0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet aynen öyle abi ama aurisde böylemi onu bende bilmiyom...ben anladım seni kardeşim dedim ya sana dun akşam broşürlerde yazan cümlelerde farkları var otomatik kapanan yan aynalar ve elektrikli kapanan yan aynalar yaızyor diye siteye plazada çalışan yetkili birisi üye olup insanları her konuda aydınlatması lazım yeni çıkan araçlar hakkında... reklamın kötüsü olmaz...ne güzel söyledin değiştir sendeki aurisi sercan sen herşeyi senin istediğin gibi olmuş arabanın anladığım kadarı ile..
Sercan bu kadar Auris sohbetinden sonra alalım sana artık bir tane.
Arkadaşlar birde şu akıllı park gecenlerde sordum bu konu üzerinden ancak cvp gelmemişti. Priusun kendini park etmesi ile aynı sistem mi ?
Sistemde direksiyon çevirmesi sistem tarafından gerçekleşiyor gaz fren sürücüye ait.
Önümüzdeki 5 yıl daha gelmeme olasılığını hesaba katıp asıl hangi hacim motora ihtiyacım var diye düşünmelidir, tüketicininde.
Fotolarla anlatsam iyi olacak.Bu fotoda eski usul çift tıklamalı şekilde kapanıyor.
Evet bugün aracı kullanırken baktım aynalar iki pozisyonlu düğme ile kontrol ediliyormuş SİZ HAKLISINIZ BEN TAMAMEN YANILMIŞIM ÖZÜR DİLERİM. Aracın arka koltuğuna oturma fırsatım oldu bugün cam tavan süper birşey ! Arac genel olarak ferah ve rahat FAKAT arka koltukta dik oturursanız tavan kumaşına kafanız değiyor ! Boyum 1.85. Koltuk mesafesi yeterince ve de oturma pozisyonu bence güzel. Bugün çamur içinde 50 km yol yaptım rezalet yollarda araç sürdüm ! Kamera onca camura ve yağmura pisliğe rağmen kullanılabilinecek kadar temiz kaldı ama park sensörleri hiçte fena fikir değil gibi eğer yollarınız çok kirli ise.
daha sportif gözüksün diye tavan kısmı bir önceki ve e12 hb corollaya göre alçaltıllmış.Bu sınıftaki hemen hemen bütün markalarda böyle.
Şükür anladın beni abicim. Paylaşımların için teşekkürler saygılar. Emeğine sağlık.Arka koltuktaki kafamızı çarpma konusunu bende yaşadım önceki sayfalarda yazmıştım diye hatırlıyorum.
Cam tavanın da etkisi var gibi. Büyük sorun değil benim için fakat arka koltukta oturacak uzun boylu yolcuları olanların kesinlikle atlamamı gereken bir ayrıntı. Tarafsız tarafsız tarafsız
Japon arkadaşlar azcık kısa pek düşünmemişler galiba Başka markalar çok önemli değil. Toyotaya hemen yazalım ( birşey değişmez ama mükim olan düşüncemizi aktaralım).
çok şükür arka koltukta oturmuyorum öyle bir yolcumda yok en uzun yolcumun boyu 1,80 olacak onlar cep vatandaşı abi
Koltuk desenleri farklılık gösteriyor mu acaba
bej döşeme varmı diye sordum yok dediler bana kardeşim...olsa siyah aurise bej döşeme düşünüyordum broşürde yazdığı gibi olacak dedi advance için siyah gri imiş mesela...
Evet döşeme rengi olarak tek siyah mevcut, bej güzel görünsede bakımı çok zor.
haklısın kardeşim bakımı zor...siyah araba içi siyah nasıl olur bende bilmiyom karanlıkalrın lordu gibi gezeriz ortalıkda artık
Uyumu aslında tonlarla ortaya çıkıyor bir önceki Auriste koyu renk araca siyah iç döşemeler yakışıyordu ama bej daha güzel duruyordu tabi.
Beklenen zam gelmiş:)