Gönderen Konu: Yeni Toyota Auris [J:2] [2013-]  (Okunma sayısı 241582 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2013 Corrola Advance 1.6 CVT /İnci Beyazı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 222 kere teşekkür etti
  • 102 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Toyota Auris [J:2] [2013-]
« Yanıtla #800 : Mart 01, 2013, 23:15:22 »
hocam bir kaç sayfa önce yazmıştım 1000 tl civarı fiyata kart takılıcak diye duydum ve sistem navigasyonlu hale gelicekmiş umarım daha ucuza malolur.

Emek Bey,

Kusura bakmayın atlamışım. Elimden geldiğince okuyorum tüm yazılanları fakat Forum benim için bir kaçamak. Bu aralar işler dersler üstüne Eşimin işleri derken aşırı yüklendim. ... Tekrar özür dilerim.

1000 tl yüksek bir fiyat sadece alıcı ve yazılım için.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #800 : Mart 01, 2013, 23:15:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #801 : Mart 01, 2013, 23:29:01 »
Emek Bey,

Kusura bakmayın atlamışım.

yok canım ne kusuru , evet cidden pahalı 1000 tl hatta harita tuşu var cihaz üstünde ama ona rağmen modül takılması abes kaçmış.
2013 Auris D4D Active Skypack

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #802 : Mart 01, 2013, 23:37:50 »
Premium modeli Mustaafacim bir detayli bakamadim :)
Yok bu advance paketti sercan abi hiç premium yoktu geçen haftaki test sürüşünde.Bu aracı bayide hazırlamışlar deri koltuklu olarak.Bu arada Premiumda bildiğim kadarıyla yarı deri kumaş döşeme vardı.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #803 : Mart 02, 2013, 00:25:12 »
İkinci el camry fikrim değişir ve vazgecer sıfır corolla alırım o zaman

tabii abi o zaman 2.ele binmektense sıfıra binek daha hoş olur...allah gönlüne göre versin abi..

Şansızlığa devam !!! Bugün bir öğrenci önüme atladı ve son anda durdum !! Ama salak geldi arabaya çarptı bir adım daha atıp ! Çoçuğu arkadaşları dövecekti nerdeye :)) millet linç olayına hazır cidden!

Bir de bugün 34 K 9226 plakalı bir 2013 auris gördüm ! İlk defa yolda birtaneslne rast geldim:)

Ayrıca taksim ve beyoğlu arka sokaklarında cirit attim  yokuş kalkış ve hafif direksiyon mükemmeldi !

acıma abi tadını çıkar arabanın :):):)

hocam bir kaç sayfa önce yazmıştım 1000 tl civarı fiyata kart takılıcak diye duydum ve sistem navigasyonlu hale gelicekmiş umarım daha ucuza malolur.

ben bunu plazaya sordumdu şimdilik öyle bir bilgi bize ulaşmadı dedilerdi...

yok canım ne kusuru , evet cidden pahalı 1000 tl hatta harita tuşu var cihaz üstünde ama ona rağmen modül takılması abes kaçmış.

tuşu var bak hadi ver parayı navigasyonu takalım demek istemişlerdir ama öyle birşey takarlarsada hemen atlamamak lazım bence..çünkü avensise geri görüş kamerası ve navigasyonu ilk başlarda 5000 fiyat çektilerdi..sonradan 2290 a taktılar...

Yok bu advance paketti sercan abi hiç premium yoktu geçen haftaki test sürüşünde.Bu aracı bayide hazırlamışlar deri koltuklu olarak.Bu arada Premiumda bildiğim kadarıyla yarı deri kumaş döşeme vardı.

plazalarda yoğunluk active otomatik vitesler benim bildiğim kadarı ile manuel advance benzinliyi bile bana 5 tane var zaten toplam demişti nereye bakdı ise..ondada beyaz ve gri istersen 2 hafta siyah istersen 1 ay sonra demişti mart sonu için..bende siyahı seçmiştim...ama active almak istersen cvt elimizde mevcut şu an demişti..heralde diğer plazalarla paslaşma falan oluyor bunlarda..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '20
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #804 : Mart 02, 2013, 00:36:27 »
Toyota facebook sayfasına şunu yazdım:
Auris satışa sunulalı bir ay oldu hemen zam yapılmış. Toyota'nın fiyatları rakiplerine göre zaten yüksek, iyice yükselmiş. Bu zam biraz  fırsatçılık olmuş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #805 : Mart 02, 2013, 00:39:36 »
Toyota facebook sayfasına şunu yazdım:
Auris satışa sunulalı bir ay oldu hemen zam yapılmış. Toyota'nın fiyatları rakiplerine göre zaten yüksek, iyice yükselmiş. Bu zam biraz  fırsatçılık olmuş.

sanırım beklediklerinden abartı bir talep olunca çaktılar zammı..
2013 Auris D4D Active Skypack

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #806 : Mart 02, 2013, 00:54:11 »
1,6 advance manuel sipariş vermiştim 49400 fiyat vardı 48'e anlaşmıştım..zam gelirse takrar konuşuruz demişti..bugun tekrar aradım abi zam gelmiş 600 tl dedim bizde bu zamdan etkilenecekmiyiz dedim..önemi yok dedi..önemi yok deyip alacağım bazı hediyelerim var peder alırken ona vermiştiniz bende isterim demiştim...peder o zaman park sensörü paspas takımı ve cam filmi almıştı onları bende isterim dedim..hallederiz takma kafana dedi...beni etkileyen birşey olmadı bu son zamdan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #807 : Mart 02, 2013, 00:57:38 »
plazalarda yoğunluk active otomatik vitesler benim bildiğim kadarı ile manuel advance benzinliyi bile bana 5 tane var zaten toplam demişti nereye bakdı ise..ondada beyaz ve gri istersen 2 hafta siyah istersen 1 ay sonra demişti mart sonu için..bende siyahı seçmiştim...ama active almak istersen cvt elimizde mevcut şu an demişti..heralde diğer plazalarla paslaşma falan oluyor bunlarda..
Benim bahsettiğim araç 1.6 manuel advance skypack olmayan donanımdı.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #808 : Mart 02, 2013, 01:02:45 »
Benim bahsettiğim araç 1.6 manuel advance skypack olmayan donanımdı.

ben test sürüşü için demedm kardeşim...benim aradığım plazada test araçları dizel active otomatik ve benzinli active otomatik idi..skypack varmı idi onlarıda bilmiyom onu sormadımdı..dediğin gibi plazaya özel hazırlanmıştır premıumda zaten full deri değil deri kumaş karışımı döşeme broşürde yazan öle...advancede bej varmı demiştim yok demişlerdi..ondada siyah gri karışımı döşeme var...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #809 : Mart 02, 2013, 01:46:00 »
sanırım beklediklerinden abartı bir talep olunca çaktılar zammı..

Evet öyle görünüyor. Araba fiyatları nereye varacak merak ediyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #810 : Mart 02, 2013, 01:52:48 »
Evet öyle görünüyor. Araba fiyatları nereye varacak merak ediyorum.

fiyatları arz talep ilişkisi belirliyor..araçlarla ilgili herşeye (yakıt, mtv, zorunlu trafik sigortaları, sıfır araçların kasko değerleri vs...) zam geldikçe alıcı oluyor piyasada demek ki satmakda sıkıntıları yok adamların...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '12
  • 7 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #811 : Mart 02, 2013, 06:16:26 »
Toyota birazda bu fiyat belirlemelerini taktiksel yapıyor sanırım. Eskiden beri yapıyor bazı firmalar bu oynamaları.

2012 aralıktan sonra elinde nerdeyse kalmayan , tamamına yakınını özel indirimlerle sattığı Aurislerin afişe fiyatlarını , yeni Auris çıkmadan ocak ayı içerisinde yaklaşık 1000 Tl -1500 Tl civarlarında yükseltti. Eskiyen kasaların ikinci el piyasasının düşmemesi için. 

O sıralarda üretimi İngilterede olacak, sakaryada üretilmedikleri için fiyat farkı biraz fazla olacak diye duyurduğu Yeni Aurisleri tahmin edilenden az bir farkla daha düşük fiyata piyasaya sürdü.  Burada amacı hem modeli tutundurmak hem de kısa zamanda zam yapıp satışlar iyi, piyasası tuttu diye etrafa psikolojik algı yaratmak. Ayrıca bu zam eski kasaların ikinci ellerinin düşmemesine de katkıda bulunuyor bir yandan da.
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2013 Corrola Advance 1.6 CVT /İnci Beyazı
  • 222 kere teşekkür etti
  • 102 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #812 : Mart 02, 2013, 09:09:29 »
Toyota birazda bu fiyat belirlemelerini taktiksel yapıyor sanırım. Eskiden beri yapıyor bazı firmalar bu oynamaları.

2012 aralıktan sonra elinde nerdeyse kalmayan , tamamına yakınını özel indirimlerle sattığı Aurislerin afişe fiyatlarını , yeni Auris çıkmadan ocak ayı içerisinde yaklaşık 1000 Tl -1500 Tl civarlarında yükseltti. Eskiyen kasaların ikinci el piyasasının düşmemesi için. 

O sıralarda üretimi İngilterede olacak, sakaryada üretilmedikleri için fiyat farkı biraz fazla olacak diye duyurduğu Yeni Aurisleri tahmin edilenden az bir farkla daha düşük fiyata piyasaya sürdü.  Burada amacı hem modeli tutundurmak hem de kısa zamanda zam yapıp satışlar iyi, piyasası tuttu diye etrafa psikolojik algı yaratmak. Ayrıca bu zam eski kasaların ikinci ellerinin düşmemesine de katkıda bulunuyor bir yandan da.

Peki bu strateji ise yaradi mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #813 : Mart 02, 2013, 11:30:16 »

Özel serilerden olabilir genelde bu tarz araçlar yapıyor Toyota ama hep benzinli.

Bu arada2013 Aurislerin kasa kodu E18.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #814 : Mart 02, 2013, 12:23:20 »
39bin 500 e 2013 astra nın olduğu yerde. 1.33 Aurisin 40500 olması saçma. Astra 1.6 motor ve hız sabitleme ve arka cam otomatiği de var. Kalite olarak da Auristen üstün. Kimse yanlış anlamasın ben de 2012 Auris kullanıcısıyım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '21
  • 23 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #815 : Mart 02, 2013, 13:05:18 »
39bin 500 e 2013 astra nın olduğu yerde. 1.33 Aurisin 40500 olması saçma. Astra 1.6 motor ve hız sabitleme ve arka cam otomatiği de var. Kalite olarak da Auristen üstün. Kimse yanlış anlamasın ben de 2012 Auris kullanıcısıyım.

Ali bey,

Durdugunuz kabahat hemen Aurisi satip astra alin..

2012 Auris kullanicisiyim demissiniz, guzelim astra dururken nasil oldu da auris aldiniz??
2012 Auris    1.4   D-4D MT
2021 Corolla 1.5   MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #816 : Mart 02, 2013, 13:18:59 »
Özel serilerden olabilir genelde bu tarz araçlar yapıyor Toyota ama hep benzinli.

Bu arada2013 Aurislerin kasa kodu E18.

E18 öğrendiğim iyi oldu neye bindiğimizi bilelim kardeş :)
sağolasın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #817 : Mart 02, 2013, 13:23:39 »

39500e astra bulamadım ben...40755 yazıyor başlangıç fiyatı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #818 : Mart 02, 2013, 13:25:57 »

39bin 500 lik astrada hiz sabitleme olacağını sanmıyorum. Arka cam otomatikleri olabilir ancak cruise control baslangic seviyesinde eminim yoktur.
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #819 : Mart 02, 2013, 18:46:51 »
39,256 astranın 2012 fiyatı.2013 astra 40,755 lira edition donanımı.Nerdeyse herseylerı aynı.Opel astranın artısı 1,6 ecotech motor ve hız sabitleme si var.Otomatik  klima yok gibi astrada.1,33 auristede otomatik klima var.ekstradan auriste diz hava yastıgı var.Astrada diz hava yastıgı yok

Ama toyota eskiden  e12 kasada corolla hb ve corollada verso da avensislerde tek dokunusla ön arka camlar otomatikti.Şimdi bunu ekstra bir donanımmış gibi yeni auriste  advance donanımına koymuş.
Açıkcası zevk meselesi.fiyatları aynı görünüşü hangisi kimin hoşuna giderse gider onu alır.
Ama şuda var ecotech motorlar lpg ile uyumu vvt i ve dual vvti yada valvematic motorlara göre daha hassas.Arıza ışıgını kolay yakabiliyor.Sensörleri fazla.
lpg takılıp kullanılacksa ecotechler biraz sıkıntılı.ama diğer yönleriyle astra fiyat olarak auristen daha iyi bir fiyata sahip oldugu tartısılımaz.Her yigidin farklı yoğurt yiyişi vardır.Artık parası ile kim ne ye binmek ister ne yer onu o kişi karar verir.
2011 d4d Corolla