Abi sana zahmet kitapcıkda bulunan 2. maddenin a. ve b. sekmesini yazsan ama uzunsa uğraşma yani 
Onları basitce ben böldüm.
plazayı arayıp soracağım navigasyon işini otomatik katlanır aynalar otomaitk kapanan camlar...
plazayı arayıp soracağım navigasyon işini otomatik katlanır aynalar otomaitk kapanan camlar...
Merakla bekliyoruz abi herşeyi sor müşteri herzaman haklıdır bahanesinin altına sığınarak
Navigasyon bilgilerinizi bekliyorum ! Paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
navigasyon araçda yokmuş sonradan bir yazılımla ilave edildiği ile ilgili bir bilgi ulaşmamış kendilerine...
dikiz aynalar advance ve premium modellerinde kapıyı kapatınca kapanırmış otomatik..
camlar için sadece içeriden kapatıp açma varmış...
aklında başka birşey varsa sorayım kardeşim benim başka aklıma gelmiyor 
Ohoo Abi ben sana liste çıkartırım sorular için

1. Aynalar konusu katlanır ile otomatik katlanır arasındaki fark?
2. Şuanda araçların üzerindeki touch sistemi yazılım ile touch&go olabilirmi yani navi özelliği kazanır mı?
3. 1.6 dizel ne zaman gelicek yeni corolla ne zaman satışa çıkacak?
4. 1.6 dizel aurise koyulacakmı ve tam otomatik şanzıman sunulacak mı?
5. Yeni versoda 1.6 benzinde CVT varmı yokmu?
6. En sonda da Land Cruiser siparişi vereceğim bunlar formalite sorular dersen havandan geçilmez abii
Otomatik aynaların şu şekilde çalışması gerekmiyor mu?
Araçtan indiniz ve kumanda ile kapıları kitlediğinizde aynalarda kapanıyor.
Aracın yanına geliyorsunuz ve kumanda ile kapıları açıyorsunuz fakat aynalar açılmıyor çünkü belki araçtan bir şey alıp geri döneceksiniz.
Araca biniyorsunuz motoru çalıştırıyorsunuz ve aynalar açılıyor.
Manuel açma kapatma düğmesi ise daha çok siz araç içindeyken dış ortamdaki değişiklikler nedeni ile aynaları kapatıp açmak için müdahalede bulunacağınız durumlar olabileceği içindir.
dikiz aynalar advance ve premium modellerinde kapıyı kapatınca kapanırmış otomatik..
Yaklaşık 3 4 sayfadır bunu diyorum
Sercan bu kadar Auris sohbetinden sonra alalım sana artık bir tane.
Aracın yanına geliyorsunuz ve kumanda ile kapıları açıyorsunuz fakat aynalar açılmıyor çünkü belki araçtan bir şey alıp geri döneceksiniz.
Manuel açma kapatma düğmesi ise daha çok siz araç içindeyken dış ortamdaki değişiklikler nedeni ile aynaları kapatıp açmak için müdahalede bulunacağınız durumlar olabileceği içindir.
evet aynen öyle abi ama aurisde böylemi onu bende bilmiyom...
Yaklaşık 3 4 sayfadır bunu diyorum 
ben anladım seni kardeşim dedim ya sana dun akşam broşürlerde yazan cümlelerde farkları var otomatik kapanan yan aynalar ve elektrikli kapanan yan aynalar yaızyor diye

siteye plazada çalışan yetkili birisi üye olup insanları her konuda aydınlatması lazım yeni çıkan araçlar hakkında...

reklamın kötüsü olmaz...
Sercan bu kadar Auris sohbetinden sonra alalım sana artık bir tane.
ne güzel söyledin değiştir sendeki aurisi sercan sen herşeyi senin istediğin gibi olmuş arabanın anladığım kadarı ile..
Aynen ! Benim otomatik aynalarla derdim Pistanbulda birçok kez aynalar açıkken girdiğim park yerinden aynalar açık çıkamamış olmam. Ozellikle sağ aynama kendi araçlarının kıçını dayamayı neden sever bu insanlar ?! Ayna otomatik olunca istemsizce açılak korkusu var bende ! Ayna fobik oldum.
satış stratejisi kardeş bunlar adam bilsede net cevap vermez bence..
Önümüzdeki 5 yıl daha gelmeme olasılığını hesaba katıp asıl hangi hacim motora ihtiyacım var diye düşünmelidir, tüketicininde.