0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
makyajlı kasada da olmaz merak etme abi
Sercan yeni auris m/m lerde eskisi gibi 1 den 2 ye gecerken hafif yıgılma olayı sorunu ortadan kalkmış uyumlu hale gelmiş diyenler var senin dikkatini cektimi bu olay.
Yeni Auris'in fiyatları ne civarda bilen var mı ?
En ucuz modeli 39.900 TL (1.33 motor) 2. en ucuz modeli 46.900 TL (1.6 motor)Sonrası 60.000 TL ye kadar çıkıyor.Bu fiyatlarla bu arabanın satılması mümkün değil bence......
Bugün inşallah önümüzdeki hafta teslim alacağım 1.6 Premium aracımız ile ilgili bir işlem için İstanbul'daki satış acentasına gittim. Satılmayacağını düşünüyorsunuz ancak şu ana sadece bu şubelerinde kadar 11 tane satmışlar. Bu satılanlardan 9'u 1.4 D4D imiş. Ben aslında buna şaşırdım. Forumda çok kişi 1.4 D4D motordan dert yanıyor ve/veya 1.6 dizel'i' bekleyeceğiz diyor ama satışların neredeyse %90'ı 1.4 D4D motorlu Auris. Demek ki yakınandan çok memnun olan varmış veya alıcılar farkında değil.
Bence zam gelmez milletin alım gücü aşağı dogru gidiyo bunun yanısıra i30 , cee'd gibi enseye yapışan rakipler var vede hiçte fena otolar degil yani örnegin i30 fazla yakıyo biraz yoksa gayet güzel araba
İnşallah önümüzdeki hafta teslim alacağım 1.6 Premium aracımız ile ilgili bir işlem için bugün satış acentasına gittim. Satılmayacağını düşünüyorsunuz, ancak şu ana kadar sadece bu şubelerinde 11 tane satmışlar. Bu satılanlardan 9'u 1.4 D4D imiş. Ben aslında buna şaşırdım. Forumda çok kişi 1.4 D4D motordan dert yanıyor ve/veya 1.6 dizel'i' bekleyeceğiz diyor ama satışların neredeyse %90'ı 1.4 D4D motorlu Auris. Demek ki yakınandan çok memnun olan varmış veya alıcılar farkında değil.
Abi kendiden demişsin tasarımı gayet güzel arabada yanlış hatırlamıyorsam test aracında dizel otomatik yakıt tüketimi 11.5 litreydi. Hadi o test aracı normalde 8.5 litre yaksın. Benzinli mi dizel mi araç alıyorsunuz belli değil.