0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arka genişlik ve bagaj senin için önemliyse Corolla derim abi.
Selamlar arkadaşlar auirisinizin şehir içi ve şehir dışı yakıt durumu nasıl. benim corolla şu anda 2150 km oldu 800 tl lik benzin almısım 4.8 tl ortalama fiyatı benzinin aracın cok büyük bölümü uzun yolda kullanıldı ama bazen yüksek hızlarda kullandım otobanlarda mukayese yapmak için sordum.
Bu kadar olumsuz şeylere karşı ben arabadan memnun olmazdım..Aracın az yakması benim tek kriterim olamaz..
Auris piyasadaki C segmenti araçlar arasında belkide en son tercih edeceklerimden biridir.
''Özellikle yokuşta 1.6 benzinlillere taş çıkarmak'' benim için bir kriter değil hangi 1.6 lar ? Ses gelmeyen başka bir tarafı var mı acaba aracın ?Şimdi marka vermiyim polemik oluyor.Ama Auris piyasadaki C segmenti araçlar arasında belkide en son tercih edeceklerimden biridir.
Koltuk ısıtmam yok ama yukarıda saylan hiç bir olumsuzluk benim aracımda yok.İsterseniz buyrun binelim..O yüzdendir serzenişim.Alan alsın sıkıntı yok benim için..
Seslerle ilgili diyorsunuz daha ne olsun.Araçtan gelen ses benim için en tahammül edilemez şeydir.Varsın cam tavanı olmasın ki ben zaten cam tavan istemiyorum istemememin en büyük nedenide yüksek hızlarda yaptığı sestir.Bende Auris'in tipini hiç beğenmiyorum ne içini ne dışını zevk meselesi işte.Siz iyi günlerde kullanın aracınızı..
Seslerler ilgili diyorsunuz daha ne olsun.Araçtan gelen ses benim için en tahammül edilemez şeydir.Varsın cam tavanı olmasın ki ben zaten cam tavan istemiyorum istemememin en büyük nedenide yüksek hızlarda yaptığı sestir.Bende Auris'in tipini hiç beğenmiyorum ne içini ne dışını zevk meselesi işte.Siz iyi günlerde kullanın aracınızı..
Tip konusunda beğenmemek ya da beğenmek tabiki kişiye özeldir ama sende çok zevksizmişsin be abi