göstergeler yarisinki ile aynı sayılır, hele ekran birebir aynı
Bizim kullandığımız göstergenin üzerine tanımam. Ama maalesef toyota göstergeleri değiştirdi sırf yeni koyduğu gösterge için araç almaktan vazgeçen kişi biliyorum.
Önceki gösterge çok daha zengin duruyor. optitron gösterge çok şıktı. Yenideki ekran hesap makinesi ekranı gibi araca eski ve basit hava katmış.
Katalogda life dışındakiler iki ibre arasında yol bilgisayarı ekranı var. Bu belki test araçlarına özgü olabilir.
inşallah resimlerde görünen göstergeler olur yoksa kötü olmuş yaniii...
Önü subaruya benzemiş onun dışında elle tutulur bir yanı yok... içide tam fiyasko olmuş. kalorıfer ızgaraları ise şahinden sökülüp takılmış gibi
Auris daha nasil kotu olabilirdiki bundan daha kotusu olamazdi herhalde.İç dizayn rezalet ve dar kapi ic kollari insanın ayağını yitiyor.Bagaj desen tam fiyasko.Ön göğüs insanin azının içine gircekmis gibi eski ford tanus modelin den esinlenmisler
Yaris hybird 10 basar aurise
Arkadaşlar daha yapıcı yorum yapsalar keşke. Konu başlığından da anlaşılacağı üzere konu, 2013 Auris Testi. Konuyu bu çerçevede işlesek daha faydalı olmuş oluruz kanaatindeyim. Bilmem anlatabildim mi?
Arkadaşlar daha yapıcı yorum yapsalar keşke. Konu başlığından da anlaşılacağı üzere konu, 2013 Auris Testi. Konuyu bu çerçevede işlesek daha faydalı olmuş oluruz kanaatindeyim. Bilmem anlatabildim mi?
benden üstteki iki arkadaşa diyosun herhalde. cvp vermedi yoksa cevap verecegim ama bi yıkırtı yok.
Hocam cvt şanzumanda vites olayı yok. Koni düşün. Sen gaz verdikçe devir sabit kalıyor ama dişli o konide hareket ediyor gibi. Ona göre hızını ayarlıyor. Manuel moda alınca 7 ileri oluyor ama bu sadece göstermelik bir şey. Dişli olayı yok cvt'de. Linkteki videoyu izlersen canlanır hemen kafanda.
Dodge CVT Animation
Bende bu düşünceye katılıyorum. Her ne kadar CVT şanzıman manuel moda alındığında 7 kademe varmış gibi görünse de aslında bu önceden programlanmış mil çapı değişikliklerini gösteriyor. Yoksa 7 farklı çapta dişli yok. Bende Corolla Altis'de kullanılan CVT mekanizması ile ilgili bir video buldum. İlgilenenlere yararı olabileceği düşüncesiyle bu video bağlantısını altta gönderiyorum. Her ne kadar (sanırım) Japonca açıklamalar olsa da görünce herşey anlaşılıyor.
toyota new corolla altis cvt-i 無段變速系統
@Ahmet bey: Zaten sistem açık aslında paylaşımınızda da olduğu gibi önceki sayfalarda da var en azından İngilizcesi

+1 Teşekkürler.
showroom ların internet adreslerinde hala yeni auris ile ilgili bilgi yok... bakırcılarda sergilenmeye bAŞLADI MI Kİ??? haftaya gidip baksam...
Facebook sayfalarında söylediklerine göre yarın internet sitelerini güncelleyeceklermiş.
showroom ların internet adreslerinde hala yeni auris ile ilgili bilgi yok... bakırcılarda sergilenmeye bAŞLADI MI Kİ??? haftaya gidip baksam...
Gidip bakabilrisiniz şu an da aracı sergiliyorlar ama tam bilgiye sahip değil tüm çalışanları.
selçuk bey biz belki çok biliyoruz ama değilmidr caponlar çok bildiği için e100 kasa corolladan sonra e110 kasayı piyasaya sürdüler ondan sonra güncel corolla çıkana kadar bellerini doğrultamadılar (ki aynı şeyi subaru impreza için yaptı yemek tabağı büyüklüğünde farları olan iğrenç imprezayı bir hatırlayın)
Haklısınız efsane kasadan sonra japonlar corollayı batırdılar ne zamanki e12 kasa ve güncel kasayı piyasaya sürdüler corolla yine bi ivme yakaladı die düşünüyorum bende ancak auris için bukadar haksız yorumlara şaşırıyorum daha yeni bi model olduğu için şuanda yeni aurisle birlikde iyi işler çıkardılar en büyük rakibi i30 dan sonra piyasaya sürüldüğü için benzetmeler yapılıyor ancak iki marka arasında tercih yapılacaksa toyotanın hyundaiden daha ağır basacağını düşünüyorum.
arkadaşlar toyota internet adresinde aurisin içi göstergeler hoş olmuş gördüğüm.. advnce skypack modelinde...bizim konuştuğumuz gibi dandik değil... acaba baz model mi değişik ona bakmadım da:)))
arkadaşlar toyota internet adresinde aurisin içi göstergeler hoş olmuş gördüğüm.. advnce skypack modelinde...bizim konuştuğumuz gibi dandik değil... acaba baz model mi değişik ona bakmadım da:)))
ben advance seviyesindeki araca bindim, hani şu dizel için en üst donanım seviyesi olan. göstergeleri clio symbol gibiydi. premium'a koyacaksa hiç koymasın boşuna.
Bence dizel <-> benzinli ayrımı olabilir yine