0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
antalya bakırcılarda mart sonu gibi yeni versoda bile otomatik cvt olacak demişti.. acaba o da mı şehir efsanesi olacak ki!!!!!!!!
aynen sercan abi kasnaklada alakalı bende bildiğim kadarıyla yazdım yanlışımız olursa affola
toyota 1,6 dizelle gelse satış rakamları bundan baya bir etkilenir olumlu yönde ama neden hala 1,4 ısrarcı olunuyor anlamışda değilim...belkide 1,4 satışları onlara yeterli geliyor...
Est. tartışıyoruz kardeşim doğru öğreniceğiz hep birlikte.Bence diğer markalara pay bırakmak istiyorlar. Açıkcası ülkemize girmemesinin ilk sebebi yegane Vergilerimiz bir tane değil ki 3 tane. Örneğin ülkemizde üretilen Auris 2.2 D-Cat dizel modeli direk olarak yurt dışına ihraç ediliyor, şimdi bu araç ülkemiz şartlarıyla satış fiyatı ne olur vergisi ne olur soruları aklımıza geliyor bu durum başlı başına bir külfet olurdu milletçe bize.
onlarda ekmek yiyecek bu işden yoksa olmaz
Tüm firmalar yaptıkların işin ve aldıkları ücretlerin karşılığını verdiği sürece sıkıntı yok yani tüketicinin hakkı yenmemeli.
arabam.com da lansman görüşleri var.. aurisin lansmanı yapılmış antalyada.. dün antalyadaydım ama showroomda görmedim auris ne şans beee.. arabalatın nerde olduğunu da sölemiyorlar ki gidip göreydimmm
Arkadaşlar bixenon sürüşe duyarlı farlar ülkmeize gelen modellerde yok ben hiç yok sanıyordum bugün avrupa sitelerinde gezerken gördüm otomatik uzun farlar bile var yani adamlar bütün teknolojik herşeyi araca koymuşlar ancak prestige die bir model var türkiye ye gelmiyor. avrupada polonyada bile 5 donanım seviyesi mevcut prestige de var asıl full+full+full+full oymuş türkiye ye gelse 70bin tl fiyat biçerler.
arabaları satılacağı ülkeye göre o ülkenin çekerine göre donanımlandırıp fiyatlandırıyorlar ondan getirmiyorlardır...her ülkenin donanımları farklı diye düşünüyorum...yoksa 70 bine süper full doluda olsa hachback kaç kişi alacak ki...vergiler düşük olsa 1,6 ya binen bile olmaz biizm ülkede bende dahil:)
doğru söylüyorsun ama golf hb focus hb felan 70 bin tl uzanıyor fiyatları alanlarda var demek ki