Gönderen Konu: Yeni Toyota Auris [J:2] [2013-]  (Okunma sayısı 221854 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2013 Corrola Advance 1.6 CVT /İnci Beyazı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 222 kere teşekkür etti
  • 102 kere teşekkür edildi

Toyota Club Türkiye

Ynt: Yeni Toyota Auris [J:2] [2013-]
« Yanıtla #600 : Şubat 25, 2013, 20:40:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '14
  • 8 kere teşekkür etti
  • 23 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #601 : Şubat 26, 2013, 11:49:17 »
bugün derinderedeydim aurisin benzinlisini test ettim ve çok hoşuma gitti asıl sorun 1.6 dizelin ne zaman geleceğiydi benim için. önceliikle test sürüşünde bana eşlik eden yetkilinin dediği şey 1.6 dizel AURİS e hiç bir şekilde gelmeyecekmiş malesef 2 ay önce fabrikaya gitmişler ve aldıkları bilgi bu yöndeymiş. yeni corollaya versoya avensise 1.6 dizel motor bmw nin motorunu koyacaklar karşılığında toyotanın hybrid motorunu da bmw kullanacakmış. asıl bomba ise 1.6 dizelde hangi modele gelirse gelsin OTOMATİK şanzıman yok hiç bir şekilde yok mmt dahi yok :D yanbi manuel kullanmak isteyenler içinse bmw motoruna bakıp neyin geleceğini önceden bilmeleride mümkün yeni auriste sonuç olrak 16 dizel motor yok diğerlerinde var onlarda da otomatik vites olmayacak :D
Audi A3 Sedan 1.6 TDi Ambiente

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #602 : Şubat 26, 2013, 11:59:01 »
bugün derinderedeydim aurisin benzinlisini test ettim ve çok hoşuma gitti asıl sorun 1.6 dizelin ne zaman geleceğiydi benim için. önceliikle test sürüşünde bana eşlik eden yetkilinin dediği şey 1.6 dizel AURİS e hiç bir şekilde gelmeyecekmiş malesef 2 ay önce fabrikaya gitmişler ve aldıkları bilgi bu yöndeymiş. yeni corollaya versoya avensise 1.6 dizel motor bmw nin motorunu koyacaklar karşılığında toyotanın hybrid motorunu da bmw kullanacakmış. asıl bomba ise 1.6 dizelde hangi modele gelirse gelsin OTOMATİK şanzıman yok hiç bir şekilde yok mmt dahi yok :D yanbi manuel kullanmak isteyenler içinse bmw motoruna bakıp neyin geleceğini önceden bilmeleride mümkün yeni auriste sonuç olrak 16 dizel motor yok diğerlerinde var onlarda da otomatik vites olmayacak :D

Otomatik vites için bir şey diyemem ama 1.6 dizel motor Aurise kesin gelir.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #603 : Şubat 26, 2013, 12:21:17 »
şimdi az önce görüştüm Auris için 1.6 dizel daha net değilmiş..Bekleyeceksiniz arkadaşlar..
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #604 : Şubat 26, 2013, 12:59:56 »
1.6 Dizele geçiş yapılacak, otomatiği unutalım bence çünkü BMW 116da otomatik versiyonu yok.

1.6 Dizelin ne zaman geleceğini sadece tahmin edebiliyoruz ama duyduğum en iyi kaynaktan makyajlı kasada olabileceği.

Enes kardeşim bilgiler için sağol varol.
Bende DErindere teste çıktım fakat onlar bana arabayı anlatmadılar ben onlara anlattım. Ani frenlemede dörtlü flaşörlerin yandığını bilmiyorduk dedi bende başladım aracı anlatmaya :D hatta gideceğimiz yeri bile ben belirledim :D

Yani demem o ki çok iyi değiller aracı tanıma konusunda.

FLIR konusunda Mersonun S serisini tek geçerim.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 222 kere teşekkür etti
« Yanıtla #605 : Şubat 26, 2013, 16:13:24 »
1.6 Dizele geçiş yapılacak, otomatiği unutalım bence çünkü BMW 116da otomatik versiyonu yok.

1.6 Dizelin ne zaman geleceğini sadece tahmin edebiliyoruz ama duyduğum en iyi kaynaktan makyajlı kasada olabileceği.
Enes kardeşim bilgiler için sağol varol.
Bende DErindere teste çıktım fakat onlar bana arabayı anlatmadılar ben onlara anlattım. Ani frenlemede dörtlü flaşörlerin yandığını bilmiyorduk dedi bende başladım aracı anlatmaya :D hatta gideceğimiz yeri bile ben belirledim :D

Yani demem o ki çok iyi değiller aracı tanıma konusunda.

FLIR konusunda Mersonun S serisini tek geçerim.

FLIR  ı bu segmentte görmek çoooook zor. Zaten otomatik vitese bile karşı çıkan bir ülkede FLIR fazlakaçar. ASX de mi vardı cam tavan çevresi LED ? :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #606 : Şubat 26, 2013, 16:17:36 »
merhaba arkadaşlar yeni auriste merak ettiğim bir şey var bilen cevaplandırablir mi? toyota touch ta navigasyon özelliğide var mı?
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #607 : Şubat 26, 2013, 16:27:50 »
merhaba arkadaşlar yeni auriste merak ettiğim bir şey var bilen cevaplandırablir mi? toyota touch ta navigasyon özelliğide var mı?

Mevuct tabi, Cenk abi onay verirmisin?

FLIR  ı bu segmentte görmek çoooook zor. Zaten otomatik vitese bile karşı çıkan bir ülkede FLIR fazlakaçar. ASX de mi vardı cam tavan çevresi LED ? :D :D

Aynen abicim çok zor bir ihtimal hayallere sığdırmak bile zor. :D

Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 222 kere teşekkür etti
« Yanıtla #608 : Şubat 26, 2013, 16:27:55 »

Evet var ama hayır yok! Gps alıcısı ve yazılımı yüklü değil. Yakında gelir diyorlar hevesle bekliyorum. Şimdilik yam yam davuluna devam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #609 : Şubat 26, 2013, 16:53:50 »

İleriki günlerde toyota touch ek olarak touch&go yani navigasyon özelliği opiyonel olarak yeni aurisde gelecek. touch&go sadece navigasyon değil farklı fonskiyonlarıda mevcut örneğin internete bile çıakbiliyor tabi bunun için telefonuzla eşleştirmek gerekiyor.
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #610 : Şubat 26, 2013, 16:56:27 »

Acaba çok merak ettim hangi fabrikaya gitmişler eğer toyota türkiye fabrikasına gitmişlerse ordakilerinde birşeyden haberi yoktur çünkü artık auris ithal edilecek ingilterede üreliyor ayrıca 1.6 dizeli diğer modellere koy aurise koymamak afedersiniz ama ahmaklıktır >:( yanlış anlamayın tepkim toyotaya sizin yazdıklarınıza değil ;)
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #611 : Şubat 26, 2013, 17:00:12 »

Toyota kendi otomatik geliştiremez mi bmw dizeli için? entegre edilebilir bnce
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #612 : Şubat 26, 2013, 17:22:59 »
Toyota kendi otomatik geliştiremez mi bmw dizeli için? entegre edilebilir bnce

Pek sanmıyorum ama ihtimali yüksek tabiki.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 222 kere teşekkür etti
« Yanıtla #613 : Şubat 26, 2013, 17:29:55 »

Bir önce ki cevabım bana verilen bilgi ve manule göreydi fakat http://www.toyota.co.uk/cgi-bin/toyota/bv/frame_start.jsp?id=Owners-Info-TouchGo yazanlara göre araca takılmış sistem Touch & Go  olması gerekiyor sanki.  Touch ve Touch&Go nun part numberlarını öğreneceğimiz bir yer var ise bunu çabucak çözeriz.

Yardım edebilecek birileri varsa memnun olurum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #614 : Şubat 26, 2013, 18:00:19 »
test aracımda bana eşlik eden yetkilinin bana söylediklerini yukarda belirttim.  haliyle beni kesmedi servis müdürü abim akrabam olur sonra gidip onunla konuştum o da hepsine 1.6 dizel geleceğini vede toyota ya dışarıdan alıcak yada kendi üretecek şekilde herkesin bildiği tabirle edc veya dsg nin aynısı bir şanzımanla geleceğini söyledi açıkçası ben buna inanmak istiyorum inşallahta öyle gelir  o zaman ilk ben atlarım o arabaya :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #615 : Şubat 26, 2013, 18:02:16 »
bu arada bekleyenlere müjde yeni corolla temmuz 2013 te ülkemizde satışa çıkacak nisanda veya mayısta tanıtımı yapılcak 1.6 dizelde temmuzda tercih edenler alabilecek sanzıman hemen çıkar mı onu açıkçası sormayı unuttum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #616 : Şubat 26, 2013, 19:07:21 »
Mevuct tabi, Cenk abi onay verirmisin?

Aynen abicim çok zor bir ihtimal hayallere sığdırmak bile zor. :D

kardeşim eminmisin navigasyoın olduğuna broşürde toyota touch yazıyor
benim bildiğim navigasyon toyota touch go yazanda var bunda öle birşey yazmıyor zannımca yok..
Birde kardeşim bu FLIR videosunu izledim bende termal kameramı bu tam anlayamadım malum yaşlandım kafam tam randımanlı basmıyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #617 : Şubat 26, 2013, 19:14:00 »
benim bildiğim navigasyon toyota touch go yazanda var bunda öle birşey yazmıyor zannımca yok..
Birde kardeşim bu FLIR videosunu izledim bende termal kameramı bu tam anlayamadım malum yaşlandım kafam tam randımanlı basmıyor :)

FLIR'da hepsi içinde gece görüşü falan.

Yazılım bekliyormuş abi benim izlediğim bir kaç tanıtımda vardı navigasyon zaten araçların üzerinde gelen Touchda da mevcut ama yazılımı güncelleyip yapacaklarmış anladığım kadarıyla. Yaristeki gibi.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 222 kere teşekkür etti
« Yanıtla #618 : Şubat 26, 2013, 19:17:12 »

Evet toyota touch yazıyor. Touch da navigasyon yok fakat alıcı takılıyormu onu araştırıyorum...... İlk yazımın arkasından ikinci bir cevap verdim.

Thermal kamera evet.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #619 : Şubat 26, 2013, 19:26:01 »
arkadaşlar corollanın tanıtımının haziranda olacağını ali haydar bozkurt acıklamıştı ona istinaden bende sizlerle paylaşmıştım......verso bekliyordum otomatik 1.6 ama o da olmadı.. corollayı bekleriz bizde:))) ah ah verso 1.6 otomatik acaba seneye cıkar mı ki????dizel benzin fark etmez..yeterki otomatik yapsınlar şu aracııı
toyota candır,aşktır, tutkudur....