0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Resimlerde farklı bir kapak gösteriyor demek aynısını takmışlar. Bugün bayiye gittim ordaki 1.33 e alaşımlı jant vardı. Gerçek jantını göremedim.
Çağlar bey dediğiniz gibi arka farlar İ30'u andırıyor ama Lexus'un bir modelinden esinlenildi diye biliyorum. Hyundai bence Lexus'tan esinlenmiştir.
Kesinlikle o noktaya da değineyim. Hyundai tasarım hırsızlığı ile ünlü bir marka zaten, belki de Auris'in bu şekilde olacağını öğrenip erken davrandılar ve İ 30 ' u lanse ettiler. ama bu son kullanıcı algısı olan 'auris' arkadan i30'a benziyor düşüncesini değiştirmez.
Benim bildiğim Yeni Auris İ30'Dan önce tasarlandı fakat İ30 daha önce piyasaya sürüldü.
Bu konu her gectiginde bende yineliyorum auris i30dan önce tasarlanırken daha sonra piyasaya sürüldü. Ama tabiki auris i30dan esinlendi die artık beyinlere işledi bu düşünceyi silmek artık imkansız.
Ayneen +1
Hundaiden esinlense ne olacak mazdadan esinlense ne olacak. Sonuncta Toyota bir urun cikarmis begenip begenmemek tamamen insanlarin zevkine kalmis. Almayi dusunen yada araci merak eden gidecek showrooma guzelce inceleyecek imkan varsa test-surusu yapacak. Benim sahsi fikrimi sorarsaniz resim ve videolardan gordugum kadariyla begendim, bizim buarada satisi olsa ve alma imkanin olsa alirdim tabi once test surusu yapardim.
arkadaşlar hyundaiden esinlendi densede (tam tersi olduğuna inanıyoruz) gidip hyundai mi alacağız?? hayır.... hyundai oldum olası yudum yağı tenekesi gibi gelmiştir bana:)))) toyotanın amblemi yeter.. i30 a da baktım kardeş hyundaiiiiiii sonuçta... santa fe ler hariç hayatta almam ben:))))
Sana katiliyorum Sercan, yakindan gorup bakmak ona gore yorum yapmak lazim. Laf olsun diye yorum yapmak hele bide elestirecem diye yerden yere vurmak cok ayip bencede.
Teşekkürler Abicim anlayışın için, sizin oralara gelmeyecek mi bu model?
meyve veren ağaçlar taşlanır...aynı durumda i30 olsa bu kadar çok benzerlik muhabbeti olmazdı...sevmesin kimsede almasın ben alayımda bir bende olsun şu auris sercan senide alırım kadir abinin yanına gideriz bangkoka