Gönderen Konu: Yeni Toyota Auris [J:2] [2013-]  (Okunma sayısı 221793 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Toyota Auris [J:2] [2013-]
« Yanıtla #100 : Ocak 26, 2013, 02:17:00 »
Haklısın fazla gittim ama şuda var rekabet için bence bu fiyatlar 2-3 ay sonra en az 2bin tl fiyat artışını yapıştırırlar  :D bu arada cevap için teşekkürler :D:D

rekabet yapacaksa indirmesi lazım aslında bindirirse satıyom ben alan bu fiyattan alsın olur :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Ocak 26, 2013, 02:17:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Ocak 26, 2013, 02:30:38 »
rekabet yapacaksa indirmesi lazım aslında bindirirse satıyom ben alan bu fiyattan alsın olur :)

Mehmet Bey 1.6 Elegant Xenon+SR+Deri A/T 56,750 Benzinli En full mevcut model,
1.6 Premium Multidrive S 57.300 Benzinli en full yeni auris. Arada 550 tl fark var bu adamlar nasıl indirebilirler ki bi zahmet alacak arkadaş 550 tl farkı versin yani sonuçda tamamen değişen bi otomobil alacaksın herşeyin bi bedeli vardır  ;) bu arada eski kasanın liste fiyatı 60,850 tl bunuda belirteyim.
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #102 : Ocak 26, 2013, 02:33:15 »
1.6 Premium Multidrive S 57.300 Benzinli en full yeni auris. Arada 550 tl fark var bu adamlar nasıl indirebilirler ki bir zahmet alacak arkadaş 550 tl farkı versin yani sonuçda tamamen değişen bir otomobil alacaksın herşeyin bir bedeli vardır  ;) bu arada eski kasanın liste fiyatı 60,850 tl bunuda belirteyim.

ben espri olsun diye söledim kardeşim..neticede adamların satış stratejisi işini yapan yüklü maaş ödedikleri adamları var...:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #103 : Ocak 26, 2013, 02:55:23 »
siz nyin kafasını yaşıyorsunuz.. d sınıfı ile c yi karşılaştırmışsınız.. kafanız iyi mi sizin... bahsettiğiniz araçlar kaç lt yakıyor bu kaç lt yakacak biliyo musunuz.. ayrıca donanım bakımından fakir olabilir ama c sınıfına sadece ford donanımı basıyor onunda full olanı 70 bin tl !!! herkes keyfine göre araç alır.. siz passat alırsınız orta sınıf almak isteyen bunu alır.. kimse yargılayamaz..
94' reno broadway :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #104 : Ocak 26, 2013, 02:58:36 »
siz nyin kafasını yaşıyorsunuz.. d sınıfı ile c yi karşılaştırmışsınız.. kafanız iyi mi sizin... bahsettiğiniz araçlar kaç lt yakıyor bu kaç lt yakacak biliyo musunuz.. ayrıca donanım bakımından fakir olabilir ama c sınıfına sadece ford donanımı basıyor onunda full olanı 70 bin tl !!! herkes keyfine göre araç alır.. siz passat alırsınız orta sınıf almak isteyen bunu alır.. kimse yargılayamaz..

ha şunu bileydiler ya :)
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #105 : Ocak 26, 2013, 03:01:06 »

günün anlam ve önemini belirten konuşma ile nokta konuldu konuya :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #106 : Ocak 26, 2013, 03:49:19 »
günün anlam ve önemini belirten konuşma ile nokta konuldu konuya :)

Mehmet Ali Bey donanımları siz yazmışsınız xenon far hiçbirinde yokmu peki ?
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #107 : Ocak 26, 2013, 09:35:36 »
Sercan biara umidi kesmistik senden. Guzel paylasiminla yine alkisi aldin.:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #108 : Ocak 26, 2013, 10:20:02 »
Mehmet Ali Bey donanımları siz yazmışsınız xenon far hiçbirinde yokmu peki ?

hatırlayamıyorum şimdi...broşür evde kaldı akşam eve gidince bakarım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kilometre: 240000
  • Model Yılı: '99
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #109 : Ocak 26, 2013, 11:03:31 »
saçma olan birşey yok boş dediğiniz d segmenti araçları yani size verdiğim örneklerdeki araçlar bu halleriyle bile auristen daha dolular ayrıca aynı paraya daha iyisini almak varken niye auriste ısrar edeyim
Arada donanım farkı çok. D segmenti de olsa donanım olarak başlangıç seviyeleri çok dolu değil. Çoğunda deri koltuk, cam tavan, ısıtmalı koltuk, anahtarsız çalıştırma, katlanır aynalar vs vs donanım bulamazsınız. Üst seviyelerinde vardır. Ayrıca passat insignia vs tabii ki iyi bir araç ama şehiriçi kullanacaksam neden koca kasayı her gün gezdireyim. Auris çok daha ekonomik bir seçenek olur.
Yeni aurisin fiyatlandırması bence çok iyi olmuş. Toyotalarda zaten pazarlık payı oluyor. 2bin civarı da indirim alınırsa gayet ideal bir araç olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #110 : Ocak 26, 2013, 11:20:00 »

Neden durduk yere rekabete girsin ki, Auris son ayların en çok satan modeli. Yani zaten satıyorlar aracı adamlar bence hiç riske girmezler hatta aksine ilerleyen zamanda fiyata bindirim olur.

Sercan biara umidi kesmistik senden. Guzel paylasiminla yine alkisi aldin.:)

Abi Allahtan umut kesilmez :D Eyvallah abi.

1.6 Premium Multidrive S 57.300 Benzinli en full yeni auris. Arada 550 tl fark var bu adamlar nasıl indirebilirler ki bir zahmet alacak arkadaş 550 tl farkı versin yani sonuçda tamamen değişen bir otomobil alacaksın herşeyin bir bedeli vardır  ;) bu arada eski kasanın liste fiyatı 60,850 tl bunuda belirteyim.

Daha ne olsun aksesuar bile alınamıyor o fiyata.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #111 : Ocak 26, 2013, 11:45:36 »
hatırlayamıyorum şimdi...broşür evde kaldı akşam eve gidince bakarım...
Tsk ederim. Aslında fotograf çekip koyarsanız tadından yemez :)
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #112 : Ocak 26, 2013, 12:03:06 »
Tsk ederim. Aslında fotograf çekip koyarsanız tadından yemez :)

akşam elimden geleni yapmaya çalışırım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #113 : Ocak 26, 2013, 12:13:17 »

ben aynı paraya  denk geldiği için dizel c3 full donanımlısını bırakıp auris aldım burada da aynı mantık sen hiç insigniaya oturdun mu sürdün mü yada passat yada mondeo ben (biraz da boş vaktimin çok olmasından) hepsini yaptım bunların yanında auris araba değil çok yakıt derdindeysen git dizel tata al rahat rahat bin 55.000 i bir arabaya verip de yakıt diye ağlama ayrıca yeni aurisin içi kelimenin tam anamıyla rezalet yeni honda dıştan ne kadar iğrençse yeni auris de içten o kadar iğrenç bu hilkat garibesine para vermek mi hiç sanmıyorum
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #114 : Ocak 26, 2013, 12:20:57 »
ben aynı paraya  denk geldiği için dizel c3 full donanımlısını bırakıp auris aldım burada da aynı mantık sen hiç insigniaya oturdun mu sürdün mü yada passat yada mondeo ben (biraz da boş vaktimin çok olmasından) hepsini yaptım bunların yanında auris araba değil çok yakıt derdindeysen git dizel tata al rahat rahat bin 55.000 i bir arabaya verip de yakıt diye ağlama ayrıca yeni aurisin içi kelimenin tam anamıyla rezalet yeni honda dıştan ne kadar iğrençse yeni auris de içten o kadar iğrenç bu hilkat garibesine para vermek mi hiç sanmıyorum

yakıt ekonomisinin yanında aynı zamanda parça sıkıntısı çekmemek ve malzeme kalitesinin yüksekliğini arıyorsam ne işim var tata ile.. insignia ve  passata oturdum evet.. tabiki de üst sınıf araçlar.. malzeme kalitesinden tut ki güç kuvvetin maşallahı var ama orta sınıf bir memurun ne işi olur saydığın araçlarla.. günlük işe gidip geliyorsa masraflarına yetişemez kardeşim.. daha yeni geliştirilmiş lpg kiti o araçlara.. oda tam uyumlu mu belli değil.. bir ustam demişti ki o araçlara kit taktırsan motorun ömrünü yer.. sen git passat al bi başkası auris alacak... seni hiç alakadar etmez.. bir başkasının o garibe hoşuna gidecek belki !!!
94' reno broadway :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #115 : Ocak 26, 2013, 12:37:55 »

ya bende bunu anlamıyorum işte dün akşamda aynı şey oldu insanlar araçları sevdiğini yada sevmediğini ortaya beyan ediyor siz dün akşamdan beri gelip direk şahıslara laf yetiştiriyorunuz burası serbest bir forum sitesi ve herkes fikrini ortaya söyler beğenip beğenmemek tercihtir ama burası ikili tartışma yeri değildir. sanki aurisi biz üretmişiz gibi bize laf yetiştirmenize gerek yok.

ben beğendim alırım

siz beğenmemişsiniz almazsınız olur biter.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #116 : Ocak 26, 2013, 12:47:36 »
ya bende bunu anlamıyorum işte dün akşamda aynı şey oldu insanlar araçları sevdiğini yada sevmediğini ortaya beyan ediyor siz dün akşamdan beri gelip direk şahıslara laf yetiştiriyorunuz burası serbest bir forum sitesi ve herkes fikrini ortaya söyler beğenip beğenmemek tercihtir ama burası ikili tartışma yeri değildir. sanki aurisi biz üretmişiz gibi bize laf yetiştirmenize gerek yok.

ben beğendim alırım

siz beğenmemişsiniz almazsınız olur biter.

eğer ki benim söylediklerime kafan iyi mi uçmuşsun gibi agresfçe cevap verilmeseydi dediğin gibi olurdu ama benim kendi fikrimi açıklamam uçmuşluksa ben de neden uçtuğumu ortaya koyuyorum
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #117 : Ocak 26, 2013, 13:28:27 »
konu başlığı auris 2013 alınırmı alınmazmı testi olarak değiştirilsin bari :):):) auris 2013 testi diye başlık açmış arkadaş sağolsun konu dönmüş dolaşmış auris alınır alınmaza gelmiş alan alır almayan almaz...ama bu başlık altında konuşulacaksa teknik özellikleri konforu donanımı konuşmak daha mantıklı böyle konu başlığına hizmet edilmiş olur...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #118 : Ocak 26, 2013, 14:00:40 »
Arkadaşlar uslublarınıza dikkat edin lütfen, ayrıca beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmez fakat beğenmeyip yerden yere vurmak nedir hadi onu geçtim gidin ona binin şuna binin diye yön değiştiriyorsunuz, hala uzatarak konuyu saptırıyorsunuz gerek var mı böyle şeylere. Yorumlarınızı konunun amacı üzerinde yapın ya da yazmayın sizlerden ricam budur.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #119 : Ocak 26, 2013, 14:24:49 »
ya birde konustu olmak icin konusanlar var passat auris karsilastirip donanim dolu bos muhabbetleri gercekden cok komik oluyor :)
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY