0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yakıt değeri düşmüş sanırım, fakat d4d'de 0-100 hızlanması 0.6 saniye gerilemiş.. Ağırlık artmadığına göre dişli oranlarıyla falan mı oynanmış..
bende var broşür resimlerini çekip sercana gönderdim o en kısa sürede paylaşır...
sürtünme katsayısı eskisinde 0,29 muş bunda 0,28 olmuş diye okumuştum bir yerde..aerodinamik olarak araç rüzgar barındırmıyor eskisi gibi.. yerede yaklaştı arabanın altıda rüzgar yeme işi azaldı bunlarda yakıt tüketimne etken bildiğim kadarıyla... ondan düşmüş olabilir yakıt değerleri...
Hızlanması gerilemiş dedi Samet ondan dolayı dedim.
Donanımdan kısıp fiyata eklemişler
CC'yi bir de dizele uygulasalar çok daha güzel olacak.
1.6 dizelle birlikte cc ve bağımsız süspansiyon gelir bence sercan abi.
navigasyonla xenon olmamasını neye bağlıyosun cc olmaması beklendik bir durum nasıl olsa
Xenon artık muayeneden geçmediği için olabilir benim aracımın çıkışında mevcuttu ama şimdi muayeneden geçmiyor malesef ki, alırken geçiyordu çıkan yasa ile geçmiyor malesef.
Neden geçmesinki far yıkama ve otomatik eğim sensörü olduktan sonra gayet güzel geçiyor.İleride opsiyon olarak eklenir diye düşünüyorum.Bu 2 model de far yıkama ve otomatik eğim sensörü var. Sonradan takılan cinsten değil.Auris 1.6 Elegant Xenon+SR+Deri A/TCorolla 1.6 Elegant VSC+Xenon A/T
Var ama muayeneden geçmiyor işte 2012 model araç aldıktan sonra yasa çıktı ve benim aracım geçemez oldu sebebi ise far yıkama olmaması. Far yıkamanın yeni kasada olacağını umut ediyorum ama halen göremedim.
Sizin aracınıza sonradan xenon far takılmış olduğu için geçmiyor. Yasayı çok iyi biliyorum. TUV'de istedikleri Xenon Far var ise Far yıkama ve otomatik eğim sensörü olması şart.Sizin kasa 1.6 Elegant Xenon+SR+Deri A/T bu pakette fabrika çıkışı far yıkama ve otomatik eğim sensörü var. Ve çok rahatlıkla muayeneden geçiyor.