0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Makyaja daha iki sene var ne yaptınız gençler
İlk jenerasyon da makyajlıyı bekledim bence iyi oldu bunda da beklemekte fayda var ve hele 1.6 dizel gelirse ki gelecek gibi süper olur ama fiyat uçar gibi.
ilk bir sene zaten yorumlarla gecer sonraki senede maddi durum ayarlanir. Ve mutlu son makyajli kasa alinir.
İstanbulda yaşayan biz zavallıların elimizden ve cebimizden geldiğince konfora ve huzura ihtiyacı var.
Hybrid olanı ne zaman çıkar acaba?
Advance Mi Premium mu?
Yeni kasada 1.4 dizelin yakıtı daha da düşmüş evet makyajı beklemeye gerek yok gibi yarın bir kez daha ALJ yolu gözükecek gibi
Bence araçlar önümüzde ki seneler içinde çok hızlı şekil ve motor değişikliğine gideckler. Yakıt firmaların gelecek beklentileri yawaş yawaş ortaya çıkmaya başladı ve araştırmaların önü açıldı. Aslında Auris değişen anlayışın ve sektörün nereye doğru ilerlediğinin gerçekci bir göstergesi. Bizler böyle eğlenceli kusurlu ve "mekanik" araçların son dönemlerini yaşıyoruz. Yeni nesil kapıda.
Hybrid 1.5 yaparlarsa o zaman Türkiye'ye gelir diye düşünüyorum.Yoksa bu vergilerle 1.8 zor.
toyotanın 20 ayda (bence 24 ay olur bu) 20 yenilenme hareketi olacağını söylemişti toyota türkiye ceo su... belki model yenilemeler olamayacaktır yada yeni model getirmeler ama motorlar konusunda bütün sattıkları araçlarda değişikliğe gidilirse bu söylem yakalanır die düşünüyorummmm... yoksa bende avalon un yada venza vs modellerinin gelmesini isterim onlar anca hayaller ve rüyalarda.. emel sayın dinlemeye devam... hayaller gerçek olsa:)))))))))))))))
Yeni Auris benimde aklıma girdi bazen gaza gellip ciddi ciddi düşünüyorum
1.5 yolda diye fıstılar var. Fakat Hybridlerinde ömrü piyasada çok kısa olacak bunada eminim. Tabii kısa derken yine göreceli
selçuk kardeş benim test ettyiğimde elektrikliydi perde...advance donanımdıı