0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Edit :Toyota vw gibi 300-400 dusuyor demissiniz bir arkadasa, ben aracimi alirken Aydin Parmaksizlari aradim direk liste fiyatinin 1500tl alti fiyat verdiker telde, gelin hediyeleri de konusalim dediler..
biz birkaç tanıdık araya sokup o ara liste fiyatı active skypack manuel 54.600 idi 52.500 e anlaştık üstüne orjinal kauçuk paspas verdiler hediye ama aracı olmadan fiyat alınca 54.600 den 53.250 ye düşmüşlerdi en son olarak
bende bugun netleştiri 1,6 advance manuel 50 bin liste fiyatı vardı 48e anlaştık...kauçuk paspas camlar film takacaklar..peder park sensörü demiş plazadkı abi geri görüş kamerası var park sensörüne gerek yok demiş pederde aranızda konuşun çocukla demiş bana çocuk demiş ayıp yahu toyota alıcıya fiyat konusunda her türlü yardımcı olur...haklarını yememek lazım...
Ama siz park sensörünü de taktırın.
bende öle düşündüm lazım olur...
Zaten plazalara ücretsiz dağıtılsın diye veriliyor bence.
olabilir kardeşim piyasada 40*50 ye satılan şeyler zaten..plaza takınca servis taktı oluyor...
Aynen öyle ekranlı taktırmayın bence, görüş kamerası mevcut zaten. Ama olsun yahu ekranda olsun
bedava sirke baldan tatlıdır ne bulursa taksınlar
Ayneen Alarmda taktırın muhakkak. (O da ücretsiz takılmalı)
onu istememde zırt pırt öterde..bagaj havuzuna eğilmem lazım aslında
Zırt pırt ötmez abicim olur mu öyle şey, bence muhakkak yaptırın Alarm hem tedirgin edicidir, hem de güven verici.Bagaj havuzu çok işinize yarıyacaktır.
Yaris 1.33 Cvt ve 1.4 dizel coollara nisandan itibaren hız sabitleme sistemi geliyormuş.Yeni aurislerede gelir büyük ihtimalle.
bedava olayını fazla abarttık gibi geliyor bana adam satmıyoz demesin bize bagaj havuzu çok önemli bence..pederin arabanın bagajına 10lt su bidonunu kapağını düzgün kapatmayınca dökülmüştü...pek hoş olmuyor sonrası için...
1000km ye az kaldı fikrim hala aynı "İyi ki almışım". Aitlik hissi Toyota da hızlı oluşuyor. Eğer Auris bu gelişmeleri bir öceki modeld eyapsaydı eminimki segmentinde farklı yerde olurdu. Bence Smart Buy. Dün boğazdaydık, Kuruçeşme de Makro Center karşısında park etmek için sağlam bir yokuş vardır. Bu yokuşun ortasında beş kişi ile durup kalmayı denedim ve gerçekten 2012 den farklı olarak araç eğimdeymiş gibi bir his vermeden harekete başladı. Aynı yerde 2012 bukadar rahat hareket etmiyorsu ama yokuş kalkış desteğinde etkisi vardır diye düşünmekteyim. Benden olsun;
Haberi nereden aldın Mustafacım.
http://forum.donanimhaber.com/m_72329116/mpage_1/f_/key_//tm.htmİsomania adlı kullanıcının yalancısıyım bende sercan abi.