0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
.....Mesela Auris de ki ES tusu bence yanlış yerde ve bence vites üzerine alınmalı.....
Sert plastiğin yerine başka bir malzeme kullanılması güzel olurdu açıkcası.
Sercan'cım kesinlikle elbetteki herkesin hakkı var bu konuda zaten bir sıkıntı yok ancak direk olmadığım halde fanatikmişim gibi yaklaşımımdan dolayı rahatsız olduğumu ki bunu herkes bilir.O yüzden iş büyümemesi için böyle birşey yazmak durumunda kaldım.Bu tarz bir yazımda ilk defa olmuştur.İlk Yeni Auris test yorumumu okursan eğer yol sesi gürültüsünün eskisinden daha iyi olduğunu ancak hala yeterli olmadığını yazdım.(son derece objektif bir yorum olduğunu düşünüyorum)
Toyota ya kızdığım nokta bize full donanım yollamaması kardeşim o yüzden böyle konuşabiliyorlar gidip life modeli test edip koltukların kalitesiz olduğundan bahsediyorlar. premium modeldeki koltuk yapısını kaç kişi inceledi acaba 4 farklı donanım var 4 farklı koltuk yapısıda var yani hepsi birbirinden farklı bildiğim kadarıyla yani broşürde öyle birde bunu geçtim bizde en full premium iken avrupanın diğer ülkelerinde durum böyle değil daha donanımlı versiyonlar var işte o araçların koltuk kaliteleri kapı iç malzeme kaliteleri kat kat türkiye ye gönderilen modellerden daha iyi sen biliyorsun hybrid modelindeki koltukları ön torpidonun üzerindeki malzemenin saf deri olduğunu.
Aslinda Toyota Tukiye fiyatlara soyle arac basina 10.000-15.000 zam yapacak bak bakailm o zaman toyota sevmeyen kalacakmi?Bizim ulkemizde ne kadar pahaliysa okadar kalitelidir.
Sercan şimdi görüştüm test aracı 1.6 Advance CVT ...
Raci bey en basitinden size şöyle söyleyeyim.Yani Aurislerin kapı içleri olduğu gibi sert plastik.Eski kasa bu konuda çok eleştirildi ama inanın eski kasa Aurislerin kaplama kalitesi bundan iyi.sadece parlak yerlerin soyulma olayı vardı.İnanın direksiyon dikiş ve deri birleşim yerleri bile daha farklı.
Bu konuda kesinlikle size katılıyorum, Es mod düğmesi arka resistans donanımı gibi düşünülmüş, bencede vites üzerinde konumlandırılmalı zira kullanım süreleri çok kısa süreli (benim tarzımda) oluyor eğer yarış yapmıyorsanız.
Araç gerçekten hertürlü yol koşulunda çok güzel ve rahat ilerliyor. Yokuş kalkış desteğinde güzel olmuş, bugün bayağı kullandım. Demekki olunca kullanıyormuşuz ! FLIR istiyorum Toyota duy sesimi!
Yokuş kalkış desteği nasıl aktive oluyor? açıklarmısınız?FLIR için Lexus almanız gerekebilir.