0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yaris hybird 10 basar aurise
Arkadaşlar daha yapıcı yorum yapsalar keşke. Konu başlığından da anlaşılacağı üzere konu, 2013 Auris Testi. Konuyu bu çerçevede işlesek daha faydalı olmuş oluruz kanaatindeyim. Bilmem anlatabildim mi?
Hocam cvt şanzumanda vites olayı yok. Koni düşün. Sen gaz verdikçe devir sabit kalıyor ama dişli o konide hareket ediyor gibi. Ona göre hızını ayarlıyor. Manuel moda alınca 7 ileri oluyor ama bu sadece göstermelik bir şey. Dişli olayı yok cvt'de. Linkteki videoyu izlersen canlanır hemen kafanda.Dodge CVT Animation
showroom ların internet adreslerinde hala yeni auris ile ilgili bilgi yok... bakırcılarda sergilenmeye bAŞLADI MI Kİ??? haftaya gidip baksam...
ya kardeşim bizim bu milletimiz ne kadar çok biliyor ya eleştirmekden başka bişey yok adamalar yapmış koymuş önüne ne kadar çok haksız eleştiri yapılmış auris için. zaten çok bildiğimiz için ülke olarak otomobil markamız bile yok.O olmamış bu olmamış olmuş bu araba daha neyin beklentisi bu ya anlamadım gitti
selçuk bey biz belki çok biliyoruz ama değilmidr caponlar çok bildiği için e100 kasa corolladan sonra e110 kasayı piyasaya sürdüler ondan sonra güncel corolla çıkana kadar bellerini doğrultamadılar (ki aynı şeyi subaru impreza için yaptı yemek tabağı büyüklüğünde farları olan iğrenç imprezayı bir hatırlayın)
arkadaşlar toyota internet adresinde aurisin içi göstergeler hoş olmuş gördüğüm.. advnce skypack modelinde...bizim konuştuğumuz gibi dandik değil... acaba baz model mi değişik ona bakmadım da:)))