0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
honda civic beğenilmedi, tutmadı, ben hiç göremiyorum hani nerede diyenler için geliyor.http://www.turkeycarblog.com/2013/02/hondadan-rekor-uretim-ve-satis/
Linkte Honda'dan bahsetmiş hocam, civic ile ilgili bir ayrıntı yok
bunu yazmadan önce geçtiğimiz sene honda'nın hangi aracını yenileyerek piyasaya sürdüğünü düşündünüz mü ? ya da honda'nın en çok satan aracının hangisi olduğunu ?
dünya genelinde satış rekoru kırmış olabilir ama bu Türkiyede çılgınlar gibi tutuyor manasına gelmiyo.. . forumlarda hondacılar bile bu civici begenmediğini unutmayalım... ayrıca türkiyede civic rekor kırmadı satışta
konu auris testi,nden çok passat ve civic ile karşılaştırılmasına dönmüş.. ne kadar sevmeyeni üye olmuş toyotanın bu siteye
Sevmeyeni değil de, severek Toyota alıp daha sonra ağzı yananlar ya da memnun kalmayanlar desek daha doğru bence...Çünkü Toyota hakkında negatif düşünen arkadaşlar (buna ben de dahil), hevesle aldıkları Toyotayla bu foruma üye olup, daha sonra forumdan ayrılamayanlar bence
Honda muhabbeti dönününce bende bir anımı sizlerle paylaşıyim ,2008 yılında yeni honda civic ilk çıktığı zaman abim şekline vuruldu ,gidip test sürüşü bile yapmadan arabayı aldı,galeriden arabayı eve getiriken şöför camı yerinden çıktı , onu yaptırdık ,1 hafta sonra tavandaki plastik raylar yerlerinden çıktı . boyası okadar kötüydüki bir sürü taş atığı oldu ve taş atıklarının yerleri paslandı,sözde galvenizli sacdan yapılmış.kaporta okadar zayıftı ki corolla yanında tank gibi kalır,aracın içinde korkunç düzeyde lastik ve motor sesi vardı ,koltuk döşemeleri 1 yılın sonunda resmen eridi ,bagajına bir çocuk arabası zor sığıyordu ,zaten yeni kasalarda bu bagaj olayını büyütmek için o güzelim arka dizaynı gözlerine soktular .abim 1 yıl ancak dayana bildi ve sattı ,aslında daha önce 1994 model honda civic si aracımız vardı ona rahat 10 yıl bindik bir kere olsun arıza çıkarmadı ,tabi o japon üretimiydi ,2008 civic ise yerli üretimdi.
toyota sonunda sustalı anahtarı akıl etmiş. peki ya dizellere hız sabitleyici koymuşlar mı?
Seckinim hiz sabitleyici yok katalogda gorunmuyor makyajli kasada olmasi dilegiyle.