0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar bir şey soracaktım bu cvt aurisi deneyen arkadaşlar bu meret yani kaç vitesli şimdi??? dsg gibi 6-7 vitesli mi?? vitesin kaçta olduğunu gösteren bir yazı var mı cvt de??? sürekli değişken demekmiş ama sonuçta bir vitesi oluyordur dimi:(((
Kapandımı bu bölüm ses seda yok
Kadran çok güzelmiş..
bence kadranın ortasında bir yol bilgisayarı olsa iki yanda da devir ve hız daha hoş olurdu..bknız golf astra.... ne hoş görüntüleri var auris bir kalem geride görüntü olarak
şu çok ilginç park sensörü hala yok
Geri görüş kamerası var ya sensöre gerek var mı? belki en baz donanımlı olanında olabilirdi
Forumda bazıları çok eleştirince kötü bekliyordum. Görünce o kadar kötü sözleri hak etmediğini düşündüm. Eksikleri yok değil. Arka koltuklar hoş görünmüyor. Bagaj hacmi öncekiyle aynı ama zemin tam düz değil yanları çukur. Ön konsol daha kaliteli yapılmış. Üst taraf komple yumuşak malzeme, orta ve alt sert malzeme. Oturuşu spor. Önceki daha ferah hissettiriyordu. Gençler beğenir ama orta ve üst yaş grubu bu durumdan biraz rahatsız olabilir.
gece görüşü nasıl olacak peki:)pederin avensisde geri görüş kamerası var geceleri bir işe yaramıyor diyordu...
Önceki kasada da yoktu park sensörü, bayide takılıyordu. Kamera olanda olmaması normal.
Park Sensörüde mevcut araçta. En alt modelinde olmayabilir dediğiniz gibi ama ön tamponda dahi mevcut.Her aracın olduğu gibi bu aracında eksiği var tabikide, fakat insanlık olarak böyle değil miyiz hep eksileri konuşuruz yazarız. Bir hikaye var bilirsiniz çölde sırtında taşımış indirince neden indirdin diyerekten kötü olmuş. Kamerası gece görüşlü sorun olmuyor.
dört dörtlük olacak hali yok zaten öylede bir beklentim yok saydığımız şeylerin hepsi olacak dersek alacak paramız olmaz cepte pederin arabada toyota olduğu için öle düşündümdü bende...gece görüşü varsa sorun yok...park sensörü sadece premıum modelinde varmış broşürden bakdım öğrenmiş olduk
Benim kullandığım stok araçta vardı park sensörü, broşürde öle basılmışta olabilir ya da araca serviste taktılar zaman gösterecek.Gece görüşü oldukçada iyi.
pederin arabada var bir şey yada pederde var bir hata denemek lazım bir gece bakmak lazım...düzceye plazaya gelsin zaten gidecem yakından bakacam test sürüşü yapıcam kısmet olursa...bej döşeme olsaydı iyi idi siyaha iyi giderdi şimdi içi siyah dışı siyah karanlıklar lordu gibi çıkacak araba
İçi bejde mevcut hatta girisi bile var Artık bahtınıza ne çıkarsa yapılacak heralde.Eski tip oemlerde olmayabilir ama Yariste vardı açıkcası.
broşürde göremedim diyecem ama siyah arabaya bej daha çok yakışır diye düşünüyorum döşeme seçme şansımız oluyormu acaba sormak lazım...hoş benim kızlar o beji 1 yıl sonra gri 2 yıl sonra siyah yaparlar
Bej büyük titizlik ve emek istiyor ben de bej aldım çok hoşuma gittiği için fakat ilerleyen zamanda sürekli silmek ve binenleri uyarmaktan tükendim.
Önceki kasada olmamasının yeni kasayla bağlantısı nedir ki?Kamera olunca olmamasında ki sebep?
Eleştiri olarak yazdım öncekinde de yoktu diye. Önceki en üst pakette bile fabrika çıkışı park sensörü yoktu. Kamera varken sesi neyleyim?. Görüntüden daha mı iyi ses. Bir sürü mesafe varken başlıyor cayır cayır ötmeye...