0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu tür haberler zaten dönüyor kardeşim ben sana konuştuğum görüştüğüm şikayet ettiğim, tavsiye ettiğim konuları saymaya başlasam oohho ohh Ama bu CC için büyük savaş verdim inanıyorum ki bu konuda bir gelişme olacak ama ne zaman.
mehmet ali kardeş yorumun için teşekkür.. aslında ben büyük araç istiyorum ve otomatik. eşim küçük otomatik olsun diyo.. ben verso o golf diyo.. verso gibi reno g.rand scenic var hem dizel hem otomatik ama renoyu pejoyu falan sevemedim gitti... dediğiin gibi galiba en iyisi yeni corollayı beklemek.. onda cvt tam otomatik olur.. versoya da belki bu arada otomatik gönderirler... şeytan diyo git düz versoyu al kurtul:))))
Bizimki artık bir umut oldu.
Benim halaa umudum var şarkısını dinlemek istiyorum Olacak olacak ben bunu Toyotaya yaptırtacağım bu konuda eminim katkım büyük oldu CC konusunda.
Otomatik katlanır aynalarda bile payımız olduğunu düşünmüyor değilim.
Trafik ve Kaskoyu öğrensek çok iyi olur gerçekten.
zorunlu trafik sigortası 215 tl imiş geçen yıl 150 tl idi..kaskoyu aracı alacağım plazayı aradım fiyat aldım altın kasko 1700 tl gümüş kasko 1027tl dedi..gümüş kasko yeterlidir dedi %90 gümüş kasko tercih ediyor müşterilerim dedi..bende onu tavsiye ediyorum yeterli dedi...sonra pederin aracının kaskocusunu aradım ak sigortayı full kaskoyu 1270 tl dedi...
Teneke kasko kaç lira dediler mi. Şaka bir yana benim teneke kasko dediğim aracı sadece kazalara karşı koruyan çok basit bir kasko.
valla abi anladığım işler değiller ki bunlar herkes bir fiyat veriyor kafasına göre poliçe alana kadar canım cicim sonra başına bir iş geldimi sahip ne kadar çıkacaklar acaba önemli olan o...
E15 kasalar için ne yoktu VSC vs. gibi sistemlermi Samet?Testteki araç üst modellerden biri.
Hmm pardon testten değilde araçtan bahsediyorsun sandım.
Aynen öyle yapana kadar her şey.İşte budur 1270e full kasko en temizi full kasko dediklerinede bakmayın değerler önemli öncesinde poliçeyi görüp karşılaştırma yapmak faydamıza.
sercan biraz özel olcak ama sence alınır mı alınmaz mı?? bir de advance mi active mi?? özel olacak çünkü 44 sayfayı okuyamadım tekrar yorcam seni:)
tabii değerlendirmek lazım ama bu toyota kasko ile ak sigorta arasınd bir bağlantı var falan dediler ortak falan gibi laflar duydum ama doğruluk payını bilmiyorum...yada toyota altın ve gümüş kasko arasındaki farklarıda nette aradım bulamadım...bilgisi olan varsa bizide aydınlatırsada memnun olurum...
Hem ortadan kaybol sonra bir anda çık şak diye cevap bekle.Kriterlere bağlı aslında, mesela bazıları diyor ki Corolla ya da Jettanın bagajı daha büyük heralde büyük olacak sedan araçlar.bir hayli değişim geçirmiş araç ve olumlu yönü çok fazla özellikle CVT şanzıman üst seviye derecesinde başarılı.Aracın görünümü yol duruşu beğeni topluyor.Almışken üst donanım almak daha iyi olur diye düşünüyorum tabi uzun süre kullanılacaksa.Altın ya da gümüş hepsi Ak sigortaya bağlı diye biliyorum.Ben altın kasko yaptırdığımda Ak sigortadan kaskoluydu.