0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hocam bir kaç sayfa önce yazmıştım 1000 tl civarı fiyata kart takılıcak diye duydum ve sistem navigasyonlu hale gelicekmiş umarım daha ucuza malolur.
Emek Bey,Kusura bakmayın atlamışım.
Premium modeli Mustaafacim bir detayli bakamadim
İkinci el camry fikrim değişir ve vazgecer sıfır corolla alırım o zaman
Şansızlığa devam Bugün bir öğrenci önüme atladı ve son anda durdum !! Ama salak geldi arabaya çarptı bir adım daha atıp ! Çoçuğu arkadaşları dövecekti nerdeye ) millet linç olayına hazır cidden! Bir de bugün 34 K 9226 plakalı bir 2013 auris gördüm ! İlk defa yolda birtaneslne rast geldim:)Ayrıca taksim ve beyoğlu arka sokaklarında cirit attim yokuş kalkış ve hafif direksiyon mükemmeldi !
yok canım ne kusuru , evet cidden pahalı 1000 tl hatta harita tuşu var cihaz üstünde ama ona rağmen modül takılması abes kaçmış.
Yok bu advance paketti sercan abi hiç premium yoktu geçen haftaki test sürüşünde.Bu aracı bayide hazırlamışlar deri koltuklu olarak.Bu arada Premiumda bildiğim kadarıyla yarı deri kumaş döşeme vardı.
Toyota facebook sayfasına şunu yazdım:Auris satışa sunulalı bir ay oldu hemen zam yapılmış. Toyota'nın fiyatları rakiplerine göre zaten yüksek, iyice yükselmiş. Bu zam biraz fırsatçılık olmuş.
plazalarda yoğunluk active otomatik vitesler benim bildiğim kadarı ile manuel advance benzinliyi bile bana 5 tane var zaten toplam demişti nereye bakdı ise..ondada beyaz ve gri istersen 2 hafta siyah istersen 1 ay sonra demişti mart sonu için..bende siyahı seçmiştim...ama active almak istersen cvt elimizde mevcut şu an demişti..heralde diğer plazalarla paslaşma falan oluyor bunlarda..
Benim bahsettiğim araç 1.6 manuel advance skypack olmayan donanımdı.
sanırım beklediklerinden abartı bir talep olunca çaktılar zammı..
Evet öyle görünüyor. Araba fiyatları nereye varacak merak ediyorum.
Toyota birazda bu fiyat belirlemelerini taktiksel yapıyor sanırım. Eskiden beri yapıyor bazı firmalar bu oynamaları. 2012 aralıktan sonra elinde nerdeyse kalmayan , tamamına yakınını özel indirimlerle sattığı Aurislerin afişe fiyatlarını , yeni Auris çıkmadan ocak ayı içerisinde yaklaşık 1000 Tl -1500 Tl civarlarında yükseltti. Eskiyen kasaların ikinci el piyasasının düşmemesi için. O sıralarda üretimi İngilterede olacak, sakaryada üretilmedikleri için fiyat farkı biraz fazla olacak diye duyurduğu Yeni Aurisleri tahmin edilenden az bir farkla daha düşük fiyata piyasaya sürdü. Burada amacı hem modeli tutundurmak hem de kısa zamanda zam yapıp satışlar iyi, piyasası tuttu diye etrafa psikolojik algı yaratmak. Ayrıca bu zam eski kasaların ikinci ellerinin düşmemesine de katkıda bulunuyor bir yandan da.
39bin 500 e 2013 astra nın olduğu yerde. 1.33 Aurisin 40500 olması saçma. Astra 1.6 motor ve hız sabitleme ve arka cam otomatiği de var. Kalite olarak da Auristen üstün. Kimse yanlış anlamasın ben de 2012 Auris kullanıcısıyım.
Özel serilerden olabilir genelde bu tarz araçlar yapıyor Toyota ama hep benzinli.Bu arada2013 Aurislerin kasa kodu E18.