0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Premium 1.6 CVT aracımı teslim alalı 8 gün oldu. Aslında sadece hafta sonları kısa sürelerle kullandım. Km 42'yı gösteriyor. Özetle söylemek gerekirse, artısıyla ve eksisiyle "iyiki yeni Auris almışım" diyorum. Hatta kardeşime de aldırdım. Bir önceki kasayıda kullandım. Araç gerçekten kabuk değiştirmiş. Eski Auris'den eser yok ki ondan da memnundum. Bir yapı markette aracı park ettim. Birkaç kişi aracın içini görmek için izin istedi. Gözler üzerinde. Nazar değecek diye korkuyorum. Bence yeni Auris'e çok önyargılı davranıldı. Toyota yeni bir araç yaratmış.
Faruk bey listenin altindaki nota dikkat cekmek isterim.. Focus ve astrada, eski kasa yeni kasa hb ve sedan olmak usere toplam rakam verilmistir..NOT 1: Renault Megane’ın sedan satış miktarına ulaşamadım. NOT 2: Ford Focus ve Opel Astra’nın HB ve sedan toplamları yazılmıştır. NOT 3: Verilen satış rakamları modellerin eski ve yeni kasa toplamıdır. NOT 4: Aşağıdaki modellerin C segmenti satış miktarlarına ulaşılamamıştır.
Bu arada ufak birq detay ama benim sahsen hosuma gitti, a sutuni deniyor sanirim, on cam direkleri tavan kumasina uygun bir kumas ile kaplanmis..
Boncuk şart hele 2012 nin başına gelenlerden sonra ! İyi hatırlattınız. ! Keşke Ganj da yıkaya bilsek gerçi ayıp olur olmadı oralara gidenlere söyliyelimde bir bidon su getirsinler Ganj dan. Yeni sticker " Nazar etme ne olur Auris al seninde olur" yazdıracağım )
Hepsini test ettim Mustafa kardeşim.Yol sesinde ciddi bir iyileştirme var, özellikleri zaten biliyoruz ya da ben konu içerisinde defalarca anlattım.Motor tamamen aynı kaputun altında konumlandırmalara varana kadar. MMT şanzımanda iyileştirmeye gidilmiş bence başarılı bir durum.
bakma güzelim atla gezelim yazdır abi
Performans olarak peki?
Çok cahilim ben E15 nedir kimdir ?
dizel otomatik test eden arkadaşlar var mı??? antalyada düz vites test edilebiliyor dizelde.... dizel otomatikte vites geçişleri eskisi gibi değil de dedi satış sorumlusu ama test aracı otomatik değil:)))) arkadaşlar dizelde yığılma var mı yoksa dsg ler gibi takır takır geçiyormu... golf7 test ettim dün süperdi dizel... vites geçişini hiç bir şekilde hissettirmiyordu
bugün yeni aurisi test ettim. gayet güzel olmuş biraz daha geliştirmişler. ama yol sesi konusunda yine sınıfta kalır. yaldır yaldır yol sesi var. hakkını verelim mmt vites gayet güzel olmuş. 6 ileri olması güzel ama 90 km hızın altında kullandırmıyor. ilk defa vites düşür işaretini gördüm.dizel olmasına rağmen motor sesi az geliyordu. ve otomatik olmasına rağmen frene basarken kavrama yapmaması çok güzel olmuş.
ben aslında verso istiyorum hatta 2 gündür yeni modelini inceledim... ama satış sorumlusunun otomatik gelip gelmeyeceğinden haberi yok... diyorum toyotaface de istege baglı gelecekmiş die am bana sadece düz vites bilgisi verebildi... acaba golf otomatiği mi alsam... 2013 aurisin arka bagajj da bulunan bagaj kapama aparatı çok eğreti duruyordu yaaa... ölesine kesilip koyulmuş gibi...
Ha birde adamlara bazen hak vermiyorda değilim. Sen araba için 6 ay sıra bekle sonrada arabaya kötü desinler, olacak iş değil