0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi yorumunun yarısını Alz hastalığına veriyorum CVT ile bağlantım genel olarak bahsetmiş bulunmam, bir de diğer malum zamlar vergi,yakıt,kasko,trafik sigortası daha saymasam iyi olacak.Ayrıca İ30'da yakın zamanda bindim Aurisin yanına dahi yaklaşamaz, çok bariz belli oluyor Hyundainin özünden bir şey kaybetmediği.Birazdan İ30cular basar burayı.
Ne gibi sercan abi i30 la ilgili konuyu açarmısın biraz merak ettimde.
ver al ver ekonomiye can var.Vallahi sercancım i 30 1,6 dizelini ilk çıktıgı zaman otomatik sunroof lusunu test etmıstım.Full dü araç.Ayrıca cam tavan felan değil.Böyük bir sunrrofu var.cam tavan gibi duruyor ama ön ve arka koltuktakiler cam tavanı açabiliyor.Neyse kardeşim 1,6 dizel otomatigi gayet güzel araçtı.Ben o kadar beklemıyordum.En cok otomatik el frenıne şaşırmıstım.O devreye girerken acayip ses cıkarıyordu.Benım hoşuma gitmişti açıkcası.Kullancıılarını üzen tek yanı 1,6 dizel motor çok yakıyormuş.Tek sıkıntısı o gibi duruyor.Aam hyundai de yenı cıakrdı elentra i 30 i 20 ix 35 gibi araçlarla devrim yaptı bana göre.ilerdede daha büyüyecekler.
Ya arabayı alan başka bir arkadaşımız yok mu? Yolda da görmedim ! Kendimi çok yalnız hissettim Bu arada öncamda silinen suyun tekrardan cam yüzeyine yayılma sorunu giderilmiş gibi. Akşam dikkatimi çekti.
O değilde yine benim göz plazada AvensisE gitti
Şimdilik yakıt böyle. Trip A: 279 kmRange: 640 kmOrtalama : 5.82012 de MM de ortalamam 5.4 de kalmıştı 32000 km geri verdiğimde.
Sercan daha da düşer..
Abi kışın zor onun için biraz sabır gerekli ben depoyu fulledim 300km yaptım 5.9 şu an ve trafikte.Hatta ilk 100km de 4.5 falandı sıkışık trafikte dikkat etmeme rağmen 5.9 oldu.
Yok ben km açısından dedim 5000km devirsin bir..
5.9 hiç görmedim ben. Çok normal kullanıyorum galiba ?!! Bakalım 2013 Auris de ki standart değerimiz ne olacak.
Bizi koruyacagına söz ver konuyu açalım m.emre
Yukarıda yazdıklarım sana bir nebze cevap gibi kardeşim, güzel araç ama çok basit geliyor bana.
Erkek sözü abi :DEvet sana hak veriyorum abi ama yine de güzel bir gelişim gösterdi Hyundai-Kia.Bundan 10 sene önce böyle araçlar yapabileceklerini tahmin bile edemezdim.
Yahu yapacaklar tabiki hangi devirde yaşıyoruz çağa ayak uydurup farklı yönleri olmak zorunda yoksa tutunamazlar.
abi ayak uydurmuşlar . bir forumda dizel i30 astra j den hangisi diye sormuşlar ikisinide kullananlar i30 demişler. şaşırdım