0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cenk bey, eğer reflektörünüz alüminyum kaplama ise, cama iyice oturmasını sağlayınız. Bir tanıdığımın aracının güneşlikleri, yansıyan ve odaklanan güneş ışığı nedeniyle erimişti.
Alüminyumun daha dayanıklı olması gerekmez mi?
Eriyen reflektördeki alüminyum değil, reflektörden yansıyan ışığın aracın kendi tavanındaki kumaş kaplı güneşliği eritmesiydi.
Değerlendirmelerin için teşekkürler Emre Bey. Forumda aracı alan ilk kişi sanırım Cenk Bey. Kendisine hayırlı olmasını temenni ederim. Cenk Beyden bir ricam olacaktı; müsait bir vaktinde, yeni aracı hakkında fotoğraflı bir test hazırlayabilir mi?. Forum için faydalı olacaktır kanaatindeyim. Ee.. ilk Aurise sahip kişi olmak kolay değil
Cenk bey, torpidonun GT86 ile ilgili bir bağlantısı var mı? sanki kardeş gibi duruyorlar, yorumunuz nedir?
Aslında Ambi light oratamındayım güneş bulut arkasında... Da yani buna takılıp zevkten vazgeçicek değilim. Ayrıca öncama odaklanıp araba kullanacak insan evladını anlından öperim !Yani gerçekten odaklanmak gerekli. Fotoda ki kadar belirsiz bir durum
Bu duz kalıp eski spor amerikan arabalarına bir atıf gibi geldi bana. GT86 ile akrabalığı sabit Aracın hem dışı ile hemde içi ile uyumu çok harika. O dış hatlara yuvarlak hatlı konsol gitmezmiş. Güzel olduğu kadar da iç mekada kattığı ferahlık ve güvenlik ver. Dizlerden daha uzak durşu çok aşikar. 2012 en çok raharsızlık duyduğum şey eşimin dizlerine gereğinden fazla yakın durmasıydı.
Sanki Cockpit tarifi olmuş gibi!?
Normalde sakin kullanan bir insandım ama bu araba beni nedense daha sakin kullanmaya itiyor. Yaşlandığım kesin ama arabanın koltuklarının ve direksiyonun verdiği hisin bunda çok büyük etkisi var.
Abicim katılıyorum sana ben bu durumu CVT şanzımana bağlıyorum en başta, bir de yapılan zamlarla artık yapacağımız 1 km'lik yolu dahi düşünür olduk bu durumunda payı var bence.
cenk beyın aracı dizel ve mmt cvt ye nasıkl baglıyorsun..Ordan oraya baglantıyı nasıl kurdun.halkı aydınlat.Güzel arabada millet hep i 30 felan yakısmadı aurise.Bile b,ile çıkardılar.Stoplarla hafif oynayacaklardı..