0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
advance donanımda da cam tavan var premiumda da... demek istediğiniz skypack isteyip istememeye bakar...
advancede seçenekli ama premıumda standart değilmi o benmi yanlış biliyorum...
Yok doğru biliyorsunuz premuimda standard life haric istege bağlı
beni advance paklar kardeşim o zaman
Ben yeni auris alacak olsam tercihim benzinli premuim olurdu ancak gönlüm herzaman yeni corolladan olacak onda da tek endişem yerli üretim olmasi keske yeni corollada ingilterede üretilseydi bu arada pdf siteye konulmuşwww.toyota.com.tr/turkey-local/e_brosur.tmex
Yeni corollanın temmuzda yollara cıkacağı söyleniliyordu 2014 de nerden cıktı arkadaşlar ben hesabıma göre temmuz agustos gibi yeni corollaya bakıp ya auiris yada corolla alacağım kasım aralık gibi diyordum planım böle 2014 e sarkmasın yaa.
içindeki sesi dinle kardeşim
selçuk kardeş benim test ettyiğimde elektrikliydi perde...advance donanımdıı
Advancde isteğe bağlı ama Premiumda standart.Ben daha çok cebimdeki sesi dinliyorum mazotu Opetten alıyorum Bende elektrikli biliyorum.
Valla suanda araba içinde eşimi bekliyorum ve tavana baktığımda gökyüzü var evet elektirikli. Beylikdüzü ile Balmumcu arasında aracı kullandım ve yine bu araç OLMUŞ dedim. Sanki üst sınıf bir araç kullanıyor hissi veriyor. Ya da yollar değisti ) Gerçekten uzun bir test sürüşü MM ve aracın sürüş dinamikleri hakkında bütün fikirlerinizi değiştirecek. Birde üst göğüs parçası için soru vardı; bence bayağı iyi ( bir önceki modele göre) ve şık duruyor. Yanlız aracın cam açısı nedeni ile bu parçanın en ön kısmı ön camda yansıma yapıyor. Dikatli bakmayınca odak dışında kalıyor ama siz sordunuz diye gözüme takıldı ) Sormayın arkadaş )
Çok güzel bir his gerçektende.Kısa bir sürüş yapmama rağmen bende başarılı buldum yoldaki durumunu.Yansıma bulunuduğumuz alandaki ışıkla alakalı her araçta görülen durum, Mercedeste bir keresinde takılmıştım ona sinir olmuştum ama halbuki ortama bir sorun yok.
Yani gerçekten odaklanmak gerekli. Fotoda ki kadar belirsiz bir durum
Bu konu üstüne fazla yoruma gerek yok zira o yansımanın olmadığı araç yok. Bırakın torpidolarının üstü bej renk olanlar düşünsün.
bej renkteki durum nedir Abi
Torpidonun üzeri siyah olmasına rağmen ışığı minimum seviyede yine de yansıtabilmiş.Bu bölgenin bej yada başka açık renk olduğunu düşünürsek aynı bir ayna gibi yansıma yapacak hatta görüşün yarısı belki daha fazlası yok olacaktır ki bu çok tehlikeli durumlar yaratır. O nedenle torpido üstü özellikle siyah yapılmaktadır. Hatta torpido üstlerinin güneşten deforme olmaları dahi göz ardı edilmektedir. O nedenle Torpido üstlerinde güneşten dolayı deformasyonu min. seviyeye çekmek için bazı yeni modellerde sert pilastikler dahi kullanılabilmektedir.