0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Burada en cok B segmenti satiliyor. Tum markalarin B segmentinde hem sedan hemde HB modelleri var. C segmentinde pek HB yok ama buaralar Ford Focus ve Mazda 3 HB modelleri cok satiliyor onun icin bir ihtimal Toyota ve Honda C segmentinde HB modellerini piyasaya sunabilir, pastayi kaptirmamak adina.
meyve veren ağaçlar taşlanır...aynı durumda i30 olsa bu kadar çok benzerlik muhabbeti olmazdı...sevmesin kimsede almasın ben alayımda bir bende olsun şu auris sercan senide alırım kadir abinin yanına gideriz bangkoka
Burada en cok B segmenti satiliyor. Tum markalarin B segmentinde hem sedan hemde HB modelleri var. C segmentinde pek HB yok ama buaralar Ford Focus ve Mazda 3 HB modelleri cok satiliyor onun icin bir ihtimal Toyota ve Honda C segmentinde HB modellerini piyasaya sunabilir, pastayi kaptirmamak adina. Herzaman beklerim ama Aurisle gelemeye calismayin sakin:)
Orada ki şartlar(otomotiv açısından) buradan daha iyi olması yüksek ihtimal görünüyor gibiydi ama şaşırdım.Uçağı ben kullanırsam neden olmasın abi
google maps bakdım 10026km imiş auris test sürüşü yapmış oluruz ben uzakdoğu hayranıyım abide çok merakım var gitmeye o taraflara ama nedendir hatun yollamıyor
1.500cc'den dusuk ve pickup araclarda 2 senedir vergi indirimi var onun icin satislar resmen patladi. yoksa genel olarak buradaki araclar Tr'den iyi
PEkde farkı yokmuş desene abi Konunun dışına çıkmasak rica etsem.
birkaç gündür maslak yolunda sabah saatlerinde sürekli auris taşındığını görüyorum. genellikle gri, beyaz renkteler. her şeye rağmen yine iyi satacak gibi gözüküyor.
Bir fırsat bulsam teste gideceğim bende..
Bu konu her gectiginde bende yineliyorum auris i30dan önce tasarlanırken daha sonra piyasaya sürüldü. Ama tabiki auris i30dan esinlendi die artık beyinlere işledi bu düşünceyi silmek artık imkansız.
Asıl bomba reklamlar bunlar [url[/url][url[/url][urlurl][url/url]
allah nasip ederse bu akşam düzceye gidiyorum yarında test edicem