0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Haklısın fazla gittim ama şuda var rekabet için bence bu fiyatlar 2-3 ay sonra en az 2bin tl fiyat artışını yapıştırırlar bu arada cevap için teşekkürler :D
rekabet yapacaksa indirmesi lazım aslında bindirirse satıyom ben alan bu fiyattan alsın olur
Mehmet Bey 1.6 Elegant Xenon+SR+Deri A/T 56,750 Benzinli En full mevcut model,1.6 Premium Multidrive S 57.300 Benzinli en full yeni auris. Arada 550 tl fark var bu adamlar nasıl indirebilirler ki bir zahmet alacak arkadaş 550 tl farkı versin yani sonuçda tamamen değişen bir otomobil alacaksın herşeyin bir bedeli vardır bu arada eski kasanın liste fiyatı 60,850 tl bunuda belirteyim.
siz nyin kafasını yaşıyorsunuz.. d sınıfı ile c yi karşılaştırmışsınız.. kafanız iyi mi sizin... bahsettiğiniz araçlar kaç lt yakıyor bu kaç lt yakacak biliyo musunuz.. ayrıca donanım bakımından fakir olabilir ama c sınıfına sadece ford donanımı basıyor onunda full olanı 70 bin tl herkes keyfine göre araç alır.. siz passat alırsınız orta sınıf almak isteyen bunu alır.. kimse yargılayamaz..
günün anlam ve önemini belirten konuşma ile nokta konuldu konuya
Mehmet Ali Bey donanımları siz yazmışsınız xenon far hiçbirinde yokmu peki ?
saçma olan birşey yok boş dediğiniz d segmenti araçları yani size verdiğim örneklerdeki araçlar bu halleriyle bile auristen daha dolular ayrıca aynı paraya daha iyisini almak varken niye auriste ısrar edeyim
Sercan biara umidi kesmistik senden. Guzel paylasiminla yine alkisi aldin.
hatırlayamıyorum şimdi...broşür evde kaldı akşam eve gidince bakarım...
Tsk ederim. Aslında fotograf çekip koyarsanız tadından yemez
ben aynı paraya denk geldiği için dizel c3 full donanımlısını bırakıp auris aldım burada da aynı mantık sen hiç insigniaya oturdun mu sürdün mü yada passat yada mondeo ben (biraz da boş vaktimin çok olmasından) hepsini yaptım bunların yanında auris araba değil çok yakıt derdindeysen git dizel tata al rahat rahat bin 55.000 i bir arabaya verip de yakıt diye ağlama ayrıca yeni aurisin içi kelimenin tam anamıyla rezalet yeni honda dıştan ne kadar iğrençse yeni auris de içten o kadar iğrenç bu hilkat garibesine para vermek mi hiç sanmıyorum
ya bende bunu anlamıyorum işte dün akşamda aynı şey oldu insanlar araçları sevdiğini yada sevmediğini ortaya beyan ediyor siz dün akşamdan beri gelip direk şahıslara laf yetiştiriyorunuz burası serbest bir forum sitesi ve herkes fikrini ortaya söyler beğenip beğenmemek tercihtir ama burası ikili tartışma yeri değildir. sanki aurisi biz üretmişiz gibi bize laf yetiştirmenize gerek yok.ben beğendim alırımsiz beğenmemişsiniz almazsınız olur biter.