0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi sana zahmet kitapcıkda bulunan 2. maddenin a. ve b. sekmesini yazsan ama uzunsa uğraşma yani
Abi life modelde dikkat ettiysen katlanır aynada yok otomatik katlanır aynada yok demekki active modelinde bulunan katlanır aynalar ile advance ve premiumdaki otomatik katlanır aynalar arasında bir fark var oda senin söylediğin çift tık tek tık olayından ibaret bence yani normalde ikiside elektrikli katlanır ayna ancak active de düğmeye basıp aynaları katlıyosun advance ve premiumda kapılar otomatik kitlenince aynalarında kişi hiç düğmeye basmadan katlanması lazım bunuda söylediğin çift tık olayı ile kişiselleştiriyorsun. kişiselleştirme advance ve premiumda kişiye secenek olmuş oluyor tabiki active de bundan yararlanamıyorsun. yoksa katlanırla otomatik katlanır ayna arasında nasıl bir fark olabilirki sonuçda katlanırda elektrli katlanır otomatik katlanırda elektrikli katlanır. lifede de el ile katlarsın
plazayı arayıp soracağım navigasyon işini otomatik katlanır aynalar otomaitk kapanan camlar...
Merakla bekliyoruz abi herşeyi sor müşteri herzaman haklıdır bahanesinin altına sığınarak
aklında başka birşey varsa sorayım kardeşim benim başka aklıma gelmiyor
Ohoo Abi ben sana liste çıkartırım sorular için 1. Aynalar konusu katlanır ile otomatik katlanır arasındaki fark?2. Şuanda araçların üzerindeki touch sistemi yazılım ile touch&go olabilirmi yani navi özelliği kazanır mı?3. 1.6 dizel ne zaman gelicek yeni corolla ne zaman satışa çıkacak? 4. 1.6 dizel aurise koyulacakmı ve tam otomatik şanzıman sunulacak mı?5. Yeni versoda 1.6 benzinde CVT varmı yokmu?6. En sonda da Land Cruiser siparişi vereceğim bunlar formalite sorular dersen havandan geçilmez abii
tekrar aradım kardeşim 1. elektrikli ayna olunca içeriden düğme ile kapanıyor otomatik olunca kapı kapanınca kapanırmış...2. dediğim gibi navigasyon yok yazılımla ilgili bir bilgi gelmemeiş bunlara..3.4. 1,6 dizellerle ilgili bir sürü söylentiler varmış ama o konuda bunlara şu tarihdew gelecek diye bir bilgi ulaşmamaış...5.yeni versoda cvt konusunda bilgisi yokmuş 6.land crusier alacaksanbunları ne soruyon dedi
Katlanir ayna hariç hiçbirşey bilmiyorlar abi çok saçma ya galiba ne gelirse satıyorlar başkada bişey yaptıkları yok. millet belki gelecek kesin cevaba göre araba almiyacak bekleyecek özellikle dizel konusunda bişeyler bilmek zorundalar. Land Cruiser harbiden al abi ama ne zaman geleceğini tam zaman veremezler bu arada demekki otomatik katlanir aynalar akıllı giris ile senkronize oluyor kapıyı kapatiyorsundur kumandaya dokunmadan kapilari kitleyebiliyorsun akıllı girisde sonucda kapi koluna dokun kapilar kitlenir aynı zamanda aynalarda katlanir
dikiz aynalar advance ve premium modellerinde kapıyı kapatınca kapanırmış otomatik..
satış stratejisi kardeş bunlar adam bilsede net cevap vermez bence.. deseki ağustosda 1,6 dizel gelecek millet şimdi 1,4 dizelleri almazki satışlar bundan kötü etkilenir bence...1,6 dizel geleceksede yılbaşında falan eski stoklar eridiğinde gelir kanısındayım ben...land cruiser alamam kardeşi tipim değil öle büyük araç sevmiyorum ben...ama birgün çok param olursa hatırın için alırım artık otomatik kapanan aynalar güzel olmuş...ama peder ulan diyor benim benim avensisde yok senin aurisde var dedim takma kafana arada açıp kaptırsın kapıları onalr kapanır açılır
Otomatik aynaların şu şekilde çalışması gerekmiyor mu?Araçtan indiniz ve kumanda ile kapıları kitlediğinizde aynalarda kapanıyor.Aracın yanına geliyorsunuz ve kumanda ile kapıları açıyorsunuz fakat aynalar açılmıyor çünkü belki araçtan bir şey alıp geri döneceksiniz.Araca biniyorsunuz motoru çalıştırıyorsunuz ve aynalar açılıyor.Manuel açma kapatma düğmesi ise daha çok siz araç içindeyken dış ortamdaki değişiklikler nedeni ile aynaları kapatıp açmak için müdahalede bulunacağınız durumlar olabileceği içindir.
Yaklaşık 3 4 sayfadır bunu diyorum
Sercan bu kadar Auris sohbetinden sonra alalım sana artık bir tane.
satış stratejisi kardeş bunlar adam bilsede net cevap vermez bence..