0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Birazdan İ30cular basar burayı.
Evet biraz erken Cenk abi için.Yoğun sıkışık trafiğe girmedin daha galiba abi
Avcılar sağolsun hiç şaşmaz keza yeşilöy (e5) şişli köprü ..... Ya istanbul burası ))
Dünyanın en büyük otoparkı!
Bugun bende yeni aurisi inceledim, test surusu yaptim nihayet ic-dis tasarimlari fotograftaki gibi degil, gayet cekici geldi bana.. Dis tasarimi ozellikle fotografta cirkin gelirken gercegi baya baya cekici geldi..Satis temsilcisinin soyledigine gore birkac ay sonraya gun veriyorlarmis araclar icin, baya baya satiyiror diyor..Turkiye'ye 2012 yili icin verilen 7000 adetlik limit goz onune alinirsa fiyatlar daha da yukselir..
Aracın fotosu ve reklamı ile bir alakası yok. Bu konu benimde dikkatimi çekti.
Bugün bizde yeni aurisi incelemeye gittik araç dış tasarım olarak güzel olmuş.Bagaj bizim kasalara göre enine sanki biraz genişlemiş.Arka tarafta cam tavanla birlikte seyahat etmek oldukça güzel olacaktır kesinlikle.Elektrikli cam perdesinin ise 1 kere uzun bastığınızda kapanması güzel bir özellik.Ben bir tek kumaş kalitesini beğenmedim bizim kasalardaki kumaş daha kaliteliydi(Advance için söylüyorum)Ama Showroomda bir tane bej deri koltuklu vardı gerçekten aracın içini açmıştı.Arka koltuk eğim ayarını kaldırmışlar galiba biraz dik geldi koltuklar bana.Toyota Touchtaki yol bilgisayarı güzel ve gayet kullanışlıydı ses kalitesi güzeldi.Yolcu tarafı eğim ayarı var o da güzel bir özellik olmuş en sona kadar düşürünce gt86 havası veriyor Benim beğendiğim paket Advance+Skypack Dizel Manuel 56.600 biraz fazla şu an için ama önümüzdeki aralık gibi 52.000 seviyelerinde alınabilir gibi.
Mustafacım aksine zam yapılacakmış.Bugün uzunca bir sürüş daha yaptım.Cam tavanın örtüsü çok kaliteli ve güzel bir görünüme sahip.Araç yolda pürüzsüz sessiz usulca ilerliyor.Ani frenlemede Dörtlüleri otomatikman yakıyor.Frenlemesi biraz sert geldi banada ama bunu alışma döneminde olduğundan kaynaklandığını düşünüyorum.Direksiyonun kavraması çok iyi, yolda duruşu çok iyi ciddi bir güven hissi veriyor.
Zam gelirse Yeni Leonla diğerlerinin ekmeğine yağ sürmüş olur bence sercan abi.Test sürüşünü bakımda yapıcaz bakalım nasılmış.Dörtlülerin yanma özelliğini bence kataloğa yazmaları gerekirdi.Ama alırsak makyajlı kasayı alırız diye düşünüyorum hem bebeklik sorunları ortadan kalkmış olur.Dijital saati sevmiyorum belkı o da kalkar ama aynı motora ve süspansiyona niye daha fazla para vereyim ki 2014 te mis gibi 1.6 dizel gelecekken.
Bu arada ufak birq detay ama benim sahsen hosuma gitti, a sutuni deniyor sanirim, on cam direkleri tavan kumasina uygun bir kumas ile kaplanmis..
2014 de birdaha alırız biraz önce boş yol yakaladım( ne önümde nede arkamda kimse yoktu ) ve 180 e sessizce cıktı arac ve bir okadarda kontrollü yawasladı. Direksiyon biraz yumuşak kalıyor yüksek sürate ama araç fazla rahat !Hiç üşenmeden beylikdüz-şişli-taksim-bahçelievler- beylikdüzü yaptım akşam akşam.
Bu arada ufak bir detay ama benim sahsen hosuma gitti, a sutuni deniyor sanirim, on cam direkleri tavan kumasina uygun bir kumas ile kaplanmis..
Onu bunu bilmem adamlar her seferinde çatır çatır satıyor bizim kasa Aurislerin en çok satan otomobil olduğunu biliyoruz.1.6 Dizelin en az 2015'i var.
Aksesuarları nezaman gelecek bu aracın