0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence dizel <-> benzinli ayrımı olabilir yine
advence donanım seviyesi olan demek... mart sonu gibi de verso gelecekmiş. gecen bir sitede okumuştum otomatik yok die bugün okudum otomatikte olacak diyor:))) bu nasıl iş... auris yada verso alacam hoşuma gitti benim araç eleştriler çok olsada... beğenmeyen golf alsın dimi yaaaa... sonra uğraşsın dsg ile... auris yada verso otomatik olacak alacağım araç... haftaya aurisi test edeyimmm..
skypack (cam tavanlı) almak ne derece doğru olur acaba??? auris cam tavanda kendini aşmış resmen ve çok hoş duruyor.. acaba yarın bir gün 2. el olarak satarken sıkıntı olur mu ki?
bugün kardeşim bakmış test sürüşü falan yaptı.. cok basık araç dedi. pek hoşuma gitmedi dedi..ama gidişi süper cvt sürmüş.vites geçişleri süper hissetmiyorsun ve çok atak dedi... sadece basık, hiç ferah değil dedi.. ayrıca oda göğüs kısmını beğenmemiş
bende tek çocuk var.. ve sığmazsınız kesinlikle dedii... bagaj ufacık dedi.. basıklık konusu ise tavan çok alçak resmen içerde sıkılıyorsun dedi...ki ben cam tavanına bak dememe ragmen öle dedi:((( haftaya kendim de gidip bakacam..ama şimdiden soğudum... versoyu beklemeye başladım... otomatik vero olacakmış... hatta verso kısmına da yazdım ve cvp yazdı arkadaşlar 1.8 inde varmış şuan ingiltereye gönderilenlerde.. belki bizde 1.6 da yaparlar:))) inş yaparlar temennimiz bu yönde..bekleyelim bakalım mart sonuna ne kaldı ki şunun şurasında:))
corolladan önce verso geliyor makyajlı ve yeni motorlarla deniyor... bakalım öncelik versoda.. tabi uygun fiyat ve otomatik olursa:))) yoksa temmuzu bekleyecem bende
2011 Auris Comfort Extra dizel manuel aracım var. Dün Ankara ALJ de yeni Aurisi test ettim. İki aracın arasındaki farkları görebilmek adına kasıtlı olarak dizel manuel bir araç kullandım. En baştan başlayayım aracın dış görünüşü eskisine göre çok daha güzel. Ben çok beğendim. Aracın iç tasarımına gelecek olursak kullandığım aracın içerisi siyah renk döşeme idi. Artık döşemeden midir bilmiyorum ama aracın içi bana çok basık ve bunaltıcı geldi. Arka camlarda küçültülmüş galiba. Kendi aracımda bej döşeme var her binen ne kadar ferah araç diyorlar. 4 tane Auris vardı hiçbirinde de bej döşeme yoktu. Acaba sadece siyah renk döşeme ile mi satılacak bilemedim. Oturma pozisyonu alçaltılmış, ben kendi adıma söyleyeyim o kokpit nedir kardeşim ya, karşında sanki duvar var. O kadar göz kalabalığı yapıyor ki sadece kokpite bakarak yoruluyorsunuz. İnsan yeni bir araca bindiği zaman daha modern görünümlü bir kokpit bekliyor ama sanki 10 sene önceki bir araca binmiş gibi hissediyorsunuz. Kokpitteki en modern görünümlü cihaz dokunmatik toyota touch Geri görüş kamerası, yakıt değerlerini buradan takip edebiliyorsunuz. Geri dönüş kamerasını bagaj kapağı açma yerine koymuşlar ben yerini beğenmedim dışarıdan baktığın zaman kamera dikkat çekiyor ve bu çocukların dikkatini çekerse o kameranın başına neler gelebilir siz düşünün. Göstergeler 1 önceki göstergelere göre güzel 2 öncekilere göre kötü olmuş. Umarım anlaşılmıştır Aracın anahtarı sonunda sustalı anahtar olmuş çok şükür japonlarda sustalı anahtarı keşfettiler Sürüşe gelince yol sesi izolasyonu güncel kasaya göre daha iyi. Direksiyon tepkimesi ile ilgili yorum yapmak istemiyorum aracı kullanan arkadaşlar bunu ayrıca denesinler. Ben çok beğenmedim. Frenleri çok iyi. Şuanda kullandığım aracın ya balatalar bitmiş yada güncel kasaya göre frenler çok çok hassas. Aracın ivmelenmesi ile ilgili filan bir şey söyleyemeyeceğim adam eski motoru ve şanzumanı aynen araca koymuş. Performans rakiplerine göre vasat. Aslında yazacak daha çok şeyim varda aracı çok yerden yere vuruyormuşum gibi olmasın Ha bu arada her ne kadar zaman gösterecek olsa da bu arabada eskisine göre çıtırtı tıkırtı olmaz gibi geldi bana. Kokpit çok sağlam duruyor. Bizim kasadaki gibi parça parça değil. Bu fiyatla bu araba satar mı derseniz dizel olanı değilde CVT olanı çok satar bence. Motor LPG uyumlu ve CVT çok keyifli ve sorunsuz bir şanzıman.
Bu durumda yorumlara bakılırsa auris ile ilgili beklentim karşılanmadı gözuküyo yeni corollayıda bekliyeyim ondada hayal kırıklığı olursa ver elini otomatik honda