Gönderen Konu: Yeni Toyota Auris [J:2] [2013-]  (Okunma sayısı 241556 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2013 Corrola Advance 1.6 CVT /İnci Beyazı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 222 kere teşekkür etti
  • 102 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Toyota Auris [J:2] [2013-]
« Yanıtla #700 : Şubat 28, 2013, 00:44:02 »
Pardon ya ! Benim kafa çok yoğun bir yandanda emailler falan :) evet yan aynalar :) çift niye tıklıyorsunuz ? Tek basınca kapanıyor zaten aynalar.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #700 : Şubat 28, 2013, 00:44:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #701 : Şubat 28, 2013, 00:45:19 »
Pardon ya ! Benim kafa çok yoğun bir yandanda emailler falan :) evet yan aynalar :) çift niye tıklıyorsunuz ? Tek basınca kapanıyor zaten aynalar.

seninkinde o şekilde ise hepside aynıdır abi o zaman...ama yinede emin olmak için plazadakilere sormak lazım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 45 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #702 : Şubat 28, 2013, 00:47:24 »
o yıldızlı kupanın altında çoğu kişinin beğenmeyip burun kıvırdığı 1,5 renault dizel motoru var :)
merco prime yazdığınız model manuel fiyatı aurisin primeıum otomatik viteslisini fullunu yazmışsınız kıyaslamada hata var..çünkü otomatik dizel merco Yeni A 180 CDI 7G-DCT Dizel 1.796 cm3 Style 47.881 TL 80% 1.100 TL 102.800 TL fiyata tekabul ediyor.. arasında donanım farklarıı belirtirseniz ben bulamadım sitede:)benim motorla işim olmaz kupaya o parayı veririm derseniz oda sorun değil...

karşılaştırmada hiçbir hata yok alınabilecek en uygun fiyatlı merc fiyatına yakın auris satış fiyatının mantıksızlığına değiniyorum ayrıca 1.5 renault motoruna burun kıvıranların zekalarından şüphe ederim ve onları izana davet ederim herhalde merc mühendislerinin bu burun kıvıranlar kadar kafaları çalışmıyor nedense einstein hep bizden çıkıyor
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 222 kere teşekkür etti
« Yanıtla #703 : Şubat 28, 2013, 00:50:43 »
seninkinde o şekilde ise hepside aynıdır abi o zaman...ama yinede emin olmak için plazadakilere sormak lazım...

Yarın arabada 3-5 saat geçiririm ben arabadan yazarım. Sorulara direk cevap verebilirim. İnşallah sağlam yağmur yağar. Araçtaki kilo kaybının kuvvetler üzerinde ki etkisini merak ettim.

Pistanbulda pist yada trafiğe kapalı alan tarZında bir yer var mı araç sürmek için ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #704 : Şubat 28, 2013, 00:53:53 »
karşılaştırmada hiçbir hata yok alınabilecek en uygun fiyatlı merc fiyatına yakın auris satış fiyatının mantıksızlığına değiniyorum ayrıca 1.5 renault motoruna burun kıvıranların zekalarından şüphe ederim ve onları izana davet ederim herhalde merc mühendislerinin bu burun kıvıranlar kadar kafaları çalışmıyor nedense einstein hep bizden çıkıyor

ama abi senin sölediğin auris fiyatı dizelin en full hali..mercoya yakın olmasına takılmamak lazım..neticede araba alacak olan bütçesine göre alıyor adamda 70 bin varsa auris almaz aklından bile geçirmez ki gider merco alır yada gider başka bir araba araştırır...cebinde 50 bin olanda gider auris alır mesela..o fiyatın orda olmasıda çok önemli değil aslında o araçdan kaç tane satacakki bir yılda...renault symbolun o motoru 30 binlira iken merco eden o para acaba kupadan yıldızdan kaynaklanıyor demek ki..donanım farkkını bilmiyorum ama sanmıyotrum ki auris premıum dediğin kadar dolu olduğunu...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #705 : Şubat 28, 2013, 00:56:23 »
ama kardeşim senin sölediğin auris fiyatı dizelin en full hali..mercoya yakın olmasına takılmamak lazım..neticede araba alacak olan bütçesine göre alıyor adamda 70 bin varsa auris almaz aklından bile geçirmez ki gider merco alır yada gider başka bir araba araştırır...cebinde 50 bin olanda gider auris alır mesela..o fiyatın orda olmasıda çok önemli değil aslında o araçdan kaç tane satacakki bir yılda...renault symbolun o motoru 30 binlira iken merco eden o para acaba kupadan yıldızdan kaynaklanıyor demek ki..donanım farkkını bilmiyorum ama sanmıyotrum ki auris premıum dediğin kadar dolu olduğunu...

iyi de mehmet ali bey siz de söylüyorsunuz 70 bine auris almaz diye ben de o yüzden diyorum ne donanım koyarsa koysun (ki aynısını focus ta ford da yapıyor 70.000 tl ye focus var) alınmaz bence gereksiz merc i bilinen en lüks markalardan biri diye örnek gösterdim yoksa 70 bine ne arabalar var auris yanından geçemez
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #706 : Şubat 28, 2013, 00:59:03 »

Abi sen aracından aynaları kapatmadan indiğinde kilitleme yaptığında aynalar otomatikman kapanıyormu?
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 222 kere teşekkür etti
« Yanıtla #707 : Şubat 28, 2013, 01:03:44 »
iyi de mehmet ali bey siz de söylüyorsunuz 70 bine auris almaz diye ben de o yüzden diyorum ne donanım koyarsa koysun (ki aynısını focus ta ford da yapıyor 70.000 tl ye focus var) alınmaz bence gereksiz merc i bilinen en lüks markalardan biri diye örnek gösterdim yoksa 70 bine ne arabalar var auris yanından geçemez

Aurise 70 bin verenin fikrine saygı göstermek gerekli. Demekki adamın cebindeki para başa mükemmel araç alacakken gidip Auris almış. Doğru ya da yanlış bu kişinin kararı. Toyota bu fiyatı koyuyorsa satacağını bildiğinden koyuyordur. Tıpkı diğer firmalar gibi Tüketicisinin ne istediğini bilen bir firma Toyota.

Almaz diye birşey yazmak ne kadar doğru çünkü zaten Auris satılıyor biz itediğimiz kadar almaz diyelim. Eğer sorun sizin 70 bine Aurisi pahalı bulmanız ise " ben almam" demeniz daha doğru olur bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #708 : Şubat 28, 2013, 01:04:20 »

tamam abi ben ona birşey demiyorum zaten sen kafa fiyatla kıyasladın ya yakınlığı önemli değil o araçdan kaç tane satacakki önemli olan ara donanımlar bence yani yoğun satılan modeller bence abi..yada bir bmw 7 serisi türkiyede kaç tane satıyordur gibi bir yaklaşım benimkisi...dizel araç alacak olan öncelik ekonomisi için alıyor neden gidip 62bin versin sanmıyorum ben çok yoğun bir satışı olacağını...ona en yakın düz vites actve vardır onu alır...neticede araç bütçeye göre alınıyor abii..ben renoyu küçümsemek içinde yazmadım yanlış anlaşılmasın burun kıvıranlara söledim...bende 30 bintl ile boş bir araba alacağıma donanımı full olan yeni symbol alırım mesela...millet derki renoya binilmez falan neden binilmesin kardeşim...ben 2002 den beri 92 model torosla geziyorum çok şükür hiçbirşey olmadı..şoförle ilgili bazı şeyler...adam süper lüks arabya bindide takla attıda sağü çıkacajk diye bir kural yokki..dacia logan beğenilmez onla takla atıp sağü çıkan biliyorum ben o beğenilmeyen berbat denilen kasadan..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #709 : Şubat 28, 2013, 01:05:15 »
Abi sen aracından aynaları kapatmadan indiğinde kilitleme yaptığında aynalar otomatikman kapanıyormu?

o avensisde bile yok 2011 modelinde sanmıyorum aurisde olsun yoktur bence kardeşim...

Aurise 70 bin verenin fikrine saygı göstermek gerekli. Demekki adamın cebindeki para başa mükemmel araç alacakken gidip Auris almış. Doğru ya da yanlış bu kişinin kararı. Toyota bu fiyatı koyuyorsa satacağını bildiğinden koyuyordur. Tıpkı diğer firmalar gibi Tüketicisinin ne istediğini bilen bir firma Toyota.

Almaz diye birşey yazmak ne kadar doğru çünkü zaten Auris satılıyor biz itediğimiz kadar almaz diyelim. Eğer sorun sizin 70 bine Aurisi pahalı bulmanız ise " ben almam" demeniz daha doğru olur bence.

illaki ona saygılıyoz para adamın istediğini alır :) ama fiyatları belirleyenler piyasa şartlarına göre belirliyorlar tutupta aurisin ful dizele 70 bin yazmazlar..o zaman saçmalamış olurlar gerçekden..tıpkı 1,3 de arka camlar otomatik olmamsı gibi mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 222 kere teşekkür etti
« Yanıtla #710 : Şubat 28, 2013, 01:06:56 »

Benim klavyenin mürekkebi bitiyor harfler çıkmıyor, özür dilerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #711 : Şubat 28, 2013, 01:09:18 »
o avensisde bile yok 2011 modelinde sanmıyorum aurisde olsun yoktur bence kardeşim...

illaki ona saygılıyoz para adamın istediğini alır :) ama fiyatları belirleyenler piyasa şartlarına göre belirliyorlar tutupta aurisin ful dizele 70 bin yazmazlar..o zaman saçmalamış olurlar gerçekden..tıpkı 1,3 de arka camlar otomatik olmamsı gibi mesela :)

İşte Selçuk var demişte, umarım vardır tabi
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #712 : Şubat 28, 2013, 01:15:00 »
İşte Selçuk var demişte, umarım vardır tabi

avensis broşüründe elektrikli katlanabilir yan aynalar var yazıyor o içeriden düğmeyle kapanan demekki..auris broşüründe otomatik katlanabilir yan aynalar yazıyor..gt86 broşüründe Elektrikli, katlanabilir ve ısıtmalı yan aynalar yazıyor...  o zaman selçuğun dediği doğru ikisi farklı cümleler..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #713 : Şubat 28, 2013, 01:16:08 »
avensis broşüründe elektrikli katlanabilir yan aynalar var yazıyor o içeriden düğmeyle kapanan demekki..auris broşüründe otomatik katlanabilir yan aynalar yazıyor o zaman selçuğun dediği doğru ikisi farklı cümleler..

İşte bizde onu çözmeye çalışıyoruz.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #714 : Şubat 28, 2013, 01:17:22 »
İşte bizde onu çözmeye çalışıyoruz.

çözdük otomatk kapanan olunca kapılar kapanınca kendi kendine kapanıyor :):):) öle olmasını umuyoruz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #715 : Şubat 28, 2013, 01:18:28 »
Cenk abiden cevap bekliyoruz.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 222 kere teşekkür etti
« Yanıtla #716 : Şubat 28, 2013, 01:21:41 »
çözdük otomatk kapanan olunca kapılar kapanınca kendi kendine kapanıyor :):):) öle olmasını umuyoruz...

Aracın kullanım klavuzuna bakmam lazım oda otoparkta aracın içinde.  Birşeyler diyordu okumuştum ama yanlış bilgi vermek istemiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #717 : Şubat 28, 2013, 01:22:50 »
Bir önce ki cevabım bana verilen bilgi ve manule göreydi fakat http://www.toyota.co.uk/cgi-bin/toyota/bv/frame_start.jsp?id=Owners-Info-TouchGo yazanlara göre araca takılmış sistem Touch & Go  olması gerekiyor sanki.  Touch ve Touch&Go nun part numberlarını öğreneceğimiz bir yer var ise bunu çabucak çözeriz.

Yardım edebilecek birileri varsa memnun olurum.

bu konudaki tüm mesajları okumayı yeni bitirdim , sizin sorunuzu bende araştırmıştım benim duyduğum şey 1000 tl değerinde bir kartın takılacağı ve navigasyon özelliğinin aktif hale geleceği idi umarım sadece yazılımla ücretsiz hallolur çünkü benim test ettigim active donanım araçta bile navigasyon harita tuşu mevcut idi.
2013 Auris D4D Active Skypack

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #718 : Şubat 28, 2013, 01:27:13 »
Aracın kullanım klavuzuna bakmam lazım oda otoparkta aracın içinde.  Birşeyler diyordu okumuştum ama yanlış bilgi vermek istemiyorum.

Kullanım kılavuzuna bakmana gerek yok abi o değişkendir. Sen sadece araçtan in aynaları kapamadan sonra aracını kilitle bekle biraz ve aynalarının otomatikman kapanıp kapanmadığını bize iletmen yeterli. :)
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 222 kere teşekkür etti
« Yanıtla #719 : Şubat 28, 2013, 01:28:59 »

Aracın manueli sayfa 218 de aynaların otomatik acılıp kapanması kapıların kapanması ve açılması ile ilişiklendirilmiştir diye bir cümle var ?!? Ne demek anlamadım.