0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aslında ikisini objektif karşılaştırmak için Almanya fiyatlarını çıkarttım ve kabaca;Auris Düz vites 52.000TLMerc A Düz vites 62.000TLTabii bu durumda aradaki fiyat farkının asıl motor hacminden geldiğini düşünüyorum, acaba Merc'de fazladan aksesuarlar var mı?Aralarında kalite farkı olduğunu düşünmüyorum. Bir maddenin görüntüsüyle kalitesi farklı şeylerdir, hatırlatmak isterim, aksi halde Citroenler dünyanın en kaliteli otomobilleri olurlardı.
A nın giriş modeli cant kapağı ile geliyor ! Ucuz bir mercedes mi yoksa donanımlı bir toyotamı ?
Şimdiden hayırlı olsun her kotak çevirişiöde dahada ısındım ben aracıma. Beyaz ve cam tavan çok harika !
teşekkürler cenk bey , sizinde hayırlı olsun. Yeni aurisin tek tek satılan aksesuar fiyat listesini bulamadım yanlız hep paket halinde vermişler , krom egzoz ucu ve bagaj havuzu almam gerek acilen
Ülkemizde satılan ünlü kaliteli markaların çoğunun bize daha kaliteli görünmesinin sebebi fiyatlarıdır, Oysa bu fiyatları yarısı gibi oranlarda düşürerek japon otomobilleri ile karşılaştırmak gerekmez mi?Avrupa menşeli otomobillerden alınan vergiler Japonlardan kat kat fazladır.Diğer taraftan, donanım candır.
katılıyorum abi bencede en önemli olan donanımdır...motor seçenekelri 3 aşağı 5 yukarı birbirine yakın oluyor..
Zaten 1.4 D-4D 6 ileri, yüksek performans ve düşük tüketim/düşük emisyon = en büyük mutluluk
çok vites iyidir abi her zaman
Tabii otomatik olması kaydıyla, yoksa sol bacak ve sağ kol yengeç gibi olur
ben manuel kullanıyom abi ama şuda var yılda yaparım 5-6 bin km birde şehir içi trafiği yoğun değil sıkıntım yok allaha şükür yoksa cenk abinin dediği gibi pistanbulda araba kullanmak bana göre değil...
32.000 km ! Manuel ?!? Yok ben almayayım zeyen M de aracın manuelden tek farkı çok devir düşürdüğünüzde vitesi küçültmesi.
sen mümkünse şoför tut abi
Güzel fikir zaten bende merak ediyorum şu cam tavanın altında yolculuk nasıl oluyor diye
gece yolculuğu yıldızlara bakarak gayet hoş olur heralde ama tek başına değil abi
Ben kullanayım sen arkaya otur abi Ayna konusunda bir netliğe varacağız bende araştırıyorum.
Zaten aracı sürerken yıldızlara bakıyorsan büyük ihitmal Azrail arka koltukta olacaktır tek kalmayacağımıza eminim )
heyecanlandım abi sen sürerken olmaz o doğru yaa bak abi şoförüde buldun yılda 32 bin km cam tavan yıldızlara gökyüzüne bakarsın ayna meselesi ne bu arada belki faydam olur?