Gönderen Konu: Yeni Toyota Auris [J:2] [2013-]  (Okunma sayısı 241581 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Toyota Auris [J:2] [2013-]
« Yanıtla #820 : Mart 02, 2013, 18:56:33 »
yenı versonun fiyatlarına baktım .elegat donanımı 60 bin lira ki onda da hiç birşey yok.premıum 67,700 yazıyor.1,6 benzınlı bir arabaya  70 bin lira verilirmi bence çok para. o paraya secenek çok fazla.70 bin liraya benzinli düz vites bir araba ya bana göre çok.lastik tamir kiti koymuslar.Yedek lastiği de koymamışlar.Hadi belki yadek lastigi olsa verirdim ama 1 lastik almışlar alınmaz  :P :P :P :D
2011 d4d Corolla

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #820 : Mart 02, 2013, 18:56:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #821 : Mart 02, 2013, 22:18:13 »
yeni aurislerin üretimi ne zaman başladı acaba 2013 ocakmı yoksa 2012 aralık gibimi  :islik:
2013 Auris D4D Active Skypack

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #822 : Mart 02, 2013, 22:43:28 »
toyota türkiyede kasım gibi auris üretimi durduruldu.yenı corolla için hazırlık yapmaya başladılar.üretim  ingiltereye kaydırıldı.Bence aralıkta değil kasım ayı üretimi bu araçlar.Faturalarında yazar zaten.eskiden aurislerde türkiye montajı oldugu için nmtz yazarken simdi ingiltere sb1kz yazıyor herhalde şase numarasında
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #823 : Mart 02, 2013, 22:50:03 »
E18 öğrendiğim iyi oldu neye bindiğimizi bilelim kardeş :)
sağolasın...

-_-

toyota türkiyede kasım gibi auris üretimi durduruldu.yenı corolla için hazırlık yapmaya başladılar.üretim  ingiltereye kaydırıldı.Bence aralıkta değil kasım ayı üretimi bu araçlar.Faturalarında yazar zaten.eskiden aurislerde türkiye montajı oldugu için nmtz yazarken simdi ingiltere sb1kz yazıyor herhalde şase numarasında

2013lerin Üretimi İngilterede başladı Kasımda olarak biliyorum daha doğrusu hatırlıyorum.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #824 : Mart 02, 2013, 22:51:12 »
2013lerin Üretimi İngilterede başladı Kasımda olarak biliyorum daha doğrusu hatırlıyorum.
Biz ne dedik ya la artiz  :islik: :islik: :islik:
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #825 : Mart 02, 2013, 22:56:32 »
Biz ne dedik ya la artiz  :islik: :islik: :islik:
Artiz ne gezer bazaaarda :P

Abicim senin yazında sanki burada başlanmışta sonra İngiltereye kaydırılmış gibi olmuş bende hem onaylamak hem de düzeltmek istedim. :D
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #826 : Mart 02, 2013, 22:59:35 »
premium versoyu 65000 tl ye bırakıyorlar.alacam almayada otomatik acep çıkarmı? ben aldıktan 3-5 gün sonra cıkarsa üzülürüm... alsam mı almasam mı bilemedik... acaba 57000 tl ye golf otomatiği mi alsak... of ne zor ya bu işler... yap otomatiği ne istiyorsan verecez diyoz ama toyota anlamıyo rbu işi... dsg golf mü alsam yaaaaaaaaaa
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #827 : Mart 02, 2013, 23:04:48 »
premium versoyu 65000 tl ye bırakıyorlar.alacam almayada otomatik acep çıkarmı? ben aldıktan 3-5 gün sonra cıkarsa üzülürüm... alsam mı almasam mı bilemedik... acaba 57000 tl ye golf otomatiği mi alsak... of ne zor ya bu işler... yap otomatiği ne istiyorsan verecez diyoz ama toyota anlamıyo rbu işi... dsg golf mü alsam yaaaaaaaaaa
Timuçin bey 65 bin lira benzınlı manuel bir araca bence çok .Şahsen diyorum üstüne basa basa o fiyatlar 2,el kız gibi tabirinide ekleyerek çok güzel arabalar var.gider 62 bin liraya 2011 avensis  1,8 cvt alırım en azından.bu araba versodan daha mı kötü
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-avensis-1,8-115741998/detay/
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #828 : Mart 02, 2013, 23:10:11 »

Abi ne istiyorsun ne bekliyorsun bunlar önemli Golf ve Verso apayrı araçlar.

Diğer yandan Avensis bencede çok mantıklı.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #829 : Mart 02, 2013, 23:16:35 »
otomatik bi verso istiyordum olmadı... bir yanım verso istiyor diğer yanım otomatik araba istiyor... farklı araçlar biliyorum golf ile verso ama... ne yapayım otomatik olsun istiyorummm..o da yok... versoyu almak istiyorum ama...kararsız kaldık resmen eşimle...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #830 : Mart 02, 2013, 23:25:11 »
otomatik bir verso istiyordum olmadı... bir yanım verso istiyor diğer yanım otomatik araba istiyor... farklı araçlar biliyorum golf ile verso ama... ne yapayım otomatik olsun istiyorummm..o da yok... versoyu almak istiyorum ama...kararsız kaldık resmen eşimle...

bence o kadar para verilmez verso'ya. nakit şeklinde satın alınacaksa 2009-2010 makyajlı kasa accord olabilir. vergisi 3-4 yıl olduğu için bir alt dilime düşenlerden.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-az-kullanilmis-kazasiz-honda-accord-115080006/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden,kusursuz,kapali-garaj-arabasi-116270015/detay/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #831 : Mart 02, 2013, 23:29:25 »
Ali bey,

Durdugunuz kabahat hemen Aurisi satip astra alin..

2012 Auris kullanicisiyim demissiniz, guzelim astra dururken nasil oldu da auris aldiniz??
Marka fanatiği daha.
Takasla aldım en iyi fiyatı Toyota verdi. Diğer türlü olsa sıralamam Astra, Megane3, Auristi.
Sizce yeni Aurisin 1.6 fiyatının 47bin olması normal mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #832 : Mart 02, 2013, 23:30:41 »
39bin 500 lik astrada hiz sabitleme olacağını sanmıyorum. Arka cam otomatikleri olabilir ancak cruise control baslangic seviyesinde eminim yoktur.

Makyajlı Astra J lerde hız sabitleme standart.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #833 : Mart 02, 2013, 23:35:02 »
39,256 astranın 2012 fiyatı.2013 astra 40,755 lira edition donanımı.Nerdeyse herseylerı aynı.Opel astranın artısı 1,6 ecotech motor ve hız sabitleme si var.Otomatik  klima yok gibi astrada.1,33 auristede otomatik klima var.ekstradan auriste diz hava yastıgı var.Astrada diz hava yastıgı yok

Ama toyota eskiden  e12 kasada corolla hb ve corollada verso da avensislerde tek dokunusla ön arka camlar otomatikti.Şimdi bunu ekstra bir donanımmış gibi yeni auriste  advance donanımına koymuş.
Açıkcası zevk meselesi.fiyatları aynı görünüşü hangisi kimin hoşuna giderse gider onu alır.
Ama şuda var ecotech motorlar lpg ile uyumu vvt i ve dual vvti yada valvematic motorlara göre daha hassas.Arıza ışıgını kolay yakabiliyor.Sensörleri fazla.
lpg takılıp kullanılacksa ecotechler biraz sıkıntılı.ama diğer yönleriyle astra fiyat olarak auristen daha iyi bir fiyata sahip oldugu tartısılımaz.Her yigidin farklı yoğurt yiyişi vardır.Artık parası ile kim ne ye binmek ister ne yer onu o kişi karar verir.

Objektif yorum yaptığınız için teşekkürler. Liste fiyatından direk 1000tl düşüyorlar. Pazarlığa göre daha çok düşürmek mümkün. Toyota VW nin yaptığı gibi davranıyor. 300-400lira indirim yapıyor etiket fiyatından.
Yeni Auris 1.33 arka cam manuel olması bence müşteriye hakaret. O da yetmez gibi sadece şoför tarafı tek dokunuşla açılıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #834 : Mart 02, 2013, 23:56:47 »
Objektif yorum yaptığınız için teşekkürler. Liste fiyatından direk 1000tl düşüyorlar. Pazarlığa göre daha çok düşürmek mümkün. Toyota VW nin yaptığı gibi davranıyor. 300-400lira indirim yapıyor etiket fiyatından.
Yeni Auris 1.33 arka cam manuel olması bence müşteriye hakaret. O da yetmez gibi sadece şoför tarafı tek dokunuşla açılıyor.
ALi bey maalesef toyota değil bütün markalar hırsızdan afrkı kalmadı.ufak tefek heryerden çalıyorlar.Önceki mesajımda belirttiğim gibi 2004 corolla hb de 2006 versoda 2005 avensiste bütün camlar tek dokunusşla açılabiliyordu,,Forumlara baktıgınızdada opel astrada en çok vites çevresinden gelen gıcırt sesleri ve abzurt elektronik arızalar şikayet konusu.kalite ve kullanılan malzeme aynı oldugu sürece fiyatlar birbirine yakın.maalesef ülkemizde uygulanan vergi sistemi sayesinde 47 bin liralık bir arabaya 14 bin lira vergi verıyoruz.ecotechin en buyuk sıkıntısı lpg de biraz daha sıkıntılı olması toyotaya göre.
Ama dediğim gibi şahsen  kasa olarakta fiyat olarak ta 1,33 auris yerine 1,6 ecotech  astrayı kendim  tercih ederdim.
9 yıldır  toyota kullanıcısıyım.gerci 40 bin lira bu araçlara verecegime  2 el avensis alırdım 2010 :) oda ayrı.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #835 : Mart 03, 2013, 00:27:52 »
nakit almayacam aracı. kredili alacagım.. 35000tl verecem üzeri kredi.. accord çok hoş arabadır bir ara resmen hastasıydım ama ben 2.el araç almıyorum.. sıfır alıyım ilk ben kullanıyım düşüncesindeyim her zaman..golf daha mı iyi acep diyecem onda da dsg arızası falan filan baya dert yaaa.. ilk arabamı corolla mı alırken bu kadar düşünmemiştim.. gittim direk aldım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '21
  • 23 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #836 : Mart 03, 2013, 00:45:44 »
Marka fanatiği daha.
Takasla aldım en iyi fiyatı Toyota verdi. Diğer türlü olsa sıralamam Astra, Megane3, Auristi.
Sizce yeni Aurisin 1.6 fiyatının 47bin olması normal mi?

Marka fanatigi degilim, bundan onceki aracim hyundai idi, yakinda baska birine yine i20 aldirdim.. Su anki aracimi alirkende f/p baz aldim, yarin da gider kia ya binerim hic belli olmaz..
Size 1.33 auris ile 1.6 astra farkli kullanim amaclarina hitab ediyorlar demek isterdim de neyse..
Herhangi bir firmanin verecegi takas fiyatinin cok daha ustune piyasada satabilirdiniz aracinizi madem siralamanizda astra ustteydi..Aksi ise toyota exchange i taktir etmek lazim..

Auris 1.6 nin fiyati normal mi derken, hangi donanimi neye gore alternatifi neler ona bakmak lazim..
2012 Auris    1.4   D-4D MT
2021 Corolla 1.5   MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #837 : Mart 03, 2013, 00:52:17 »
otomatik bir verso istiyordum olmadı... bir yanım verso istiyor diğer yanım otomatik araba istiyor... farklı araçlar biliyorum golf ile verso ama... ne yapayım otomatik olsun istiyorummm..o da yok... versoyu almak istiyorum ama...kararsız kaldık resmen eşimle...

Otomatik olabilir diye düşünüyorum açıkcası, Cvt şanzımanı artık modellere yüklemeye başladılar, çok detaya indiğiniz zamanda işin içinden çıkılmıyor. Hayırlısı olsun.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '21
  • 23 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #838 : Mart 03, 2013, 00:54:42 »

Marka fanatigi degilim, bundan onceki aracim hyundai idi, yakinda baska birine yine i20 aldirdim.. Su anki aracimi alirkende f/p baz aldim, yarin da gider kia ya binerim hic belli olmaz..
Size 1.33 auris ile 1.6 astra farkli kullanim amaclarina hitab ediyorlar demek isterdim de neyse..
Herhangi bir firmanin verecegi takas fiyatinin cok daha ustune piyasada satabilirdiniz aracinizi madem siralamanizda astra ustteydi..Aksi ise toyota exchange i taktir etmek lazim..

Auris 1.6 nin fiyati normal mi derken, hangi donanimi neye gore alternatifi neler ona bakmak lazim..

Edit :

Toyota vw gibi 300-400 dusuyor demissiniz bir arkadasa, ben aracimi alirken Aydin Parmaksizlari aradim direk liste fiyatinin 1500tl alti fiyat verdiker telde, gelin hediyeleri de konusalim dediler..
2012 Auris    1.4   D-4D MT
2021 Corolla 1.5   MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #839 : Mart 03, 2013, 01:03:19 »

kardeşim ben senin ne almak istediğini tam olarak anlayamadım valla :) golf verso bunlar farklı tipler...öncelikle otomaikmi olacak sonrasında sedan yani büyük bir arabamı olacak ona karar verirsen daha kolay seçersin...verso olmazsa golfmu alayım dediğin zaman çelişki olur kardeşim..eşimde kullanacak illa otomatik olması lazım ama versoyuda beğendim dersen otomatiği çıkar bekleyem desen onun otomatiğine 70 bin verilirmi orasıda tartışılır...yeni corollayı bekle sen kardeşim bir gör neye benziyor en mantıklısı o gibi görünüyor zaten birşey kalmadı büyük ihtimal ondada cvt olur öle ayyuka çıkmış bir arızasıda duyulmamış hem sen hem yenge kullanırsınız..çokda kurcalarsan seçmek zor olur işin içinde çıkamazsın...