toyota eskiden e12 kasada corolla hb ve corollada verso da avensislerde tek dokunusla ön arka camlar otomatikti.Şimdi bunu ekstra bir donanımmış gibi yeni auriste advance donanımına koymuş.Açıkcası zevk meselesi.fiyatları aynı görünüşü hangisi kimin hoşuna giderse gider onu alır.Ama şuda var ecotech motorlar lpg ile uyumu vvt i ve dual vvti yada valvematic motorlara göre daha hassas.Arıza ışıgını kolay yakabiliyor.Sensörleri fazla.lpg takılıp kullanılacksa ecotechler biraz sıkıntılı.ama diğer yönleriyle astra fiyat olarak auristen daha iyi bir fiyata sahip oldugu tartısılımaz.Her yigidin farklı yoğurt yiyişi vardır.Artık parası ile kim ne ye binmek ister ne yer onu o kişi karar verir.
Objektif yorum yaptığınız için teşekkürler. Liste fiyatından direk 1000tl düşüyorlar. Pazarlığa göre daha çok düşürmek mümkün. Toyota VW nin yaptığı gibi davranıyor. 300-400lira indirim yapıyor etiket fiyatından. Yeni Auris 1.33 arka cam manuel olması bence müşteriye hakaret. O da yetmez gibi sadece şoför tarafı tek dokunuşla açılıyor.
Marka fanatiği daha. Takasla aldım en iyi fiyatı Toyota verdi. Diğer türlü olsa sıralamam Astra, Megane3, Auristi.Sizce yeni Aurisin 1.6 fiyatının 47bin olması normal mi?
Marka fanatigi degilim, bundan onceki aracim hyundai idi, yakinda baska birine yine i20 aldirdim.. Su anki aracimi alirkende f/p baz aldim, yarin da gider kia ya binerim hic belli olmaz..Size 1.33 auris ile 1.6 astra farkli kullanim amaclarina hitab ediyorlar demek isterdim de neyse..Herhangi bir firmanin verecegi takas fiyatinin cok daha ustune piyasada satabilirdiniz aracinizi madem siralamanizda astra ustteydi..Aksi ise toyota exchange i taktir etmek lazim.. Auris 1.6 nin fiyati normal mi derken, hangi donanimi neye gore alternatifi neler ona bakmak lazim..