0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar corollanın tanıtımının haziranda olacağını ali haydar bozkurt acıklamıştı ona istinaden bende sizlerle paylaşmıştım......verso bekliyordum otomatik 1.6 ama o da olmadı.. corollayı bekleriz bizde:))) ah ah verso 1.6 otomatik acaba seneye cıkar mı ki????dizel benzin fark etmez..yeterki otomatik yapsınlar şu aracııı
FLIR'da hepsi içinde gece görüşü falan.Yazılım bekliyormuş abi benim izlediğim bir kaç tanıtımda vardı navigasyon zaten araçların üzerinde gelen Touchda da mevcut ama yazılımı güncelleyip yapacaklarmış anladığım kadarıyla. Yaristeki gibi.
Evet toyota touch yazıyor. Touch da navigasyon yok fakat alıcı takılıyormu onu araştırıyorum...... İlk yazımın arkasından ikinci bir cevap verdim.Thermal kamera evet.
güncelleme işi ise kolay sök takda olmaz hem kardeş...mart sonu gelsede arabama kavuşsam:) o zamana netleşir navigasyon işinide sorarım o zaman tabii kaç paraya güncelleyeceklerse artık...
ben genel merkezle görüştüm ,mail olarakta cvp yolladılar otomatik 1.8 olup istek üzerine satılacakmış o da avensis giibi 80bin tl olur kanımca... ama 1.6 dizel yada benzinli otomatik gelirse 1 senede olsa beklerimmm ama net bilgi yok...beni heyecanlandıran yukardaki arkadaşın dediği 1.6 otomatikler bütün araçlara uygulancak demesi.. çünkü 20 ayda 20 farklılık,değişiklik olacak dendi toyota tarafından... bu da olsa olsa motorlardır die düşünüyom.. 2 si ise auris ve corolla gerisi motordur.. acaba versoda olur mu yaaaaa... adamlar resmen seat altea yada reno al diyo resmen..yap otomatik iştee
Aracın Manuelinde iki tip sistem var Touch ve Touch olmayan. Benim aldığım aracın radiosunun üstünde Nav tuşu var. Bence Touch sistemlerine eklenen yazılım ve donanım ile TOUCH & GO oluyorlar. Bu kanıya verilen kitapları okuyup vardım KESİN BİLGİ DEĞİL.
+1 Doğru Bir de modele göre değişiyor yanılmıyorsam.
Modelden kastınızı anlayamadım, özür.
YAni Life,Premium, Advance gibi.
Aracım 500 km ye ayklaştı. Düşüncelerim dahada iyileşmeye başladı. 2012 ile gittiğim ve rahatsızlık duyduğum aynı yollardan gitmeye çalışıyorum fakat ya yollar değişmiş ya da bu araç gerçekten farklı.
İşteee buuuuuuuuuuuu. Ciddi değişimler geçirmiş gerçekten her seferinde dile getiriyorum.
Gerçektende öyle ! Araç yolda çok çok farklı. Zevkli yolculuklar.
hepimize abicim.Değerli yorumlarını, görüşlerini ve izlenimlerini bekliyoruz her zaman.
Görüş ve izlenimlerimi paylaşmaktan zevk alırım ama bilgim sınırlı bu yuzden çok teknik konulara giremiyorum diğer arkdaşlar gibi. Birde tarafsız olmaya çalışıyorum eminimki atladığım konular olacaktır. Yazdığım herşey benim tecrübelerim bu akıllardan çıkmasın lütfen.
tabiki abicim zaten herkesin görüşü bir olamaz olsa burada olamazdık.Keyifle paylaşmak gerçekten güzel bir şey.
ikinizin objektif yorumlarını bilhassa hergun takip ediyorum...aracı sipraiş verirken test sürüşü yapmaya fırsatım olmadı neticede itibariyle gerek duymamamdaki etkenlerden birisi sizsiniz...mart sonunda aurisim geldiğinde evime varmadan önce 200kmlik bir yol yapacağım ve eminim ki sizin düşüncelerinizi mahcup etmeyecek bir araç sahibi olacağım...ağzınıza sağlık...
Peki önceki kasadaki ES moduyla yeni kasa ES modunda performans farkı var mı?
Zor bir soru çünkü ES i yeni kasada bir ikikere 3-5 saniyeliğine belki kullanmışımdır. Araba okadar rahat ki sakin sakin kullanmaya itiyor insanı. Sorunuza tam cevap veremeyeceğim objektif olmaz ve atıp tutmanında anlamı yok. Biz bizeyiz