0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Auristen onceki corolla hb
verso otomatik için bir yardım yapacak arkadaş yok mu??
Ha birde adamlara bazen hak vermiyorda değilim. Sen araba için 6 ay sıra bekle sonrada arabaya kötü desinler, olacak iş değil
Ve ülkemizde popüler diye değerinin üstüne 10.000TL öde. Bu arada VW otomobili için kötü yorumum yok.
2013 kasa Aurisin kodu ne ?
Y eni auiris sahibi arkadaşlardan golf6 veya golf 7 de kullanmış olanlar varsa yalıtım konusunda iki aracı mukayese aedrlerse sevinirim ben yol rüzgar ve motor sesi bakımından biraz takıntılıyım ilk kriterim bu arkadaşlar.
golf7 de rüzgar sesi die bişi yok... en azından dün test ederken ben duymadım:)))
Ben golf 6 ve golf 7 yi 300-400 km kadar kullandım arkadaşlar 6 yı cok daha fazla kullandım gercekten yalıtım bakımından takdire şayan arabalar ama gel görki dsg problemleri insanı cok korkutuyo garanti doldumu veya 2. el bir dsg golf alırsan problem cıkarırsa masrafıda can yakacak kadar cok onun için golf almak her babayiğidin harcı degil hele benim gibi öğretmen olup parayı zar zor biriktiren biri için cok daha zor dsg problemi konusunda km veya 10 yıl gibi garanti versin hemen alırım golfü ama nerde........onun için bena en cok toyota ve honda hitap ediyo yıllarca yagını degiştir bin gitsin.
DSG gerçekten bukadar problemlimi ? VW bu konu hakkında ne yaptı ? Üzücü.
SERCAN teşekkür ler... facesi olan bir arkadaş sorsa toyotaface den olmamı ya?((( verso otomatik iç.innn
haklısın abi insanlar para kolay kazanılmıyor dsg problemleri yüüznden insanlar almakdan korkuyorlar...arabay averdiği paranın 3 de birini şanzıman arızasına vermekde mantıksız oluyor...herkesin başına gelecek diye birşey yok ama o riski taşıyarak araca binmekde sıkıntı...hoş tabii müşteri hatası denlen durumlarda duyuyoruz garanti durumunda bile...
3 e 1 oran inanılacak birşey değil. Bence yanlışınız var. Buna hiç bir üretici izin vermez. Bunca VW sahibi varken inanmak çok zor.
şanzumanın sıfırı 23 bin tl diye duydum abi yanlışım varsa bilgili arkadaşlar düzeltsin...12 bin tl veren abininde jettası vardı şanzıman komple değişmedi parça değişimi yapıldı demişti...
Belki daha önce bahsetmiştirim arkadaşlar hanım ve ben öğretmeniz emeklilik geliyor gelmeden önce bizim emektar corollayı yenileyelim diyoruz eşimin bir arkadaşında passat varmış son derece memnunlarmış ne ses ne fıs harika bir araba sıfır alamazsanız bile temiz yüksek model alın diyormuş eşim alalım falan diyo benim gözüm yeni auris haziranda cıkacak yeni corolla veya civic te otomotik olsun diyoruz tabii önce hanımı ikna etmek gerekiyo açtım passatın orjinal forum sayfasını dsg sorunları bölümünü koydum hanımın önüne oku biraz dedim yarım saat falan okudu dedi vazgeçtim ben passattan ne istersen onu alalım. bu ne böle herkes ağlıyo ya burda dedi inanmayan acsın baksın passat sayfasına arkadaşlar ama şunu her zaman dierim eğer şansın varsa problem yaratmazsa sana denk gelmezse vw ler gercekten süper arabalar ya gelirse?
Arkadaşlar uzun lafın kısası ben sorunsuz ama konforlu sürüş zevki veren beni strese sokmayan sorun yaratmayan ekonomik araç peşindeyim ufak tefek beğenmediğimiz yerleri olsada bana yıllar şunu öğretti 28 yıldır oto kullanıyorum sorunsuzluk diyosan japon araç alacaksın bunu bilir bunu söylerim.