0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İletim teknik bir sorun yüzünden silindi bu arada:)Zaten yaz sonuna yada sene sonuna doğru gelecek indirimi beklemeyi düşünüyorum. Bakış açımı değiştirmedi bu zam:)
Konunun devamı için gerekiyordu.Şu corollaya sunroof koymadıylar ya alacakları olsun
aurise cam tavan koydular ya corollayada belki cam tavan yada sunroof gibi birşey koyarlar belki abi...malum 2013 toyota çizgilerini değiştiriyor...
Yeni Versoda cam tavan mevcut bence ayni durum Corolla icinde gecerli olacaktir.
Sorun etmedim zaten konuya kaçak giriş yapan benim:)Muhtemelen param life modeline yetecek, sunroof-cam tavan olayı zaten yok, temiz:) Bide o arka camlar çevirmeli olmasaymış hiçbir tereddütüm kalmayacaktı life modelde...
Erol varsın camlar çevirmeli olsun abim bide Allah göstermesin arızalansa 500 tl de onamı masraf çıksın takma kafana abim
Evet döşeme rengi olarak tek siyah mevcut, bej güzel görünsede bakımı çok zor.
Şansızlığa devam Bugün bir öğrenci önüme atladı ve son anda durdum !! Ama salak geldi arabaya çarptı bir adım daha atıp ! Çoçuğu arkadaşları dövecekti nerdeye ) millet linç olayına hazır cidden! Bir de bugün 34 K 9226 plakalı bir 2013 auris gördüm ! İlk defa yolda birtaneslne rast geldim:)Ayrıca taksim ve beyoğlu arka sokaklarında cirit attim yokuş kalkış ve hafif direksiyon mükemmeldi !
Geçen gün plazada kapı içlerini ve koltukları deri döşeme yapmışlardı araç gerçekten çok ferahlamış o şekilde.
Ooohh abiciim keyfini cikar bizede nispet yap )Premium modeli Mustaafacim bir detayli bakamadim
Fiyatlar artmista sana ne oluyor boyle abicim yAzamiyorsun.
Ipad klavyesiz kaldı Touch screen galiba fazla hızlı yazıyorum bende anlamadım. Bu arada aracım 750 km ye geldi ! Ben bu araç ile 2012 ye göre daha çok km yaparım gibime geliyor. Allahtan yakıt ucuz değil yoksa evi boşaltır araçta yaşarım. Hala ilk depodayım ışık yanmadı ama yarın yakıt alırım. Yarım deponun altına inince gözüm takılıyor Araca gittikçe daha çok ısınıyorum birde Touch & Go ya çevirebilsem tam olacak. Touch ile Touch & Go aynı sistem (miş) Touch da GPS alıcısı/anteni için soket var(mış). Tabii Toyota bunu bize kaça satabilecek bilemiyorum. Benim için GPS olmazsa olmazlardan.