0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arabanın daha resimleri piyasaya çıktığından beri yıldızım barışmadı...
Biliyorsun eski kasayı(makyajlısını)bende çok seviyordum.hatta dizelini alacaktım çok ciddi fiyat vermişti arkadaşım. ama gönül Golf e kaydı.Bu arada yeni kasa A3 e tapıyorum.Tamamen tarz meselesi dediğin gibi...
Est.Araçlar gelip geçer dostluğun baki kalması dileği ile..sevgiler....
Eski modeli daha MPV havasındaydı, ama bu kasa daha spor dizayn edilmiş. Yeni A3 bence de dıştan çok güzel, ama içi (bence) biraz sade kalmış. Ama yine de kesinlikle çok güzel bir araba.Bu arada, bir önceki sayfada biraz gerildik, ama benim herhangi bir art niyetim yoktu. Golf 6, bence Volkswagen'in ürettiği en güzel araçlardandır.Keyifli sürüşler.
6'nın makyajlısı benimde beğendiğim araçlardan.
6 makyajli kasa yok abi benim bildiğim.
Olmami 7 viteslerin eklendigi modeller.
Yeni Auris tasarım haricinde çok fena değil aslında.Bayide Corolla'dan inip Auris'e binince Auris'in daha kaliteli olduğu kanısına vardım.Ama benim gönlüm halen daha Focus'ta...
Aurisin corollaya nazaran daha kaliteli olduğuna katılıyorum. ford dış tasarım olarak kesinlikle daha yakışıklı, aurisin tasarımına kıyasla. Toyota sorunsuzluğu ve sürüş yumuşaklığı beni aurise yakın kıldı. Babam ve amcam esnaf, ortak iş yapıyorlar... Yıllardır ford ve renault kullandılar. Kaç kere model yenilediler v.s. Torostan tut lagunaya kadar renault arabamız oldu... Onlara kıyasla toyota bir başka.
Auris'in sürüş dinamiği tüm Toyota'lar gibi sportiflikten uzak, konfor odaklı.Bu da beni ister istemez bu araçtan soğutuyor.Bir de iç mekan kesinlikle bej renk deri-kumaş olmalı. Bir de skypack olursa içerisi cidden ferahlıyor. Ama yeni Corolla ve Auris leylek gibi duruyor. Yay şart.
tercih meselesi. konfor önemli diyenlerdenim.
4 gündür Yeni Aurisi kullaniyorum. Uzun yol, sehir ici bir cok yerde ve sekilde kullandim. Memnuniyetim ust seviyede fazlasiyla. Yakit ve rahatlik on plana cikiyor. Yol tutuşu fazlasiyla iyi bu segment araca çok fazla. Yoldaki yururu sessiz ve rahat ozellikle uzun yolda yormuyor insani. Resmen yayildim araçta.Mmt şanzımanda ki iyileştirme etkisini fazlasiyla göstermiş. Iç dizaynin kullanisli oldugunu bizzat görmüş bulundum. Touchin kolay ve kullanisli oluşu yolda guvenligi düşürmüyor.Fren sistemi çok başarılı. Arka cam küçük gorunsede görüşü kismiyor.Yakit değerlerimi paylaşacagim.Tecrübelerimi tekrardan paylaşmamdaki sebebim ilerleyen km'de Aurisin tepkileri.