Gönderen Konu: Yeni Toyota Auris [J:2] [2013-]  (Okunma sayısı 221825 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Toyota Auris [J:2] [2013-]
« Yanıtla #280 : Şubat 01, 2013, 20:11:11 »
Bence dizel <-> benzinli ayrımı olabilir yine ;)
Sercan beyin test ettigi arac dizel idi ben arabam.com test ettigi benzenli modelde de ayni göstergeleri gördüm hemde cc vardi ancak premium degildi cunku koltuk isitmalari yoktu  :)
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #280 : Şubat 01, 2013, 20:11:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #281 : Şubat 01, 2013, 22:28:50 »
advence donanım seviyesi olan demek... mart sonu gibi de verso gelecekmiş. gecen bi sitede okumuştum otomatik yok die bugün okudum otomatikte olacak diyor:))) bu nasıl iş... auris yada verso alacam hoşuma gitti benim araç eleştriler çok olsada... beğenmeyen golf alsın dimi yaaaa... sonra uğraşsın dsg ile... auris yada verso otomatik olacak alacağım araç... haftaya aurisi test edeyimmm..
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #282 : Şubat 02, 2013, 01:03:57 »
advence donanım seviyesi olan demek... mart sonu gibi de verso gelecekmiş. gecen bir sitede okumuştum otomatik yok die bugün okudum otomatikte olacak diyor:))) bu nasıl iş... auris yada verso alacam hoşuma gitti benim araç eleştriler çok olsada... beğenmeyen golf alsın dimi yaaaa... sonra uğraşsın dsg ile... auris yada verso otomatik olacak alacağım araç... haftaya aurisi test edeyimmm..

zevkler ve renkler tartışılmaz...bende şubat ortalarında düzceye gidip test edecem aracı...bir aksilik olmazsada yaz başında alıcam advance donanımını...artık cvt mi olur manuelmi olur ona karar veremedim..onada test sürüşünden sonra karar veririm...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #283 : Şubat 02, 2013, 03:26:35 »
skypack (cam tavanlı) almak ne derece doğru olur acaba??? auris cam tavanda kendini aşmış resmen ve çok hoş duruyor.. acaba yarın bir gün 2. el olarak satarken sıkıntı olur mu ki????

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #284 : Şubat 02, 2013, 03:27:12 »
ve ışık istemediğim zaman içerden kapanan bir perdesi var mı ki?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #285 : Şubat 02, 2013, 13:17:27 »
skypack (cam tavanlı) almak ne derece doğru olur acaba??? auris cam tavanda kendini aşmış resmen ve çok hoş duruyor.. acaba yarın bir gün 2. el olarak satarken sıkıntı olur mu ki????
tek sıkıntısı fiyatı olur.D.bakırlı bir arkadasım sunrooflu civic almamıstı.neden diye sordugumda üsten arabaya hırsız girerse demişti. :) ne diyecegimi şasırmıstım.Cam tavan ve sunroof yada moonrof değişik adlarla bu  ekipmanların elbbette koruyucu perdeşeri vardır.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #286 : Şubat 02, 2013, 14:14:31 »
cvp için teşekkür..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '04
  • 68 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #287 : Şubat 02, 2013, 15:52:55 »
Dış tasarım kesinlikle eskisinden daha iyi.
İç tasarım kesinlikle eskisinden daha kötü.
2004 Corolla Terra.
1.6 Manuel Benzinli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #288 : Şubat 02, 2013, 22:06:28 »
bugün kardeşim bakmış test sürüşü falan yaptı.. cok basık araç dedi. pek hoşuma gitmedi dedi..ama gidişi süper cvt sürmüş.vites geçişleri süper hissetmiyorsun ve çok atak dedi... sadece basık, hiç ferah değil dedi.. ayrıca oda göğüs kısmını beğenmemiş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #289 : Şubat 03, 2013, 00:48:47 »
bugün kardeşim bakmış test sürüşü falan yaptı.. cok basık araç dedi. pek hoşuma gitmedi dedi..ama gidişi süper cvt sürmüş.vites geçişleri süper hissetmiyorsun ve çok atak dedi... sadece basık, hiç ferah değil dedi.. ayrıca oda göğüs kısmını beğenmemiş

basık derken 2 çocuklu bir aileye dar demek mi istedi acaba :) öle dedi ise hayallerimi yıkar bak söle kardeşine :):):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #290 : Şubat 03, 2013, 01:25:04 »
bende tek çocuk var.. ve sığmazsınız kesinlikle dedii... bagaj ufacık dedi.. basıklık konusu ise tavan çok alçak resmen içerde sıkılıyorsun dedi...ki ben cam tavanına bak dememe ragmen öle dedi:((( haftaya kendim de gidip bakacam..ama şimdiden soğudum... versoyu beklemeye başladım... otomatik vero olacakmış... hatta verso kısmına da yazdım ve cvp yazdı arkadaşlar 1.8 inde varmış şuan ingiltereye gönderilenlerde.. belki bizde 1.6 da yaparlar:))) inş yaparlar temennimiz bu yönde..bekleyelim bakalım mart sonuna ne kaldı ki şunun şurasında:))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #291 : Şubat 03, 2013, 01:50:14 »
94' reno broadway :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #292 : Şubat 03, 2013, 02:03:20 »
bende tek çocuk var.. ve sığmazsınız kesinlikle dedii... bagaj ufacık dedi.. basıklık konusu ise tavan çok alçak resmen içerde sıkılıyorsun dedi...ki ben cam tavanına bak dememe ragmen öle dedi:((( haftaya kendim de gidip bakacam..ama şimdiden soğudum... versoyu beklemeye başladım... otomatik vero olacakmış... hatta verso kısmına da yazdım ve cvp yazdı arkadaşlar 1.8 inde varmış şuan ingiltereye gönderilenlerde.. belki bizde 1.6 da yaparlar:))) inş yaparlar temennimiz bu yönde..bekleyelim bakalım mart sonuna ne kaldı ki şunun şurasında:))

kişiden kişiye değişir illa ki aynı şeyi bir kaç kişiden duyunca insan durup düşünme ihtiyacı hissediyor...neticede alıp 3-5 yıl sonra satacak değilim aldımı uzun vade ( kaza bela olmazsa 10 yıl) binicem... 15 şubat gelsede gitsem görsem :):):) basıksa bekar işi olur zaten..toyota alıcısı olduğum için geriye yeni kasa corolla kalıyor...onunda fulunun fiyatı 55 lerden aşağıya durmaz kanımca...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #293 : Şubat 03, 2013, 03:19:46 »
corolladan önce verso geliyor makyajlı ve yeni motorlarla deniyor... bakalım öncelik versoda.. tabi uygun fiyat ve otomatik olursa:))) yoksa temmuzu bekleyecem  bende

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #294 : Şubat 03, 2013, 03:29:00 »
corolladan önce verso geliyor makyajlı ve yeni motorlarla deniyor... bakalım öncelik versoda.. tabi uygun fiyat ve otomatik olursa:))) yoksa temmuzu bekleyecem  bende

tipini beğenmiyom ben onun..auris olmazsa bana bir tek corolla kalıyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #295 : Şubat 03, 2013, 04:11:34 »
geçen ben de test ettim, sürüşü hoşuma gitti, CVT şanzıman valvematic motora iyi uyum sağlamışa benziyor, lakin arka cam pek küçük geldi...
toyota touch ekranının yol bilgisayarı verilerini de gösteriyor olması ayrıca bir de güzellik olmuş bence...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #296 : Şubat 03, 2013, 10:05:18 »
2011 Auris Comfort Extra dizel manuel aracım var. Dün Ankara ALJ de yeni Aurisi test ettim. İki aracın arasındaki farkları görebilmek adına kasıtlı olarak dizel manuel bir araç kullandım. En baştan başlayayım aracın dış görünüşü eskisine göre çok daha güzel. Ben çok beğendim. Aracın iç tasarımına gelecek olursak kullandığım aracın içerisi siyah renk döşeme idi. Artık döşemeden midir bilmiyorum ama aracın içi bana çok basık ve bunaltıcı geldi. Arka camlarda küçültülmüş galiba. Kendi aracımda bej döşeme var her binen ne kadar ferah araç diyorlar. 4 tane Auris vardı hiçbirinde de bej döşeme yoktu. Acaba sadece siyah renk döşeme ile mi satılacak bilemedim. Oturma pozisyonu alçaltılmış, ben kendi adıma söyleyeyim o kokpit nedir kardeşim ya, karşında sanki duvar var. O kadar göz kalabalığı yapıyor ki sadece kokpite bakarak yoruluyorsunuz. İnsan yeni bir araca bindiği zaman daha modern görünümlü bir kokpit bekliyor ama sanki 10 sene önceki bir araca binmiş gibi hissediyorsunuz. Kokpitteki en modern görünümlü cihaz dokunmatik toyota touch :) Geri görüş kamerası, yakıt değerlerini buradan takip edebiliyorsunuz. Geri dönüş kamerasını bagaj kapağı açma yerine koymuşlar ben yerini beğenmedim dışarıdan baktığın zaman kamera dikkat çekiyor ve bu çocukların dikkatini çekerse o kameranın başına neler gelebilir siz düşünün. Göstergeler 1 önceki göstergelere göre güzel 2 öncekilere göre kötü olmuş. Umarım anlaşılmıştır :) Aracın anahtarı sonunda sustalı anahtar olmuş çok şükür japonlarda sustalı anahtarı keşfettiler :) Sürüşe gelince yol sesi izolasyonu güncel kasaya göre daha iyi. Direksiyon tepkimesi ile ilgili yorum yapmak istemiyorum aracı kullanan arkadaşlar bunu ayrıca denesinler. Ben çok beğenmedim. Frenleri çok iyi. Şuanda kullandığım aracın ya balatalar bitmiş yada güncel kasaya göre frenler çok çok hassas. Aracın ivmelenmesi ile ilgili filan bir şey söyleyemeyeceğim adam eski motoru ve şanzumanı aynen araca koymuş. Performans rakiplerine göre vasat. Aslında yazacak daha çok şeyim varda aracı çok yerden yere vuruyormuşum gibi olmasın :) Ha bu arada her ne kadar zaman gösterecek olsa da bu arabada eskisine göre çıtırtı tıkırtı olmaz gibi geldi bana. Kokpit çok sağlam duruyor. Bizim kasadaki gibi parça parça değil. Bu fiyatla bu araba satar mı derseniz dizel olanı değilde CVT olanı çok satar bence. Motor LPG uyumlu ve CVT çok keyifli ve sorunsuz bir şanzıman.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #297 : Şubat 03, 2013, 11:32:10 »
2011 Auris Comfort Extra dizel manuel aracım var. Dün Ankara ALJ de yeni Aurisi test ettim. İki aracın arasındaki farkları görebilmek adına kasıtlı olarak dizel manuel bir araç kullandım. En baştan başlayayım aracın dış görünüşü eskisine göre çok daha güzel. Ben çok beğendim. Aracın iç tasarımına gelecek olursak kullandığım aracın içerisi siyah renk döşeme idi. Artık döşemeden midir bilmiyorum ama aracın içi bana çok basık ve bunaltıcı geldi. Arka camlarda küçültülmüş galiba. Kendi aracımda bej döşeme var her binen ne kadar ferah araç diyorlar. 4 tane Auris vardı hiçbirinde de bej döşeme yoktu. Acaba sadece siyah renk döşeme ile mi satılacak bilemedim. Oturma pozisyonu alçaltılmış, ben kendi adıma söyleyeyim o kokpit nedir kardeşim ya, karşında sanki duvar var. O kadar göz kalabalığı yapıyor ki sadece kokpite bakarak yoruluyorsunuz. İnsan yeni bir araca bindiği zaman daha modern görünümlü bir kokpit bekliyor ama sanki 10 sene önceki bir araca binmiş gibi hissediyorsunuz. Kokpitteki en modern görünümlü cihaz dokunmatik toyota touch :) Geri görüş kamerası, yakıt değerlerini buradan takip edebiliyorsunuz. Geri dönüş kamerasını bagaj kapağı açma yerine koymuşlar ben yerini beğenmedim dışarıdan baktığın zaman kamera dikkat çekiyor ve bu çocukların dikkatini çekerse o kameranın başına neler gelebilir siz düşünün. Göstergeler 1 önceki göstergelere göre güzel 2 öncekilere göre kötü olmuş. Umarım anlaşılmıştır :) Aracın anahtarı sonunda sustalı anahtar olmuş çok şükür japonlarda sustalı anahtarı keşfettiler :) Sürüşe gelince yol sesi izolasyonu güncel kasaya göre daha iyi. Direksiyon tepkimesi ile ilgili yorum yapmak istemiyorum aracı kullanan arkadaşlar bunu ayrıca denesinler. Ben çok beğenmedim. Frenleri çok iyi. Şuanda kullandığım aracın ya balatalar bitmiş yada güncel kasaya göre frenler çok çok hassas. Aracın ivmelenmesi ile ilgili filan bir şey söyleyemeyeceğim adam eski motoru ve şanzumanı aynen araca koymuş. Performans rakiplerine göre vasat. Aslında yazacak daha çok şeyim varda aracı çok yerden yere vuruyormuşum gibi olmasın :) Ha bu arada her ne kadar zaman gösterecek olsa da bu arabada eskisine göre çıtırtı tıkırtı olmaz gibi geldi bana. Kokpit çok sağlam duruyor. Bizim kasadaki gibi parça parça değil. Bu fiyatla bu araba satar mı derseniz dizel olanı değilde CVT olanı çok satar bence. Motor LPG uyumlu ve CVT çok keyifli ve sorunsuz bir şanzıman.

bilgilendirmeler için teşekkürler kardeş...arka camlar küçük döşemeler siyah bunlar araç içinin dar görülmesine sebep verebilir illaki bej olsa bu kadar dar olmazdı belkide bilemiyorum ama basıklık olayı beni bozar böle giderse :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 50 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #298 : Şubat 03, 2013, 19:27:09 »
    Bu durumda yorumlara bakılırsa auris ile ilgili beklentim karşılanmadı gözuküyo yeni corollayıda bekliyeyim ondada hayal kırıklığı olursa ver elini otomatik honda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #299 : Şubat 03, 2013, 19:30:10 »
    Bu durumda yorumlara bakılırsa auris ile ilgili beklentim karşılanmadı gözuküyo yeni corollayıda bekliyeyim ondada hayal kırıklığı olursa ver elini otomatik honda

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: