0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
FLIR?
bugün derinderedeydim aurisin benzinlisini test ettim ve çok hoşuma gitti asıl sorun 1.6 dizelin ne zaman geleceğiydi benim için. önceliikle test sürüşünde bana eşlik eden yetkilinin dediği şey 1.6 dizel AURİS e hiç bir şekilde gelmeyecekmiş malesef 2 ay önce fabrikaya gitmişler ve aldıkları bilgi bu yöndeymiş. yeni corollaya versoya avensise 1.6 dizel motor bmw nin motorunu koyacaklar karşılığında toyotanın hybrid motorunu da bmw kullanacakmış. asıl bomba ise 1.6 dizelde hangi modele gelirse gelsin OTOMATİK şanzıman yok hiç bir şekilde yok mmt dahi yok yanbi manuel kullanmak isteyenler içinse bmw motoruna bakıp neyin geleceğini önceden bilmeleride mümkün yeni auriste sonuç olrak 16 dizel motor yok diğerlerinde var onlarda da otomatik vites olmayacak
1.6 Dizele geçiş yapılacak, otomatiği unutalım bence çünkü BMW 116da otomatik versiyonu yok.1.6 Dizelin ne zaman geleceğini sadece tahmin edebiliyoruz ama duyduğum en iyi kaynaktan makyajlı kasada olabileceği.Enes kardeşim bilgiler için sağol varol.Bende DErindere teste çıktım fakat onlar bana arabayı anlatmadılar ben onlara anlattım. Ani frenlemede dörtlü flaşörlerin yandığını bilmiyorduk dedi bende başladım aracı anlatmaya hatta gideceğimiz yeri bile ben belirledim Yani demem o ki çok iyi değiller aracı tanıma konusunda.FLIR konusunda Mersonun S serisini tek geçerim.
merhaba arkadaşlar yeni auriste merak ettiğim bir şey var bilen cevaplandırablir mi? toyota touch ta navigasyon özelliğide var mı?
FLIR ı bu segmentte görmek çoooook zor. Zaten otomatik vitese bile karşı çıkan bir ülkede FLIR fazlakaçar. ASX de mi vardı cam tavan çevresi LED ?
1.6 Dizele geçiş yapılacak, otomatiği unutalım bence çünkü BMW 116da otomatik versiyonu yok.
Toyota kendi otomatik geliştiremez mi bmw dizeli için? entegre edilebilir bnce
Mevuct tabi, Cenk abi onay verirmisin?Aynen abicim çok zor bir ihtimal hayallere sığdırmak bile zor.
kardeşim eminmisin navigasyoın olduğuna broşürde toyota touch yazıyorbenim bildiğim navigasyon toyota touch go yazanda var bunda öle birşey yazmıyor zannımca yok..Birde kardeşim bu FLIR videosunu izledim bende termal kameramı bu tam anlayamadım malum yaşlandım kafam tam randımanlı basmıyor