0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sanayide şikayetini duyduğum en çok araçların başında geliyor VW, bizzat yakın arkadaşlarımda ciddi sorunlar yaşayınca gerçekten şansın önemini VW kullananlarda ön planda olması gerektiğini düşünüyorum.Varsın Auristen cıt sesi gelsin ;)30.000bakımını 150liraya yaptırmanın hazzını hiç bir şeye değişmem. (yağ hariç)
Ozaman şöyle demek daha mantıklı wv almayın demedi demeyin daha sonra
Almayın demek yanlış olur bence, ama dikkatli ve iyi araştırmakta ciddi fayda var. Bu arada en çok yağ yakan araçlar VW'miş diye konuşuyorduk geçen. Tabi bizim karşımıza çıkanlarla yaptığımız bir yorum bu.
Tabiki araştırmak gerek yanlış anlaşılmasın az önce dediklerim ben wv alacak olsam en başda dsg ve turbo seçeneklerini elerim geriye dizel düz vitesli bir wv kalıyor çünkü insanın aklında acaba die bir soru olmayacak. Çok para veriyosun birde sorun cikartirsa büyük hayal kırıklığı.
DSG cidden büyük umutlarla gelip büyük hayal kırıklığı yarattı. Neyse konuyu fazla dağıtmayalım en iyisi.
Konuyu biraz dagitayim. Tercihlerim 1. Lexus 2. Bmw 3. Subaru 4. Toyota 5. Honda
Selamlar yıl sonuna arac yenileyecektim hatta auris dünmeye başladığımıda belirtmiştim fakat bugün çok hızlı bir gelişme oldu didim de toyota standında ellerinde bulunan multidrive s active inci beyaz corolla için ön anlaşma yaptım kaporamı ödedim ayrıca elimde 2008 yaris otomotik 1.3 sol aracımıda takas yaptım yeni aracımı agustos 20 gibi teslim edeceklerini söylediler.bu arada o tarihe kadar beyaz advance bulabilirlerse advance olacak olmazsa active alacagım.
Sercan tercihim advance ama bana kalırsa bulamayacaklar bu durumda active almam gerekecek yapılacak birşey yok bu durumda çokta umursamıyorum advance olursa daha memnun olurum o kadar.
İlk başlarda tipini beğenmesemde zamanla hoşuma gitmeye başladı bu auris, fena yapmamışlar.Birde Honda hb gibi bir dizel motor koysa bomba olurdu
Arkadaşlar sizin için bagaj ve arka diz mesafesi sorun değilse yani auris veya corolla her ikiside işinizi rahat görüyorsa cvt otomatik alsanız şimdiyi ve 5-6 sene sonrayıda hesaba katarak tercihiniz hangisinden yana olurdu fiyatlarıda ayni gibi ise örneğin herikisi de advance donanım ise teşekkürler cevabınız için şimdiden. not=yılda yaklaşık 9-10 bin km yol yaptığınızı ve bunun 6-7 binini uzun yolda kaydettiğinide hesaba katın lütfen. ayni paylaşımı yeni corolla bölümünede yaptım iki taraftanda bilgi almak istiyorum.