0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya birde konustu olmak icin konusanlar var passat auris karsilastirip donanim dolu bos muhabbetleri gercekden cok komik oluyor
Uzatmayalım gerek yok arkadaşlar herkes için geçerlidir bu durum.
Yakıt tüketimi düşmüş galiba.
nedir komik olan söyleyin de birlikte gülelim? aynı fiyata daha iyisine binmeyi istemek mi?
Aracı test eden arkadaşlarımız önceki kasaya göre yalıtım durumu nasıl olmuş yazarsanız sevinirim teşekkürler.
Ben çok dikkat etmedim ama tabi Toyotanın açıklayacağı değerlere bakarak cevaplamak gerek.Edit: İlk sayfaya yakıt tüketim değerleri eklenmiştir.
http://www.toyota.co.uk/bv/leads/pdfFiles/rc68710.pdf bu sayfadan İngiltere'de satılan Auris'in ingilizce pdf'sini indirebilirsiniz. Teknik değerler ve donanımlar benzerlik gösterebiliyor.Bir de elinde bu pdf'nin Türkçe'si olan kişiler paylaşırsa sevinirim. Parça parça yazmaktansa tek seferde paylaşılsa daha makbul olur.
elektronik park freni geldi mesela aklıma hoş bunları koydumu en fule o fiyata satmazlar
kendi adıma yinede 1,6 benzinli 132ps 49400 liste fiyatındaki arabayı sağlam pazarlıkla 47500-48 lere almak sırf toyota olduğu için almak mantıklı geliyor bana...muadillerinden golf var 2013 modeli 55 lerde liste fiyatı..c4-308 desek fransız 2.eli kötü...yada japon hastasıyım desek i30 onunda 2. eli pek tercih edilmiyor...eski kasanın iç mekan genişliği gayet güzeldi acaba bununda öylemi..2 çocuklu bir aile için yeterli olur mu? 5-6 saatlik uzun bir yola giderken tavan insanın üstüne üstüne gelir mi? bunlarıda içine oturup bakmakla anlayabiliriz ancak.çünkü kişiden kişiye değişen duurmlar arkadaşda polo var 2 çocuklu bana çok bile diyor belki bana auris dar gelecek...o zamanda geriye corolla fulu almak kalıyor dönüp dolaşıp benim aklıma yatan toyota candır canandır
Japon hastasısınız ancak i30 hyundai güney koreli otomobil firması