0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşın dediğine göre 6 ileriymiş..eco ve sport kullanım tipleri varmış ecoda az yakıyormuş ama ağır hareket ediyormuş sport kullanınca daha seri atak tepki veriyormuş... 7 olduğuna eminmisin kardeşim...
6 ileri olanlar Multi Mode olanlar yani otomatikleştirlmiş manuel şanzıman sistemi.
demek 7 haaa:)) sevdim bunu... ama içi çok hoş görünmüyor videolarda ve fotolarda... bugün antalya vw bayiinde golf ve jetta ya baktım.. golf7 çok hoşşş... ama ilgi resmen rezilll... araç bakmaya gelmişiz eskiyi yenilicez diyom adamlar tınlamıyo... bütün vw ler mi böle die düşündüm.. showroomdan çıktım s...rr et vw yi dedimmm... ama aracın hakkıı yememek lazım koltuğa oturunca golf süper olmuş. auris yanında söner. resmen standartları golf belirliyo bu segmentte...süperdi am adamlar dandik... gogle da dsg yazınca amma muzdarip adam varmış onuda bugün öğrendim. ya yok m şöle sorunsuz otomatik arıza vermeyecek hoş bir model bu sınıfta???
m/m dedikleri çoğunluğun şikayet ettiği vites..manuel almayı düşünüyorum ben ama belli olmaz belki cvt geçiş yapabilirim...
Doğru konudasınız Cvt şanzıman güzel bir şanzıman, ilerleyen bölümlerde Dizel versiyonlarada geçiş yaparlarsa ben de hiç düşünmem açıkcası değişim için.
pederle bu konuyu konuşmak lazım cvt nin iyi birşey olduğunu hatta 7 ileri dolduğunu ama fiyatının 52900 listede öle yazdığını pazarlıkla indirim yapacaklarını anlatmak lazım 2013 aurisi beklediğime pişman olmadığımı bir kere daha anladım iyiki beklemişim...
Abi forum içerisinde arama yaparak Cvt şanzıman hakkında detaylı videolara ulaşabilirsin ve çok daha iyi anlarsın çalışma prensibini gerçekten başarılılar bu konuda.Pazarlık sünnettir. Yeni kasada merak ettiğim ilk kasada olan Aurisin satış başarısını yakalayabilecek mi? sorusu oluyor.
Arkadaşlar tüm donanımlarda videodaki gösterge paneli mi kullanılmış. Eğer öyleyse çok kötü olmuş. Video da gündüz farına dikkat ettiniz mi titriyormuş gibi yanıyordu. bana mı öyle geldi acaba?
Biz gibi 2014 corolla yi bekleyin pisman olmazsınız 1.6 dizel diyorum ama aileden biri yarin yeni auris alalım dese plazaya koşa koşa giderim
vw nin dsg si ile ilgili çok şikayet duydum ama yarisin 7 ileri cvt si ilgili şikayet hiç duymadım daha buda aurisdende duymayız deme oluyor birazda...pazarlıksız şart yoksa almam..
1.6 Dizelin gelmesi en az 2015 Makyajlı kasa olacaktır.
Yeni corolla nın 1.6 dizelle geleceğini düşünüyorum.
şimdi şöyle birşey cvt şanzımanlar 7 ileri değil onu söylemek isterim baştan sizin manuel moda aldığınızda tösterilen rakam sanal olarak proglamlanmış olan vitestir ve devir ona göre ayarlanır normal sürüşte bu yoktur geçiş hissetmemenizin sebebide budur çunku viteş değişimi yoktur. ve de bu sebeple verim olarak manuel şanzıman yuzde 85 klasik otomatikler 82 verirken cvt 80 verir motorun gücünü. biraz tırpanlar ama yakıt tüketimini minimum seviyede tutar.
CVT şanzımanın en sevdiğim yanı uzun yol karakteridir heralde...kaçla giderseniz gidin, hızınız sabit olduğu taktirde 2000 devirde gidiyor...